Nyårskort

Skicka nyårshälsningar på ett eget, personligt sätt med anpassade kort.

Nyårskort

Skicka nyårshälsningar på ett eget, personligt sätt med anpassade kort.

Nyårskort

Det finns många roliga anledningar till att göra personliga nyårskort och skicka till släkt och vänner. Ett fysiskt kort i brevlådan överraskar. Ett personligt skapat kort visar omtanke och sprider glädje. Att önska gott nytt år med ett vackert, roligt eller minnesvärt foto blir också ett fint avslut på det gångna året. Dessutom är det enkelt att skapa egna nyårskort med vårt designverktyg. Och roligt! Det kan bli din nya tradition! Gör en egen nyårshälsning med ett utvalt foto och sprid glädje till vänner och familj. Det blir en perfekt hälsning till de som bor på annan ort och som du inte träffar så ofta. Låt dem få se en bild av dig, din familj och ditt kära husdjur i ett fint designat fotokort. Beställ nyårskort online hos oss! Varje set innehåller 10 kort inklusive 10 kuvert.

Personliga inbjudningskort till nyår

Ge ett lyxigt intryck och gör en inbjudan till nyårsfesten med ett egenkomponerat nyårskort. Dagen efter festen kan du använda den roligaste bilden från festen och skicka tackkort till alla som kom. Om du var gäst kan ett nyårskort bli ett tack för senast, inte bara till värden utan till alla som var med på festen.

Glömde du att skicka julkort?

Se det som en möjlighet! Skicka ett kort som önskar gott nytt år istället. Och passa även på att säga tack för julkortet. Vem skulle inte bli glad att hitta en sådan hälsning i brevlådan! Nyårskort med foto är också ett smart sätt att tack för julklappen. Använd en fin bild från julafton och skriv en personlig hälsning. Låt barnen vara med och bestämma tackhälsningen. Svårare än så är det inte att göra någon glad.

Brukar du ge nyårslöften?

Vågar du skicka nyårskort och berätta om dina nyårslöften? Passa på och be mottagarna peppa dig under det kommande året, så kanske det blir lättare att nå dina mål.

Är du redo att börja skapa?

Välj en färdig design eller ett tomt kort. Med hjälp av vårt designverktyg kan du vara precis så kreativ som du själv vill. Verktygslådan innehåller Clipart med digitala bilder och illustrationer samt ramar, olika bakgrunder, färger, mönster och typsnitt. Ha kul när du skapar nyårskort! Tidsbrist? Ja, då väljer du en färdig design och laddar upp en bild som du tycker om. Beställ sedan så många kort du behöver. Varje set innehåller 10 nyårskort inklusive 10 kuvert. Vi gör det enkelt för dig att önska gott nytt år och sprida hopp och lycka till alla du bryr dig om. Beställ nyårskort på nätet hos Önskefoto!

Två papperstyper för varje kort

 

 

Premiumpapperr
 

Designa ett kort som ska vara platt eller vikt. Din design kommer att framkallas på papper av hög kvalitet, med en professionell yta.

 

Fotopapper
 

Lätt och överkomligt! Framkalla din design på en sida på fotopapper. Perfekt för alla tillfällen och inte minst vackert.

 

Tillbaka
×
 
 Framsida   Insida   Baksida 
 

  Välj en korttyp:
   
  Från:

  Format:

  ×
  Please upgrade your browser

  We built Albelli using the latest technology. This makes Albelli faster and easier to use. Unfortunately, your browser doesn’t support those technologies. (download Google Chrome)