Frakt och leverans i Sverige

Spåra din beställning eller se våra internationella leveranstider.

Detaljerad leveransinformation

shopping_cart
Att beställa flera produkter

Om du beställer mer än en produkt på en gång kan vi skicka dem tillsammans. Detta beror på vilka produkter du beställer, men om vi skickar dina varor i ett paket, baseras den beräknade leveranstiden på den produkt som tar längst tid.


Om du till exempel har beställt fotoböcker och framkallningar skulle den beräknade leveranstiden vara 9-10 arbetsdagar.

notification
Produktion och leverans sker från måndag till fredag

Vi har stängt på helger och helgdagar, så ingen produktion äger rum de dagarna. Vi startar produktionen den första arbetsdagen efter att vi har mottagit betalning för din vara. Väljer du att betala via faktura börjar produktionen arbetsdagen efter din beställning.


Om du till exempel beställde på en fredag eller under helgen börjar vi producera din vara på måndagen.

delivery
Varför varierar leveranstiderna?

Varje artikel är noggrant framkallad i vår produktionsanläggning, en process som tar ett par dagar. Produktionstiderna inkluderar den tid det tar att leverera varan till ditt hem.


Vi arbetar tillsammans med Direct link, PostNord och DHL Express som är pålitliga leveranspartners för att säkerställa maximalt skydd och säker frakt av din beställning.

Vem levererar min vara?

Leverans hem

Välj bara önskad leveransadress när du är klar med din beställning. Varor kan levereras till ditt hem eller någon annanstans.

Har du redan beställt? Kolla din beställning i beställningsstatusen

Säker förpackning och leverans

Väggdekorationer i format 70×70, 80×80, 100×70 / 70×100, 120×80 / 80×120 och 100×100 levereras av DHL Express. Alla övriga format och våra övriga produkter levereras av Direct Link och Postnord. Studentplakat levereras av Postnord. Vi kan använda oss av andra tillgängliga lokala operatörer.

Vi arbetar tillsammans med Direct link, PostNord och DHL Express som är pålitliga leveranspartners för att säkerställa maximalt skydd och säker frakt av din beställning.

Internationella leveranstider

Vi levererar över hela världen, men ta hänsyn till att det kan ta ett par extra dagar. Här är de vanligaste leveranstiderna.

Finland + 0 (arbetsdagar)
Norway + 1-2 (arbetsdagar)
Denmark + 0 (arbetsdagar)

Har du frågor eller funderingar? Vänligen kontakta vår kuntjänst

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Om du är säker på att din e-postadress är korrekt, klicka en gång till på avsluta prenumeration