Studentplakat – Studentskylt 2024

Hos oss hittar du allt för en lyckad student! Leveranstid 6-7 arbetsdagar.

Studentplakat – Studentskylt 2024

Hos oss hittar du allt för en lyckad student!
Leveranstid 6-7 arbetsdagar.

 

Hög kvalitet & regntåligt

Våra studentplakat är av hög kvalitet och prisvärda! Ditt foto och text trycks på ett lätt material med hård yta som är UV-och väderresistent.

Hög kvalitet & regntåligt

3 varianter - 24 designs

Både det klassiska och lyxplakatet är kompletta och färdiga att användas direkt. Postern är för dig som själv vill skapa ditt plakat. Alla varianter finns i 24 olika designs.

3 varianter - 24 designs

Allt för en lyckad student

Vi har allt du behöver för studenten! Hos oss hittar du utöver studentplakat och poster även inbjudningskort, studentnalle, banderoll och visselpipa.

Allt för en lyckad student

Välj det studentplakat som passar dig bäst.

I över 25 år har önskefoto gjort studentplakat till landets studenter. Välj ut ditt favoritfotografi på den blivande studenten så fixar vi studentskylt till dig också! Välj om du vill ha ett klassiskt studentplakat, ett lyxigt dubbelsidigt eller en poster. Skapa snabbt och enkelt med digitala bilder!

Kan jag digitalisera min pappersbild?

Har du en pappersbild och du vill digitalisera det? Läs våra steg-för-steg tips hur du kan digitaliserar dina bilder på nolltid!

Spåra din studentbeställning på postnord.se

Så snart din studentbeställning finns redo att hämtas upp så får du en avi per brev och kan hämta ditt paket hos ditt lokala postombud. Detta sker normalt 7 arbetsdagar efter att din beställning registrerats.
Du kan spåra din beställning genom att klicka på länken i bekräftelsemailet du fått att din beställning skickats från vår produktion. Där kan du se kollinumret och kan följa din order på www.postnord.se – vänligen notera att det kan ta upp till en dag innan spårningen är aktiv.

  • Studentplakat - Studentskylt 2024
  • Lyx – Dubbelsidigt
   Dubbelsidigt plakat för dig som vill synas extra bra i folkvimlet!
  • 649 kr

   • Din bild förstoras, textas och trycks på dubbla plakat
   • Regntåligt
   • Pinne medföljer
   • Storlek: 50×60 cm
  • Studentplakat - Studentskylt 2024
  • Klassiskt – Storsäljaren
   Ett komplett studentplakat som är färdigt att ta med till firandet!
  • 399 kr

   • Din bild förstoras, textas och trycks på enkelsidigt plakat
   • Regntåligt
   • Pinne medföljer
   • Storlek: 50×60 cm
  • Studentplakat - Studentskylt 2024
  • Poster – Gör det själv
   Alternativet för dig som själv vill göra ditt studentplakat!
  • 189 kr

   • Din bild förstoras och textas
   • Trycks på matt papper, 175 gr.
   • Pinne medföljer EJ
   • Storlek: 50×60 cm

 

Övriga produkter till studentfirandet

Hos önskefoto hittar du många andra studentprodukter som bidrar till det perfekta studentfirandet. Här kan du även beställa studentnalle, banderoll, inbjudningskort och visselpipa.

Studentnalle
199 kr
En söt nalle med personlig bild på t-shirten -
perfekt istället för blommor!
Studentbanderoll
189 kr
Maffig och populär dekoration att fästa hemma på festen!
Inbjudningskort
59 kr
Bjud in nära och kära till studentfirandet - 10 pack inkl. vita kuvert!
Visselpipa
29 kr
Populär visselpipa till den nyblivna studenten - det ska höras att man tagit studenten!Digitalisera din pappersbild

Att skapa ditt studentplakat är enkelt. Se våra tips nedan:


Digitalisera din pappersbild

Priser och leverans

Beräknad leveranstid: 6-7 arbetsdagar. Fraktkostnad beroende på storlek och vikt på din beställning tillkommer (69,90-149,90 kr).

Vanligaste frågorna

Här finner du svaren på de vanligaste frågorna.

Studentfirandet med önskefoto

Studentskylten – studentplakatet är en viktig del av studentfirandet. När studenten tillsammans med sina kamrater rusar ut från skolan kan hen lokalisera sin skylt och snabbt hitta familj och vänner i folkvimlet. Studentskylten – studentplakatet följer sedan med hela dagen och blir till ett fint minne från en av de största dagarna i en ungdoms liv.

Studentskylt – studentplakat hos önskefoto: Skapa enkelt ditt plakat – skylt i vårt verktyg direkt på nätet. Ladda helt enkelt upp den bild du vill använda, bestäm utformning och vad som ska stå på skylten. Du får sedan allt levererat till dig. Har du en pappersbild? Då kan du enkelt digitalisera din bild genom att scanna bilden via en traditionell scanner eller ladda ner en mobilscanner app.

Hos önskefoto hittar du även studentnallar som är fina att hänga runt halsen, banderoller som man kan hänga hemma, inbjudningskort till studentfesten och visselpipor så studenten kan föra det oväsen som firandet kräver. Allt för den perfekta studentfesten!

Studentplakat – Studentskylt från önskefoto

Hos oss är det enkelt att skapa ett studentplakat – en studentskylt som står ut från mängden. Vi på önskefoto har tillverkat studentplakat till alla Sveriges studenter i över 25 år. Det enda du behöver göra för att vi ska skapa ett plakat åt dig är att välja ut det fotografi som du vill använda. Välj mellan ett dubbelsidigt plakat som gör att du syns i mängden eller ett klassiskt regntåligt studentplakat – studentskylt. Om du själv vill pyssla kan du välja att trycka upp en studentposter som du därefter monterar på något kraftigt bakstycke och sätter fast på en pinne.

Studentplakat – Studentskylt år 2024

När du ska skapa ditt studentplakat – studentskylt för 2024 kan du välja mellan tjugofyra olika designer i programmet där du skapar plakatet – skylten. Klicka dig gärna fram för att se vilken ram och bakgrundsdesign som passar till fotografiet. Du kan även lägga till text. På våra studentplakat – studentskyltar 2024 erbjuder vi hög kvalitet till ett lågt pris. Fotot och texten trycks på ett lätt material som har en hård yta och som dessutom är både UV- och väderresistent. Utöver våra plakat – skyltar har vi även andra produkter som lägger grunden för ett lyckat studentfirande. En visselpipa försäkrar att studenten hörs i vimlet. Det finns även färdigtryckta student inbjudningskort och en studentbanderoll som kan förgylla både utspringet och festen som följer.

Studentnalle med foto

Om du är ute efter en unik gåva som sticker ut från mängden rekommenderar vi en studentnalle med bild. Nallen är 20 cm hög och sitter ner. Den är mycket söt och har på sig sin egen studentmössa samt en vit t-shirt. Om du har laddat upp ett fotografi som du vill använda kan vi trycka det på nallens t-shirt för att skapa en personlig present. Gosedjuret är fäst i ett blågult band och därför kan den hängas runt halsen på studenten. Att ge bort en studentnalle är en fin och personlig gest som brukas uppskattas av många mottagare. Nallen blir ofta en minnessak som följer med genom åren.

Studentplakat – Studentskylt med traditionellt fotografi: har du ett fotografi i pappersform / en analog bild kan du enkelt digitalisera den med hjälp av en skanner eller en skanner app för mobil och sedan använda den digitala bilden för att skapa ett studentplakat – en studentskylt i vårt verktyg direkt på nätet.

Studentplakat med digitalt foto: Väljer du att skapa skylten med ett digitalt foto gör du allt i vårt verktyg direkt på nätet. Ladda helt enkelt upp den bild du vill använda, bestäm utformning och vad som ska stå på skylten. Du får sedan allt levererat till dig.

Beställa ditt studentplakat – studentskylt 2024

Det är mycket enkelt att beställa studentplakat – studentskylt från oss och vi levererar i tid till firandet. Du trycker bara på knappen “Börja nu” och sätter igång med att designa ditt plakat – din skylt. Har du en digital bild laddar du upp den från datorn. Är din bild analog går det bra att skanna in den eller ta ett fotografi av bilden med en skanner app eller mobilkamera. Inne i designprogrammet ser du även våra tre olika typer av plakat – skyltar. Som du kommer att märka har våra studentplakat – studentskyltar pris som passar för de flesta budgetar. När det sedan är dags att köpa studentplakat – studentskylt från oss går du bara vidare genom processen till sista steget och godkänner ditt köp. Vi är en trygg e-handel och erbjuder enbart säkra betalningsmetoder.

Hur beställer jag studentprodukter?

Du beställer dina studentprodukter enkelt hos oss. Du ser dina färdiga produkter direkt på skärmen. Börja med dina studentprodukter direkt här.

Kan jag skicka en pappersbild, ett negativ eller en diabild?

Tyvärr kan vi inte ta emot pappersbilder, negativ eller diabilder. Men du kan läser våra steg-för-steg tips och upptäckt många olika mobilskanner appar som digitaliserar dina bilder på nolltid! Och efter det kan du beställer din digitaliserad papersbild hos oss!

Kan jag beställa inbjudningskort online?

Ja, det går att beställa inbjudningskorten (och andra studentprodukter) online. Gå in här så kan du välja antal 10-pack inbjudningskort och visselpipor. Bekräfta beställningen på nästa steg.

Du kan designa dina egna inbjudnings- och tackkort med hjälp av vårt smidiga onlineprogram på onskefoto.se/fotokort. Där kan du välja någon av våra färdiga layouter, eller själv designa dina kort med bilder, texter, clipart och mycket mer.

Vänligen notera att studentprodukterna ligger på en extern kampanjsida och att de personliga inbjudnings- och tackkorten endast går att skapa på vår ordinarie hemsida. De går inte att beställa tillsammans med övriga studentprodukter och en separat fraktkostnad tillkommer på dem.

Orderbekräftelse – Får jag en sån?

När du beställer på www.onskefoto.se/student så visas ditt ordernummer på skärmen när du bekräftat ordern och en orderbekräftelse skickas via mail. Det är alltid smart att stjärnmarkera e-posten eller anteckna ordernumret ifall du skulle behöva kontakta oss om din beställning och vill ha ordernummer nära till hands.

Vänligen notera att en orderbekräftelse endast skickas om en korrekt mailadress anges och att det kan hända att den sorteras bort som spam i din epost. Kontrollera därför alltid skräppostfiltret om du inte fått någon bekräftelse efter 1 timma till 2 timmar.

Börja nu

Betalsätt

För onlineordrar erbjuds Klarna checkout och där går att välja faktura, kreditkortsbetalning eller banköverföring. Väljer du faktura så skickas den via epost till den registrerade mailadressen och har 14 dagars betalfrist. Om du inte hittar din faktura och/eller vill ha den skickad via post, kontakta Klarnas kundtjänst på telefon 010 145 12 71.

Produkten skadades i posten

Skicka ett digitalt foto av skadan tillsammans med ditt ordernummer (står på din faktura), namn och adress, så ersätter vi dig med en ny produkt.

Rated 3.9 of 5 based on 10953 reviews
 
Fint alternativ till bilder som bara ligger i mobilen.

Fint alternativ till bilder som bara ligger i mobilen. Trevlig och bra kundservice. Bra bilder, bra storlek. Samt många utförings alternativ.
Läs mer

– stina asrijan
 
 
En mycket fin bok.

Det blev en mycket fin bok med minnen.
Läs mer

– Malin
 
 
Lätt att lägga upp bilder och den blev…

Lätt att lägga upp bilder och den blev super fin
Läs mer

– Angelica
 

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.