close

Välkommen!
Som tidigare Photobox kund får du rabatt hos önskefoto
__welcomeModal.posterXXL.title

50% __welcomeModal.posterXXL.discount.percentage1
På beställningar
över 500 kr
__welcomeModal.posterXXL.discount.description1
30% __welcomeModal.posterXXL.discount.percentage2
På beställningar
under 500 kr
__welcomeModal.posterXXL.discount.description2
BÖRJA NU __welcomeModal.posterXXL.btn
Rabattkod:
Önskefoto rekommenderas av

Beställ dina fotoprodukter hos önskefoto

Photobox Sveriges webbplats har stängts ner och du kan inte längre skapa eller beställa fotoprodukter därifrån. Du blir därför rekommenderad att fortsätta skapa dina fotoprodukter med önskefoto som är Photobox partner varumärke och har skapat fotoprodukter av hög kvalité i nästan 50 år. Vi är övertygade om att du kommer att älska var och en av våra produkter, därför erbjuder vi en 100% nöjd-kund-garanti. Så ta del av vårt fantastiska välkomsterbjudande och börja skapa idag med upp till 50% rabatt!

Villkorslim_arrow_right Villkorslim_arrow_down Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras av innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort, student produkter eller fraktkostnader. Rabatten kan inte erhållas på redan gjorda och betalda beställningar och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Inga ersättningar, överlåtelser eller kontanter motsvarande samma värde ges. Osäker på hur koden används klicka här.

__welcomeModal.posterXXL.moreInfo.title

__welcomeModal.posterXXL.moreInfo.text

Villkorslim_arrow_right Villkorslim_arrow_down __welcomeModal.posterXXL.moreInfo.terms
close

__welcomeModal.albelliDE.title Welcome to new posterXXL

__welcomeModal.albelliDE.message

__welcomeModal.posterXXLNew.message

Frakt och leverans i Sverige

Spåra din beställning eller se våra internationella leveranstider.

Detaljerad leveransinformation

shopping_cart
Att beställa flera produkter

Om du beställer mer än en produkt på en gång kan vi skicka dem tillsammans. Detta beror på vilka produkter du beställer, men om vi skickar dina varor i ett paket, baseras den beräknade leveranstiden på den produkt som tar längst tid.


Om du till exempel har beställt fotoböcker och framkallningar skulle den beräknade leveranstiden vara 9-10 arbetsdagar.

notification
Produktion och leverans sker från måndag till fredag

Vi har stängt på helger och helgdagar, så ingen produktion äger rum de dagarna. Vi startar produktionen den första arbetsdagen efter att vi har mottagit betalning för din vara. Väljer du att betala via faktura börjar produktionen arbetsdagen efter din beställning.


Om du till exempel beställde på en fredag eller under helgen börjar vi producera din vara på måndagen.

delivery
Varför varierar leveranstiderna?

Varje artikel är noggrant framkallad i vår produktionsanläggning, en process som tar ett par dagar. Produktionstiderna inkluderar den tid det tar att leverera varan till ditt hem.


Vi arbetar tillsammans med Direct link, PostNord och DHL Express som är pålitliga leveranspartners för att säkerställa maximalt skydd och säker frakt av din beställning.

Vem levererar min vara?

Leverans hem

Välj bara önskad leveransadress när du är klar med din beställning. Varor kan levereras till ditt hem eller någon annanstans.

Har du redan beställt? Kolla din beställning i beställningsstatusen

Säker förpackning och leverans

Väggdekorationer i format 70×70, 80×80, 100×70 / 70×100, 120×80 / 80×120 och 100×100 levereras av DHL Express. Alla övriga format och våra övriga produkter levereras av Direct Link och Postnord. Studentplakat levereras av Postnord. Vi kan använda oss av andra tillgängliga lokala operatörer.

Vi arbetar tillsammans med Direct link, PostNord och DHL Express som är pålitliga leveranspartners för att säkerställa maximalt skydd och säker frakt av din beställning.

Internationella leveranstider

Vi levererar över hela världen, men ta hänsyn till att det kan ta ett par extra dagar. Här är de vanligaste leveranstiderna.

Finland + 0 (arbetsdagar)
Norway + 1-2 (arbetsdagar)
Denmark + 0 (arbetsdagar)

Har du frågor eller funderingar? Vänligen kontakta vår kuntjänst

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Det verkar som om din e-postadress kan ha ett stavfel. Var vänlig dubbelkolla!