1. Hem
 2. Fotoprodukter
 3. Fotomagneter
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.

40% rabatt på fotomagneter |  

Rabattkod: REA2024

Läs mer Stäng arrow_right

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras av innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort, studentprodukter eller fraktkostnader.

-40%

Fotomagneter

Set om 9

Storlek • Från


  (exklusive fraktkostnad)

  andra skapar en fotoprodukt just nu


  • Set med 9 magneter som är lätt avtagsbara
  • Flexibelt material
  • Skapa med några enkla klick

  Upptäck våra fotomagneter

  Samla dina bästa minnen och visa upp dem på kylskåpet eller kontorets whiteboard – förvandla dina favoritfoton till roliga presenter.

  puzzle

  Set med 9 magneter som är lätt avtagsbara

  Den här bildmosaiken är ett set med nio magneter som enkelt lossnar från ytan. Välj ut dina favoritbilder och skapa en rolig samling att sätta på kylskåpet.

  guarantee

  Flexibelt och hållbart material

  Lätta att flytta, svåra att ta sönder! Flytta runt magneterna hur mycket du vill, du behöver inte oroa dig för att de ska lossna.

  clock

  Skapa i några enkla steg

  Med vårt enkla och intuitiva skaparverktyg kan du göra ett personligt magnetset med några enkla klick.

  delivery

  Leveranstider för fotomagneter

  Vi strävar efter att leverera dina magneter inom 2 produktionsdagar + upp till 6 arbetsdagar i postgång

  Våra leveransberäkningar inkluderar den tid vi tar för att noggrant framkalla, skapa och leverera dina fotoprodukter.

  Alla fraktkostnader och leveranstider

  Kylskåpsmagneter med foton

  Sätt upp dina favoritminnen på kylskåpet och bevara dina ögonblick med personliga kylskåpsmagneter. Hos önskefoto kan du skapa ett set med nio kylskåpsmagneter med foton, kanske dina bästa semesterminnen eller roliga utflykter med hela familjen. Gör kontoret mer personligt eller designa unika presenter till nära och kära med personliga magneter.

  Läs mer Stäng

  Dina personliga kylskåpsmagneter

  Gör egna fotomagneter till kylskåpet för varje familjemedlem, så kan ni sedan fördela sysslor och hålla koll på tider. Eller liva upp kontorets whiteboard med personliga fotomagneter 5x5 cm, som gör mötena lite roligare. Personliga magneter med eget foto blir ett praktiskt tillskott i både hemmet och kontoret och kan användas till att organisera att göra-listor eller lämna små meddelanden.

  I varje set finns nio personliga magnetbilder som är enkla att fästa, så att även barn kan använda dem. De är dessutom tillverkade i ett mjukt men hållbart material. Du kan flytta runt dem hur mycket som helst och behöver inte oroa dig om de skulle trilla ner. Och bäst av allt: Kylskåpsmagneter med foto är ett underbart sätt att minnas favoritsemestern eller utflykten med familjen!

  Därför blir personliga fotomagneter så bra presenter

  Letar du efter en liten men personlig present till nära och kära? Då är fotomagneter ett utmärkt val! De passar till alla tillfällen och blir en uppskattad present till vänner, familj och arbetskamrater. Eller varför inte designa personliga kylskåpsmagneter med eget foto inför bröllopet och ge dem till gästerna? Du kan också visa upp bilder på ert nyfödda barn och skicka fotomagneterna till de stolta mor- och farföräldrarna. Kylskåpsmagneter med foton är trendiga och prisvärda presenter för alla tillfällen – från födelsedagar till julklappar!

  Så täcker du kylskåpet i fotomagneter

  Vill du minnas en unik sommarsemester eller hitta en snabb present? Med vårt skaparverktyg kan du enkelt göra personliga kylskåpsmagneter på nolltid:

  1. Välj bilder: Gå igenom mobilen, sociala medier eller datorn och välj ut nio foton till kylskåpsmagneterna i ditt set.

  2. Beställ magneterna: När du är nöjd med ditt val är det dags att beställa fotomagneterna.

  3. Använd dem: Sätt magneterna på kylskåpet eller en annan magnetisk yta där du kan hänga upp lappar och se tillbaka på ljuvliga minnen!

  Därför är våra personliga magneter en lysande idé

  Personliga fotomagneter är användbara och roliga fotopresenter till både dig själv och nära och kära. Och tack vare det hållbara materialet går de nästan aldrig sönder, inte ens om barnen får tag i dem. Men det är inte det enda skälet till att vi gillar dem:

  • Flexibelt och hållbart material

  • Lätta att lossa

  • Set med nio favoritminnen

  • Enkla att skapa med några enkla klick

  • Roliga och prisvärda presenter för alla tillfällen

  Övertygad? Då öppnar du vårt skaparverktyg och förvandlar dina käraste minnen till trendiga fotomagneter.

  Skapa dina kylskåpsmagneter med foton hos önskefoto

  Se till att veckans shoppinglista alltid är inom synhåll och visa upp barnens senaste mästerverk med personliga kylskåpsmagneter. De blir klara på några klick, livar upp kylskåpet och blir originella presenter för alla tillfällen. Från familjeminnen till de bästa partybilderna – designa originella fotomagneter till kylskåpet hos önskefoto.

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

  Läser in
  newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Om du är säker på att din e-postadress är korrekt, klicka en gång till på avsluta prenumeration