1. Hem
  2. Fotokort
  3. Nyårskort
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.

25 % rabatt på kort |  

Rabattkod: BFRIDAY40

Läs mer Stäng arrow_right

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras från innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort, fraktkostnader eller studentprodukter.

Nyårskort 2022

Skicka en nyårshälsning till nära och kära med personliga nyårskort. Anpassa en av våra exklusiva kortdesigner med en favoritbild från det gångna året, lägg till en personlig hälsning och se fram emot ett nytt, fantastiskt år med familj och vänner.

Nyårskort

Det finns många roliga anledningar till att göra personliga nyårskort och skicka till släkt och vänner. Ett fysiskt kort i brevlådan överraskar. Ett personligt skapat kort visar omtanke och sprider glädje. Att önska gott nytt år med ett vackert, roligt eller minnesvärt foto blir också ett fint avslut på det gångna året. Dessutom är det enkelt att skapa egna nyårskort med vårt designverktyg. Och roligt! Det kan bli din nya tradition! Gör en egen nyårshälsning med ett utvalt foto och sprid glädje till vänner och familj. Det blir en perfekt hälsning till de som bor på annan ort och som du inte träffar så ofta. Låt dem få se en bild av dig, din familj och ditt kära husdjur i ett fint designat fotokort. Beställ nyårskort online hos oss! Varje set innehåller 10 kort inklusive 10 kuvert.

Gott nytt år-kort för 2022

Nu är det dags att skapa ditt eget personliga nyårskort 2022 för att skicka till dina nära och kära. Med ett gott nytt år-kort från önskefoto kan du till exempel skicka en varm nyårshälsning, göra en inbjudan till fest eller tacka någon som gjort ditt år speciellt. Det är bara din egen fantasi som sätter gränsen för vad du kan åstadkomma med nyårskort på nätet. Gör ett detaljrikt och personligt kort eller välj och vraka bland färdiga mallar och bakgrunder för att spara tid. Oavsett om du vill säga ett kort gott nytt år eller skicka en lång hälsning tillsammans med dina bästa bilder från året kan du göra det med önskefotos kreativa och lättanvända fotoverktyg.

Gör dina egna nyårskort

Med önskefotos innovativa designverktyg kan du göra nyårskort som får släkt och vänner att häpna. Välj ut det allra bästa från det gågna året och gör dina egna nyårskort som du sedan skickar till alla som du bryr dig om. Förutom att föreviga och dela dina bästa ögonblick från året med familj och vänner kan du även göra egna nyårskort för att verkligen bjuda in till nyårsfesten med stil. Du kan piffa upp dina kort med många lyxiga designer och layouter för att göra ett oförglömligt intryck. Att göra egna nyårskort är både roligt och enkelt med önskefoto

Köp nytt år-kort på önskefoto

Köp nytt år kort från önskefoto som är ledande inom digital fotoframkallning i Sverige. Varje set innehåller tio stycken kort av högsta kvalitet med tillhörande kuvert som är redo att skickas och sprida glädje. Beställ nyårskort från önskefoto så får du dessutom direkt tillgång till dina skapelser och kan dela dem på sociala nätverk som Facebook och Instagram. Korten med tillhörande kuvert kommer i brevlådan inom några dagar. Att skapa och beställa nyårskort online har aldrig varit enklare.

Andra som älskar våra fotokort

4 baserat på 427 recensioner

slim_arrow_left

snyggt tryck, inget att klaga på.


Anders

Flera olika varianter att välja mellan, bra pris och snabb leverans med tanke på att de produceras.


Johanna

Att beställa personliga julkort från önskefoto har blivit en kär tradition. Enkla att göra och så mycket mer uppskattade än vanliga julkort. En "cool" bild från Island, en hälsning och så är allt klart för att signeras och posta när de färdiga julkorten kommer från önskefoto. Det finns oändliga hjälpmedel om man vill; färdiga layouts, småbilder och pynt,om man gillar sådant. Själv gillar jag att låta bilden tala. Var inte rädd för enkelheten. Dra upp en panoramabild över hela kortet - det kan inte bli fel. Delad glädje = dubbel glädje


Christel

Bra resultat, snabb leverans, bra pris med rabatt.


Barbro

Vi valde halvmatt material och tackkort en blev verkligen lyxiga med tjockt fotopapper. Supernöjd!


Kristina

Fina kort, bra pris och bra service.👍🤗


Suzanne
slim_arrow_right

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Det verkar som om din e-postadress kan ha ett stavfel. Var vänlig dubbelkolla!