1. Hem
  2. Fotokalender
  3. A3 Årskalender
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.

40% rabatt på fotokalendrar |  

Rabattkod: YFB2022

Läs mer Stäng arrow_right

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras från innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort, fraktkostnader eller studentprodukter.

Fotokalender A3 Enkel (30 x 40 cm)

Bevara livets bästa stunder i en personlig fotokalender A3 Enkel. Den stora A3-kalendern trycks på förstklassigt papper och är ett perfekt sätt att visa upp dina foton. Lägg enkelt till bilder från din mobil och lägg till viktiga datum som du inte vill missa. Personliga kalendrar är också perfekta presenter. 

1

Välj en design

Vi har dussintals professionellt utformade designval.

2

Skräddarsy din fotokalender

Vad du än vill göra, så kan du göra det. Gör det till din egen.

3

Beställ

Beställ och få din kalender inom 3 produktionsdagar + mellan 3–5 arbetsdagar postgång.

Andra som älskar våra fotokalender

4.3 baserat på 1802 recensioner

slim_arrow_left

Ganska enkelt att bifoga bilder när man fått kläm på hur det fungerar.


Ingela

Fin kalender till bra pris med stora valmöjligheter till olika sätt att designa den på!


anna

Väldigt nöjd, fina bilder och fina bakgrunder på almanackan. Fin kvalitet och trevlig att bläddra igenom


Rebecka Wikström

Nöjd! Snabb leverans!


Helena

Jag är nöjd med produkten.


Jenny

Fin kvalitet snabb leverans


Britt Marie
slim_arrow_right

Fotokalender i A3-format

När du verkligen vill göra intryck med din personliga fotokalender, kan du bäst göra det i stort A3-format. Det går att välja mellan både matt och glansigt papper. En fotokalender i A3-format är ett lysande tillskott till ditt hem eller som gåva till vänner och familj.

Fotokalender i A3-format

När du verkligen vill få ut mer av dina ögonblick, vad är bättre än en fotokalender? Med 12 månaders sidor att lägga till dina bilder i, samt ett omslag att designa, kommer du att få återuppleva dina favoritminnen varje dag! För att börja designa din alldeles egna fotokalender i A3-format av premiumkvalitet, gå till “Fotokalender” på önskefotos webbplats och välj “A3” där du ombeds välja en storlek.

Så skapar du en personlig fotokalender i A3-format

När du har valt fotokalender i A3-format, kommer du sedan kunna välja vilken design du önskar. Du kan designa din egen ifrån grunen eller välja från det stora utbudet av färdiga mallar som önskefoto erbjuder. När du gjort ditt val kommer du till redigeringsverktyget där du kan anpassa allt i din fotokalender! Lägg till bilder, händelser och födelsedagar, bakgrunder och text. Du kan välja bland massor av bakgrunder och till och med lägga till ramar och ClipArt – släpp loss din kreativitet.

Beställa dina fotokalender i A3-format

Ta god tid på dig att göra varje månad personlig – det är viktigt att allt känns helt rätt. När du är nöjd med hur din fotoalkalender i A3-format ser ut, klicka bara på “Lägg i kundvagnen”. Du får då valet att framkalla din väggalmanacka i A3-format med matt eller glansigt papper. Vad du än väljer, är papperet vi använder på önskefoto av hög kvalitet så din fotokalender i A3-format kommer att ha en premiumkänsla. När du har valt papper, behöver du bara gå till kassan och betala sedan är din fotokalender i A3-format klar!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Det verkar som om din e-postadress kan ha ett stavfel. Var vänlig dubbelkolla!