1. Hem
 2. Fotoprodukter
 3. Fotopussel Ravensburger®️
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.

Upp till 30% rabatt på alla fotoprodukter |  

Rabattkod: 30SOL

Läs mer Stäng arrow_right

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras av innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort eller fraktkostnader.

Upp till -30%

Fotopussel Ravensburger®️

Storlek • Från


  (exklusive fraktkostnad)

  andra skapar en fotoprodukt just nu


  3.9 baserat på 10 recensioner läs mer

  • Tillverkat åt oss av Ravensburger
  • Extra kraftig kartong
  • Skapa med några enkla klick

  Upptäck våra fotopussel

  Ravensburger trycker ditt personliga pussel i förstklassig kvalitet och du skapar det med några klick – designa en omtänksam present på några minuter.

  puzzle

  Tryckt åt oss av Ravensburger

  Våra pussel tillverkas av Ravensburger, Europas ledande pusselspecialist, så du kan räkna med förstklassig kvalitet.

  guarantee

  Återvunnen och extra kraftig kartong

  Pusslet är tillverkat i hållbar kartong av hög kvalitet, så du kan lägga och ta isär det hur många gånger du vill – massor av pusselskoj, alltså.

  delivery

  Leveranstider

  Vi strävar efter att leverera ditt fotopussel inom 4 produktionsdagar + upp till 3 arbetsdagar i postgång

  Våra leveransberäkningar inkluderar den tid vi tar för att noggrant framkalla, skapa och leverera dina fotoprodukter.

  Alla fraktkostnader och leveranstider

  Andra som älskar våra fotopussel

  3.9 baserat på 10 recensioner

  slim_arrow_left

  Pusslet var av oväntat bra kvalitet även för Ravensburger


  Macro

  Mycket.bra bitar och passform. Ett högkvalitativt pussel med bra återgivning av originalbilden. Lite i dyraste laget. Lite oklar kommunikation kring leverans av pusslet, men det hann med nöd och näppe till jul, trots att det länge såg ut som att det inte skulle göra det efter förseningar i tillverkningsprocessen.


  Johan

  Jag tycker att fraktkostnaden var väldigt dyr. 94 kronor för ett pussel med hundra bita.


  H Brodin

  Perfekt julklapp!


  Sten-Åke

  AAAAAAAAAA


  Magnus
  slim_arrow_right

  Personliga pussel

  Lägg dina finaste minnen bit för bit med ett personligt pussel från önskefoto! Oavsett om du vill visa upp ditt allra bästa foto eller skicka en gullig hälsning är ett fotopussel ett roligt sätt att tillbringa kvalitetstid tillsammans. Alla våra pussel med bild är gjorda av hållbar kartong och tillverkas av det kända pusselföretaget Ravensburger. Med andra ord kan du räkna med förstklassig kvalitet och lägga fotopusslet precis hur ofta du vill för massor av skoj!

  Läs mer Stäng

  Designa ditt eget pussel

  Gör pussel av ett fotografi för att skapa en uppskattad fotopresent för barn eller vuxna i alla åldrar. Det blir ett roligt sätt att bevara minnet samtidigt som ni lägger pusslet med eget motiv. Skapa ett pussel med en bild du tycker om och förvandla dina finaste familjefoton till ovärderliga minnesföremål. Eller använd ett personligt pussel för att säga något viktigt på ett kreativt sätt och se hur mottagaren lägger ihop ett och ett. Möjligheterna är oändliga!

  Våra personliga pussel finns med 49 bitar, men vi har också fotopussel med 500 bitar, 1 000 bitar och ända upp till 2 000 bitar. På så sätt kan du göra personliga pussel med foto till barn, men också beställa pussel med eget motiv till vuxna. För alla tillfällen och mottagare – att designa ett eget pussel är ett roligt sätt att ge bort något personligt till nära och kära.

  Pussel med egen bild från Ravensburger

  När du skapar pussel av bild hos önskefoto kan du förvänta dig högsta kvalitet. Alla våra personliga pussel produceras av Ravensburger, Europas ledande pusselspecialist. De tillverkas av återvunnen och extra kraftig kartong, så du kan lägga och ta isär dem hur ofta du vill. Dessutom levereras de i en praktisk presentask som blir en fin presentask.

  Skapa ditt eget pussel hos önskefoto

  Letar du efter en födelsedagspresent som det bara tar några minuter att skapa? Då passar det perfekt att skapa ett fotopussel med önskefoto. Med vårt skaparverktyg är det busenkelt att göra pussel av foto i några enkla steg:

  1. Välj hur många bitar du vill ha: Vill du ha ett enkelt pussel med foto till barn eller ett personligt pussel med 1000 bitar för mer erfarna pusslare?

  2. För över din bild: Välj din favoritbild eller en fin hälsning till ditt pussel med foto.

  3. Beställ fotopusslet: När du är nöjd med kreationen är det bara att beställa pusslet med bild för snabb leverans!

  Tänk dig mottagarnas min när de lägger fotopusslet och börjar inse vad det är de skapar. Du väljer hur enkelt eller svårt pusslet med foto ska vara. Du kan antingen välja kontrastrika bilder med mycket detaljer eller knepiga svartvita bilder för inbitna proffspusslare!

  Många skäl att älska våra personliga pussel

  Om du vill göra ett eget pussel med foto är önskefoto det perfekta stället. Det finns många skäl att älska våra personliga fotopussel:

  • Kvalitetspussel från Ravensburger

  • Återvunnen och extra kraftig kartong

  • Roliga och personliga presenter

  • Enkla att skapa med några enkla klick

  • Levereras i en fin presentask

  Övertygad? Då är det bara att skapa dina egna pussel med bild i vårt smidiga skaparverktyg med några enkla klick!

  Skapa ditt personliga pussel hos önskefoto

  Behöver du en originell och personlig present? Designa ditt eget pussel med valfritt foto och ge bort något helt unikt! Våra personliga fotopussel tillverkas av kvalitetskartong hos Ravensburger och är ett härligt sätt att samla nära och kära för att minnas underbara tider tillsammans. Hos önskefoto kan du förvandla en bild till ett pussel på nolltid!

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

  Läser in
  newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Om du är säker på att din e-postadress är korrekt, klicka en gång till på avsluta prenumeration