40 % rabatt på kort |  

Rabattkod: OKT2020

Läs mer Stäng arrow_right

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras från innan du betalar.

Fotokort

Personliga kort för varje tillfälle

Välj din stund

Från bröllop till jul, du kan lita på oss.

Designa som du vill

Eftersom alla tillfällen är unika, har vi gjort det möjligt för dig att skräddarsy dina kort helt och hållet. Börja med en professionell design, ändra sedan det du vill.

Skapa din egen fotokort

 • image_placeholder

  Lägg till alla dina egna foton

  Med våra designval har vi gett dig en idé om hur dina personliga kort kan se ut. Resten är upp till dig.

 • heart

  Säg det på ditt sätt

  Varje design har plats för text: skär ut den, ändra den, flytta den, ta bort den. Du bestämmer.

 • star_outline

  Lägg till det lilla extra

  Vi har allt du behöver. Ändra bakgrundsfärg. Lägg till fotoramar. Välj bland hundratals cliparts.

Kort för alla tillfällen

Vad som än är på gång, vi har någonting för det tillfället. Med mängder av designval för alla livets viktiga ögonblick, vet vi att du hittar det du behöver.


Börja från början

Och om du inte hittar det du behöver, kan du börja från början. Välj ett tomt kort och skapa din design helt från grunden.

Börja från början

Två typer kort

Premiumkort med tre olika val av papper

Designa ett kort som ska vara platt eller vikt. Din design kommer att framkallas på papper av hög kvalitet, med en professionell yta.

Standard matt papper

Papper med en jämn, halvmatt finish. 235g/m²

Högglansigt papper

Glansigt standardpapper med en djup färg och skinande glansigt skimmer. 235g/m²

Extra matt papper

Ta fram dina färger med extra rejält, klart vitt papper. Obelagt med en extra tjock matt finish.340g/m2

Fotopapper med två olika val av papper

Lätt och överkomligt! Framkalla din design på en sida på fotopapper. Perfekt för alla tillfällen och inte minst vackert.

Standard matt papper

Fotopapper med en matt yta och finkornig finish. 225g/m²

Matt papper

Fotopapper med en jämn yta och glansig finish. 225g/m²

delivery

Frakt och leverans

Vi strävar efter att leverera ditt fotokort inom 3 produktionsdagar + mellan 3-4 dagar postgång arbetsdagar

Våra leveransberäkningar inkluderar den tid vi tar för att noggrant framkalla, skapa och leverera dina fotoprodukter.

Alla fraktkostnader och leveranstider

Varför våra kunder väljer oss

7.6 baserat på 258 recensioner

slim_arrow_left

Enkelt att beställa, bra resultat. Ett plus att man kan följa sin order genom alla stegen.


Carin Hedlund

Blev precis som vi förväntat oss. Bra återgivna färger utan att för mycket skärpa gått förlorad. Helnöjd!


Victoria

Bra kvalité


Anel

Bra och fina tackkort


Elizabeth Gylebrandt

Billigt och bra


Lennart

Mycket bra nöjda


Ulrika
slim_arrow_right

Fotokort - Gör egna fotokort online för speciella tillfällen

Att göra sina egna fotokort är en kreativ och rolig sysselsättning som dessutom är mycket enklare än vad man tror. Att skapa kort med bilder från semestern eller något annat viktigt ögonblick i livet är en lyx man vill unna sig. Kort med bilder skapar man enkelt hos önskefoto, man laddar upp de bilder man vill använda och sedan är det bara att börja skapa. Välj själv vilken färg, form och text som passar bäst, det är bara att prova sig fram.

Göra egna kort på datorn

Det är mycket lätt att göra egna kort på datorn. Man startar med att ladda upp sina bilder och sedan är det dags att börja skapa egna kort. önskefotos enkla guide låter dig välja mellan hundratals cliparts om du vill ha en färdig mall, annars kan du skapa egna kort helt från grunden. Alla tillfällen i livet är unika och att göra kort är en ny modern hobby som alla kan delta i. Lyckliga ögonblick med familj och vänner är något man vill minnas länge.

10 fotokort inklusive vita kuvert

Börja med att välja designmall efter det tillfälle du vill lyfta fram. Välj sedan format på kortet (enkelt eller vikt) samt papperstyp (fotokort eller framkallade bilder som fotokort). Nu är det dags att släppa loss kreativiteten. Ett set innehåller 10 fotokort och självklart ingår 10 vita kuvert.

Läs mer Stäng

Personligt kort

Att designa egna kort är roligt och personliga fotokort är perfekta presenter när någon fyller år till exempel. Ett kort med eget foto säger mer än tusen ord till någon man håller kär och är verkligen en fin gåva. Ett personligt kort fungerar i alla lägen. Som tack för senast, inbjudan till en fest, eller bara för att visa någon att man bryr sig om. önskefoto gör det enkelt att skräddarsy sina personliga fotokort för speciella ögonblick i livet som man vill minnas.

Massor av olika bakgrunder, cliparts och ramar

För dig som tycker om att skapa så innehåller designverktyget många roliga och kreativa verktyg. Här finns färgteman, motiv och bakgrunder för alla möjliga tillfällen att välja på. Här finns också Clipart, digitala bilder och illustrationer, som du kan använda för att göra unika kort. Inramningen kan göra skillnad och därför innehåller designverktyget flera olika val av ramar. Allt är gratis och ingår i skapandet. Det är roligt, snabbt och enkelt att använda, och resultatet kommer garanterat uppskattas av dina närmaste.

Trycka kort egen design

När man har skapat sitt personliga kort är det dags för att trycka. Här kan man välja kort 10x15 eller kort 15x15 till det färdiga resultatet. Korten trycks på papper i hög kvalitet och man kan välja mellan premium- eller fotopapper. Vill man trycka kort egen design på fotopapper finns tre olika alternativ att välja mellan; standard matt, högglansigt eller extra matt papper. Man väljer det man tycker passar bäst själv och kan vara säker på att få sina kort i hög kvalitet.

Beställa fotokort på önskefoto

Hos önskefoto beställer man sina fotokort online. Beställningsproceduren är enkel att följa och mycket kundvänlig. Att beställa fotokort online är mycket praktiskt och tidssparande för alla. I stället för att själv gå till ett tryckeri och beställa fotokort ordnar man det nu hemifrån med några enkla knapptryckningar. Har man ändå frågor eller funderingar är man alltid välkommen att kontakta kundservice som mer än gärna står till tjänst.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Det verkar som om din e-postadress kan ha ett stavfel. Var vänlig dubbelkolla!