0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.

40% rabatt på kort |  

Rabattkod: REA2024

Läs mer Stäng arrow_right

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras av innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort, studentprodukter eller fraktkostnader.

Fotokort

Dela goda nyheter, bjud in och tacka med våra exklusiva fotokort. Våra fördesignade fotokort är enkla att anpassa och säljs i 10-pack inklusive kuvert. Perfekt till nästa event eller för att välkomna familjens nytillskott till världen. Lägg till dina bästa ögonblick och skicka enkelt iväg med posten. 

Välj din stund

Från bröllop till jul, du kan lita på oss.

Designa som du vill

Eftersom alla tillfällen är unika, har vi gjort det möjligt för dig att skräddarsy dina kort helt och hållet. Börja med en professionell design, ändra sedan det du vill.

Skapa din egen fotokort

 • image_placeholder

  Lägg till alla dina egna foton

  Med våra designval har vi gett dig en idé om hur dina personliga kort kan se ut. Resten är upp till dig.

 • heart

  Säg det på ditt sätt

  Varje design har plats för text: skär ut den, ändra den, flytta den, ta bort den. Du bestämmer.

 • star_outline

  Lägg till det lilla extra

  Vi har allt du behöver. Ändra bakgrundsfärg, lägg till fotoramar och välj bland hundratals cliparts.

Kort för alla tillfällen

Vad som än är på gång, vi har någonting för det tillfället. Med mängder av designval för alla livets viktiga ögonblick, vet vi att du hittar det du behöver.


Börja från början

Och om du inte hittar det du behöver, kan du börja från början. Välj ett tomt kort och skapa din design helt från grunden.

Börja från början

Premiumkort med tre olika val av papper

Standard matt papper

Papper med en jämn, halvmatt finish. 235g/m²

Högglansigt papper

Glansigt standardpapper med en djup färg och skinande glansigt skimmer. 235g/m²

Extra matt papper

Ta fram dina färger med extra rejält, klart vitt papper. Obelagt med en extra tjock matt finish.300g/m2

delivery

Frakt och leverans

Vi strävar efter att leverera ditt fotokort inom 3 produktionsdagar + upp till 6 arbetsdagar i postgång

Våra leveransberäkningar inkluderar den tid vi tar för att noggrant framkalla, skapa och leverera dina fotoprodukter.

Alla fraktkostnader och leveranstider

Andra som älskar våra fotokort

4 baserat på 673 recensioner

slim_arrow_left

Roligt att kunna egna egna kort med kuvert!


Ladyruth

Super nöjd med inbjudningskort.


Douglas Diaz Cardenas

Bra skärpa och mycket bra fotopapper!


Ulrika

Nöjd med produkten.


Maria Ledell

Är väldigt nöjd!


Jasmin

Superbra, som alltid!


Emelie
slim_arrow_right

Designa fotokort

Till jul, födelsedagar och mors dag – överraska nära och kära med personliga kort. Hos önskefoto kan du skapa anpassade kort med foto för att dela fina och glada stunder. Gör inbjudningskort till en studentfest, designa egna kort till flytten eller tackkort efter bröllopet – hos oss skapar du enkelt personliga fotokort för alla tillfällen och det finns massor av kreativa alternativ för att designa egna kort efter tycke och smak.

Designa egna fotokort hos önskefoto

De bästa hälsningarna är personliga. Hos önskefoto kan du snabbt och smidigt göra egna kort online och dela livets stora stunder med nära och kära – till exempel genom att göra inbjudningskort till en student eller personliga grattiskort. Det går lekande lätt att skapa fotokort med text i vårt skaparverktyg. Det enda du behöver är en favoritbild, sedan kan du trycka egna kort online. Det finns flera alternativ att välja på när du ska göra kort med foto:

 1. Välj mellan flera storlekar och stående, liggande och kvadratiskt format

 2. Välj om du vill designa egna fotokort i enkelt eller dubbelt format

 3. Välj finish – matt, glansigt eller extra matt papper

Fotokorten levereras i set om tio med kuvert, klara att skickas till gästerna eller familjen.

Designa vykort med eget foto efter egen smak

Du kan välja mellan olika teman och designs för att skapa fotovykort, inbjudningskort eller personliga grattiskort med foto hos önskefoto. Från färgglada inbjudningskort till barnkalaset till moderna designs inför bröllop – vi har fotokort för alla tillfällen. När du väl har valt design kan du anpassa kortet och sätta personlig prägel på det. Om du redan har en perfekt layout i åtanke kan du bara välja vita fotokort och designa dem precis som du vill.

Fotokort med text för alla tillfällen

Oavsett om du vill designa ett studentkort, skicka en inbjudan till namnfesten eller göra en kortlek med egna bilder – med fotokort från önskefoto kan du skapa personliga fotokort och skicka unika hälsningar eller inbjudningar till nära och kära. Skapa helt personliga fotoprodukter som passar perfekt till särskilda tillfällen.

Vi har fotokort för följande tillfällen:

Inbjudningskort

Oavsett om du ska bjuda in till namngivning, möhippa, födelsedagsfest med tema eller ett halloweenparty – skapa inbjudningar för livets alla fester.

Fotokort till skolstarten

Dela barnets första skoldag med familjen eller skicka fina tackkort. Vi kan lova att nära och kära blir glada för ett fotokort på barnet med den nya skolväskan.

Julkort

Skapa en personlig inbjudan till julfesten eller skicka julhälsningar med personliga julkort där du använder en vacker vinterbild. Kolla in våra stickers och skapa ett unikt julkort.

Påskkort

Skicka påskkort till nära och kära och skapa ett fint fotokort med vår- eller påskmotiv. Från kycklingar till påskharen – släpp loss kreativiteten.

Morsdagskort

Tacka din mamma genom att överraska henne med ett personligt kort på mors dag. Använd ett favoritfoto på er två tillsammans och anpassa efter egen smak.

Tackkort

Skicka tackkort efter dop, namnfest, bröllop eller begravning – tack för att gästerna delade er glädje eller sorg med ett personligt fotokort.

Födelsekort

Berätta för släkt och vänner att bebisen äntligen har kommit och tryck ett gulligt bebisfoto på kortet. Du kan också skapa inbjudningskort till dop eller namngivning.

Konfirmationskort

Skapa traditionella konfirmationskort eller inbjudningar till andra ungdomshögtider – vi har många fina designs att välja på.

Designa vykort online med foton

Om du vill skicka foton som vykort, personliga inbjudningskort eller bara en kärleksfull hälsning, är det otroligt enkelt hos önskefoto:

 1. Välj design: Välj en lämplig design bland alla våra mallar eller designa en från grunden med ett tomt kort.

 2. Välj format: Välj mellan enkelt och dubbelt format och börja sedan designa.

 3. För över din bild: Nu kan du välja en eller flera favoritbilder. Med våra layouter kan du enkelt skapa ett fotocollage till ditt kort – perfekt till stolta föräldrar som vill visa upp alla fina babyporträtt.

 4. Anpassa ditt fotokort: Lek loss med våra bakgrunder och stickers för att skapa ett helt unikt fotokort. Använd textrutorna för att skriva fina budskap och glöm inte att lämna plats för din signatur eller en handskriven, personlig hälsning.

Gör kort online hos önskefoto

Till bröllopet, jul eller för att fira minstingens ankomst – hos önskefoto kan du beställa personliga fotokort och överraska nära och kära med unika hälsningar. Designa med några enkla klick och få tio personliga kort. På så sätt kan du dela livets viktigaste stunder med släkt och vänner som bor lite längre bort.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Om du är säker på att din e-postadress är korrekt, klicka en gång till på avsluta prenumeration