Vi ger liv åt dina berättelser

Vi ger liv åt dina berättelser

stars_plus

Vår historia

Familjeföretaget önskefoto grundades 1974 och var på den tiden ett postorderföretag som erbjöd förstoringar till kunderna. Under följande årtionden utvecklades företaget till dagens verksamhet, som har målsättningen att sprida ljus i världen genom att hjälpa människor att dela deras bästa minnen i form av fotoböcker, väggdekorationer, framkallade bilder, kalendrar, fotokort och mycket mer.

önskefoto är en del av Storio group. Tillsammans är vi 6 varumärken på 13 marknader som betjänar över 11 miljoner kunder. Det gör oss till ett av Europas ledande företag inom personliga fotoprodukter. Vi erbjuder en plats där människor kan bevara, skapa och dela sina historier. En plats där vi kan hitta nya sätt att föra minnen och berättelser vidare mellan människor och generationer. Och där vi tillsammans kan göra glada stunder oförglömliga.

guarantee

Vår mission

För oss är målet alltid att göra glädjen oförglömlig. Vi gör det genom att hjälpa dig att föreviga de viktigaste ögonblicken i livet och försöka inspirera dig att dela och återuppleva särskilda minnen genom att skapa historier hos oss.

  • Användarvänliga verktyg – Våra intuitiva verktyg hjälper dig att skapa fotoprodukter smidigt och lätt, oavsett om det ska gå snabbt till eller om du vill skapa ett mästerverk.
  • Hållbar kvalitet sedan 1974 – Vi använder endast förstklassigt material och hanterar varje produkt med omsorg för att du ska få minnen som varar.
  • Nöjdhetsgaranti på köpet – Vi vill att du ska ha en positiv och oförglömlig upplevelse hos oss. Om något ändå går snett finns vi här för att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen.

clock_check

Våra produkter

Vi väcker liv i minnen med ett stort sortiment av personliga fotoprodukter av hög kvalitet, till exempel fotoböcker, väggdekorationer, kalendrar och presenter. Med hjälp av vår innovativa teknik kan du enkelt anpassa din kreation, oavsett om du vill behålla den själv eller göra någon annan glad.

Våra fotoprodukter produceras med stor omsorg för att berätta dina historier på bästa sätt – stora som små händelser, planerade eller oväntade. Vi hjälper dig att återuppleva livets finaste stunder och bevara dem i många år framöver.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Om du är säker på att din e-postadress är korrekt, klicka en gång till på avsluta prenumeration