Canvastavlor

Skapa enkelt personliga canvastavlor via datorn, surfplattan eller mobilen. Ladda upp dina bilder i vårt verktyg, sedan är du bara några klick från att ha din canvastavla hemma på väggen.

Pris
(Exklusive fraktkostnad)

Vänligen notera att denna produkt endast går att skapa i det nedladdade fotoboksprogrammet för Windows.

Skapa canvastavlor
Tyvärr, du kan inte skapa en produkt i denna web browser. Vänligen installera Google Chrome för att fortsätta.

Mer information

önskefotos canvastavlor är av högsta kvalitet!

önskefotos canvastavlor är tillverkade på ett miljövänligt sätt och av högsta kvalitet. Våra canvasdukar är av 100% bomull och sträcks på warp-resistenta ramar. Vi trycker canvastavlan med ett miljövänligt och luktfritt HP-latex bläck som är UV-resistent. Tack vare detta kommer din canvastavla hålla i åratal, även om den är placerad i direkt solljus.

Skapa en personlig canvastavla enkelt

I vårt enkla verktyg kan du välja om din canvas ska vara svartvit, sepia eller i färg. Du kan även välja format på din canvastavla, om den ska vara kvadratisk, liggande eller stående. Oavsett format kan önskefoto garantera att din canvastavla trycks med knivskarp skärpa.

100% Nöjdhetsgaranti på canvastavlor

För oss på önskefoto är det viktigt att du är nöjd! Därför packar vi din canvastavla med största omsorg för att försäkra oss om att din tavla kommer fram till dig i utmärkt skick. Om du inte är 100% nöjd med din canvas trycker vi om den och skickar en ny, utan extra kostnad. Önskar du pengar tillbaka ger vi dig hela summan åter. På Trustpilot kan du bedöma vårt arbete och vi tar gärna emot feedback för att ständigt utvecklas och möta dina förväntningar.

Canvastavlor Upphängningssystem

Det här ingår när du beställer en canvastavla från önskefoto

  • Canvas av 100% bomull med en 2 centimeter tjock massiv ram
  • Tryck av hög kvalitet med UV-resistent HP Latex bläck
  • Gratis upphängningssystem
  • Skyddande förpackningar och snabb leverans
  • 100% nöjdhetsgaranti

Ram alternativ

Framhäv din canvastavla ännu mer med en ram

Canvastavlor Ram

Framhäv och ge din canvas ett elegant utseende med någon av våra ramar. Ramen ligger som en flytande kant runt tavlan och skapar ett extra djup så att ditt foto verkligen framhävs på ett vackert sätt. Mellan ramen och själva tavlan finns en glipa på 5 mm. Ramarna är 4 cm djupa och har en kant som är 1 cm tjock. Ramarna finns i svart och vit för alla olika canvasformat. Priser varierar per format.
Din canvastavla med ram levereras redo för att hängas upp på väggen.

Se priser på ramme til lerret

Designmöjligheter

Skapa enkelt dina canvastavlor online

Canvastavlor med Bildkollage

Med vårt enkla verktyg är det enkelt att skapa en liggande, stående eller kvadratisk canvas online. Ladda upp dina egna bilder och skapa din canvas precis som du vill ha den!

Canvastavlor fotokollage

Med vår kollagefunktion kan du skapa en canvastavla med flera bilder på samma tavla. Börja med att välja storlek och format på din canvas, välj sedan hur många bilder du vill att ditt kollage ska ha och önskad layout. Du kan skapa mellanrum mellan dina foton genom att justera marginalerna och sedan välja en färg till bakgrunden. Läs mer om fotokollage.

Fotoeffekter

Ge din canvastavla den rätta känslan med en fotoeffekt. Du kan välja mellan svartvit eller sepia för ett ge din canvas ett extra konstnärligt utseende. Oavsett vilket alternativ du väljer, kommer din tavla att tryckas med knivskarp skärpa!

Leverans

Leveranstid: 6-8 dagar

I leveranstiden ingår produktionen som påbörjas så fort vi tar emot betalningen.

Du kan kontrollera din orderstatus online.

Mer info finns i vår fullständiga leveranssammanfattning.

Fraktkostnad

Fraktkostnaden beror på storlek och volym på din beställning. Klicka här om du vill se mer information om våra fraktkostnader.

Please upgrade your browser

We built Albelli using the latest technology. This makes Albelli faster and easier to use. Unfortunately, your browser doesn’t support those technologies. (download Google Chrome)