close

Välkommen!
Som tidigare Photobox kund får du rabatt hos önskefoto
__welcomeModal.posterXXL.title

40% __welcomeModal.posterXXL.discount.percentage1
På beställningar
över 500 kr
__welcomeModal.posterXXL.discount.description1
25% __welcomeModal.posterXXL.discount.percentage2
På beställningar
under 500 kr
__welcomeModal.posterXXL.discount.description2
BÖRJA NU __welcomeModal.posterXXL.btn
Rabattkod:
Önskefoto rekommenderas av

Beställ dina fotoprodukter hos önskefoto

Photobox Sveriges webbplats har stängts ner och du kan inte längre skapa eller beställa fotoprodukter därifrån. Du blir därför rekommenderad att fortsätta skapa dina fotoprodukter med önskefoto som är Photobox partner varumärke och har skapat fotoprodukter av hög kvalité i nästan 50 år. Vi är övertygade om att du kommer att älska var och en av våra produkter, därför erbjuder vi en 100% nöjd-kund-garanti. Så ta del av vårt fantastiska välkomsterbjudande och börja skapa idag med upp till 40% rabatt!

Villkorslim_arrow_right Villkorslim_arrow_down Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras av innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort, student produkter eller fraktkostnader. Rabatten kan inte erhållas på redan gjorda och betalda beställningar och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Inga ersättningar, överlåtelser eller kontanter motsvarande samma värde ges. Osäker på hur koden används klicka här.

__welcomeModal.posterXXL.moreInfo.title

__welcomeModal.posterXXL.moreInfo.text

Villkorslim_arrow_right Villkorslim_arrow_down __welcomeModal.posterXXL.moreInfo.terms
 1. Hem
 2. Väggdekoration
 3. Canvastavlor
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.

40% rabatt på alla canvastavlor |  

Rabattkod: BLACKFRIDAYSE

Läs mer Stäng arrow_right

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras av innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort eller fraktkostnader.

-40%

Canvastavlor


 • Från


  (exklusive fraktkostnad)

  andra skapar en väggdekoration just nu


  4.4 baserat på 531 recensioner läs mer

  Om du letar efter en klassisk känsla, leta inte längre än våra väggdekorationer och canvastavlor för att ge liv till dina minnesvärda ögonblick. Denna fototavla är framkallad på 100 % polyester och sträckt över en 18 mm träram och du kan lägga till en frihängande ram för att ge en extra touch. Alla våra fototavlor har ett väggfäste för montering så de är klara att hänga upp.

  Skapa din egen canvastavlor

  • brush

   En klassisk look

   Skapa en varm, klassisk look i ditt hem med personliga canvastavlor.

  • image_placeholder

   Handgjorda med omsorg

   Varje canvastavla är sträckt och fäst för hand.

  • paper

   Avsluta med en ram

   Välj en svart eller vit ram för att lägga till en sista touch till din canvastavla.

  För en elegant look, välj canvas

  Dina bilder framkallas med skarpa detaljer och monteras manuellt på en 18 mm tjock ram med en väggmontering fastsatt.

  Få din canvas att sticka ut

  Ge din canvas det lilla extra genom att lägga till en ram eller layouter.

  Layouts och Mosaik kollage

  Använd en av våra 200 unika layoter för att visa flera bilder tillsammans på din canvas. Du kan också anpassa den genom att justera färgerna och bakgrunderna. Perfekt för dina instagrambilder!

  Rama in dina ögonblick

  Sätt pricken över i:et på din canvastavla med våra stilrena ramar. Du kan få dem i svart och vitt som passar på alla våra format och storlekar.

  delivery

  Leveranstider för canvastavlor

  Vi strävar efter att leverera ditt canvastavlor inom 5 produktionsdagar + upp till 6 arbetsdagar i postgång

  Våra leveransberäkningar inkluderar den tid vi tar för att noggrant framkalla, skapa och leverera dina fotoprodukter.

  Alla fraktkostnader och leveranstider

  Andra som älskar våra canvastavlor

  4.4 baserat på 531 recensioner

  slim_arrow_left

  Jag är nöjd med produkten.


  Elisabeth

  Bra färg. Fin ram.


  Eva Kristina

  Blev jättebra Väldigt snabb leverans


  Katja Wennerlund

  Trots dålig upplösning på ett gammalt foto fick vi en jättefin tavla. Smidig och snabb leverans.


  Åsa

  Canvas tavlan var jätte fin! 😊 Uppfyllde mina förväntningar.


  Anette Björk

  Super bra material och blev jätte fint resultat


  Rebecka
  slim_arrow_right

  Rätt material för alla dina väggdekorationsprojekt.

  -40%

  Fotoposter

  Från


  -40%

  Forex skumtavla

  Från


  -40%

  Aluminiumtavla

  Från


  -40%

  Foto på plexiglas

  Från


  canvastavlor från önskefoto – ge liv till dina bästa minnen

  Gör ditt hem mer ombonat och personligt med canvastavlor från önskefoto. Förvandla dina favoritfoton till en vägg med canvas tavlor och dröm dig tillbaka till fina stunder med dem som betyder mest för dig. Kanske väljer du ett romantiskt porträtt med din käraste, en storslagen landskapsbild från en oförglömlig resa eller en gullig bild på ditt husdjur. Vi kan lova att tavlor i canvas sätter stilsäker färg på dina väggar. Häng en stor canvas med ett foto på en hel vägg i vardagsrummet, inred sovrummet med ett litet canvas print av familjen eller designa stora canvastavlor till köket – möjligheterna är närmast oändliga. Hos önskefoto skapar du på nolltid egna fototavlor på canvas, ett enkelt sätt att sprida värme och sätta din unika prägel på hemmet.

  Varför ska du göra canvastavlor hos önskefoto? 

  Hos önskefoto går det snabbt och enkelt att göra storslagna bilder på canvas. Använd en av våra 200 unika layouter för att visa upp dina bästa bilder på canvas och leka med alla kreativa alternativ i våra redigerare för att tillföra unik finess till dina tavlor. Du kan enkelt anpassa din canvastavla med egna bilde, ändra färger och justera bakgrunder. Det går också att lägga till clip arts och bildtexter som stöd för minnet till dina favoritbilder.

  Vill du göra din canvastavla till något utöver det vanliga, prova då våra flytande ramar! De finns i svart eller vitt och till alla storlekar och format. Våra flytande ramar är ett perfekt sätt att förädla din canvastavla från önskefoto med en exklusiv och proffsig finish.

  Hur framkallar du canvastavlor hos önskefoto? 

  Tack vare våra kreativa verktyg kan du designa dina egna fototavlor på canvas, det tar bara några minuter. Överför dina favoritbilder och välj rätt format till ditt hem, lägg till bildtexter och clip arts och beställ sedan din egen, anpassade canvastavla. Svårt att välja vilket foto du ska använda till din canvastavla? Du behöver inte välja, Vi fixar det! Välj en av våra layouter och låt alla dina favoritbilder vara med. Vi har över 200 layouter att välja mellan så att du kan släppa loss kreativiteten när du designar. 

   

  Vilken storlek och format väljer du på din canvastavla för att visa upp dina bästa foton? Om du älskar att fotografera spektakulära landskap när du reser är en stor canvas det bästa alternativet. Återupplev fantastiska minnen och njut av varje detalj på bilderna. En fotovägg med fyrkantiga canvastavlor tillför karaktär till hemmets alla hörn och är ett enkelt sätt att visa upp dina favoritminnen från Instagram. Du kan även kombinera fototavlor på canvas i olika storlekar och format på samma vägg, för att tillföra rörelse och skapa unik stämning och atmosfär.

  Beställ canvastavlor online 

  Upptäck ett snabbt, enkelt och roligt sätt att designa egna canvastavlor med önskefoto. Med några enkla klick på mobilen eller datorn kan du skapa och beställa egna tavlor med bilder för att föreviga livets bästa minnen.

   

  Det är inte bara roligt att göra en canvastavla till sig själv, utan också ett underbart sätt att överraska någon du tycker om med en unik present. Släpp loss kreativiteten och förvandla livets bästa stunder med nära och kära till egna vackra canvastavlor som garanterar skapar glädje i vardagen.

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

  Läser in
  newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Det verkar som om din e-postadress kan ha ett stavfel. Var vänlig dubbelkolla!