1. Home
 2. Väggdekoration
 3. Canvastavlor
30% rabatt när du beställer för över 500kr.
Beställer du för mindre får du 25% rabatt.
Rabattkod: SKOLA | Beställ senast 26.09 kl 10:00

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras från innan du betalar.

Canvastavlor

Från

399 kr

(exklusive fraktkostnad)
arrow_right
arrow_right

__product.activeUsers


8.8 baserat på 196 recensioner läs mer

Ser väggarna lite kala ut? Dekorera ditt hem med dina favoritminnen framkallade på canvas och få dem levererade inom bara några dagar.

 • Framkallade med skarpa detaljer
 • Gratis upphängningssystem
 • Kunderna älskar oss på Trustpilot

Skapa din egen canvastavlor

 • brush

  Skarpa, färgglada bilder

  Din canvas är framkallad med UV-beständig och luktlös, miljövänlig HP-bläck

 • image_placeholder

  Handtillverkad med omsorg

  Varje canvas är handtillverkad i vår egen produktionsanläggning vilket garanterar högsta kvalitet.

 • paper

  Klar att hänga upp

  Alla våra väggdekorationer levereras med en väggmontering, helt utan kostnad.

För en elegant look, välj canvas

Dina bilder framkallas med skarpa detaljer och monteras manuellt på en 2 cm tjock ram med en väggmontering fastsatt.

Få din canvas att sticka ut

Ge din canvas det lilla extra genom att lägga till en ram eller layouter.

Rama in dina ögonblick

Sätt pricken över i:et på din canvastavla med våra stilrena ramar. Du kan få dem i svart och vitt som passar på alla våra format och storlekar.

Layouts och Mosaik kollage

Använd en av våra 200 unika layoter för att visa flera bilder tillsammans på din canvas. Du kan också anpassa den genom att justera färgerna och bakgrunderna. Perfekt för dina instagrambilder!

Frakt och leverans

Canvastavlor

60 x 40 cm

Fraktkostnaderna

110 kr

Leveranstider

4 produktionsdagar + mellan 3-4 dagar postgång arbetsdagar

Vid köp av extra väggdekoration, till samma adress tillkommer 49 kr

Varför våra kunder väljer oss

8.8 baserat på 196 recensioner

slim_arrow_left

Jag gillar verkligen Önskefotos canvas tavlor. De blir alltid snygga o i bra kvalitet!


Erika

Beställde den som gåva till våra kompisar , som blev jätteglada och förtjusta i tavlan . Den blev verkligen bra o även jag är nöjd .👍


Inger Agneta Bengtsson

Helt perfekt


Joakim

Canvastavlorna på mina barnbarn var jättefina. Är jättenöjd med tavlorna.


Leena

Tavlan var bra


Cecilia

Bilden blev fin lite klen konstruktion för det priset.


Birgitta Hallberg
slim_arrow_right

Rätt material för alla dina väggdekorationsprojekt.

Ny

Fotoposter

Från 39 kr

Forex skumtavla

Från 149 kr

Aluminiumtavla

Från 249 kr

Foto på plexiglas

Från 379 kr

Foto på canvas

En canvastavla av hög kvalitet är ett kreativt och enkelt sätt att fräscha upp väggen där hemma med. Att designa sin egen tavla och göra om ett personligt foto till canvas är mycket roligare än att välja ett motiv som finns i flera upplagor. Det är inte minst en mycket uppskattad och kul present till vänner och familj med ett canvasfoto i unik design. Våra canvastavlor kan fås som collage, i sepia eller svartvitt – du väljer själv hur du vill ha den. Boka din tavla nu!

Läs mer Stäng

Gör din egen canvas

Canvastavlor är otroligt dekorativa och snygga i alla rum och det är enkelt att skapa egen canvastavla. Det går att välja tavlor med både modern design och med ram för lite mer lyxkänsla. Varför inte göra egen canvas med ett fint familjefoto från den senaste semestern? Det är enkelt att göra en canvastavla av ett foto. Gör egen canvas genom att välja vilken bild och design du vill ha, så sköter önskefoto resten. Att göra canvastavla direkt i datorn är enkelt, smidigt och klart på ett ögonblick.

Canvas med fotocollage

Det är inte alltid så lätt att välja vilken bild man vill göra en canvas av.. Canvastavlor av barn och djur är populära motiv att göra ett canvas fotocollage av. Ofta vill man ha bilder av alla sina barn eller djur uppe, och då passar ett fotocollage i canvas perfekt. Det går att både att göra collage av en tavla med flera olika motiv eller skapa flera tavlor och sätta ihop till en bild.

Fotoprint på canvas

Det är något alldeles särskilt med att ha sina egna canvastryck på väggen. Det ger hemmet en karaktär som ingen målad tavla kan göra. Inte minst gör det en lycklig när man ser sitt foto på canvas och man blir påmind om lyckliga stunder från semestrar och andra roliga händelser. Att själv välja tryck på canvas och en snygg ram till sin canvas-fotoprint är en härlig känsla. Beställ din fotoprint i canvas idag och njut av att ha din egen konst på väggarna.

Canvastavla eget foto

Hos oss kan du skapa egna canvastavlor med högsta kvalitet och med rejäl skärpa. När du beställer dina egna canvastavlor eller en personlig canvastavla av önskefoto gör du också ett miljövänligt val. En canvastavla av ett eget foto livar upp ett rum direkt och gör att det känns som nytt. Och du vet väl att du kan skapa din egen canvas direkt i mobilen med någon av våra appar? Ta en bild, tryck upp ett foto på canvas i appen – hur smidigt som helst!

Foto på duk

Ett riktigt lyckat foto förtjänar något mer än att bara vara sparat digitalt. Alldeles för många fina bilder glöms bort i telefoner och på hårddiskar man sällan går i genom. Att visa upp sitt bästa foto på duk är mycket roligare när man har familj och vänner på besök än att visa upp på en vanlig skärm. Beställ ditt favoritfoto som canvas och du kommer uppleva när du ser din bild på duk att den verkligen kommer till sin rätt!

Beställa din canvastavla

Att beställa canvastavla ska vara enkelt. Därför kan du skapa din tavla hos önskefoto på det sätt som passar dig bäst. Online, offline eller i din smartphone med hjälp av våra appar. Du bestämmer själv när, var och exakt hur du vill ha din canvas. Välj bland olika effekter för att få den rätta känslan i bilden. Kanske gör den sig bättre i svartvitt? Och kom ihåg – om du inte kan välja en bild, välj flera och beställ ett collage.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Det verkar som om din e-postadress kan ha ett stavfel. Var vänlig dubbelkolla!