Skapa en personlig fotobok tillsammans med Önskefoto i några enkla steg. Väck dina digitala foton och berättelser till liv och återskapa dina finaste minnen i fotoböcker. Läs mer

Det är enkelt att skapa en fotobok

Med Önskefotos enkla verktyg är det enkelt att göra din egen fotobok! Välj format och storlek, anpassa sedan designen efter din personliga stil. Din fotobok trycks på papper av hög kvalitet, får en proffsig bindning och levereras hem till dig eller som gåva till en vän inom några dagar.

Skapa din fotobok manuellt eller automatiskt

Fotoboksprogrammet är användarvänligt och gör det roligt att göra en fotobok. Du bestämmer själv hur kreativ du vill vara genom att använda dig av den automatiska eller manuella funktionen. Med den manuella funktionen drar du själv varje bild till sidorna i din fotobok, vilket ger dig en stor kreativ frihet. Väljer du istället den automatiska funktionen placeras alla dina bilder automatiskt in i fotoboken. Snabbt och enkelt för dig som inte har så mycket tid!

Förslag på teman till din fotobok är bröllop, semester, city trip, första året, vänskap och kärlek. Det finns alltid tillfälle till att skapa en fotobok för att föreviga dina finaste minnen!

Lägg till bakgrunder, ramar, mallar och cliparts i dina fotoböcker

Helt utan extra kostnad kan du använda dig av de bakgrunder, ramar, mallar och cliparts som finns i fotoboksprogrammet för att ge din fotobok det där lilla extra. Du kan även lägga till din egen text och redigera dina bilder så att din egen fotobok blir precis som du vill ha den.
Välj ut dina bästa bilder, öppna ett av våra enkla fotoboksprogram och börja med din egen fotobok redan idag! Din fotobok kommer att levereras hem till dig inom bara 10 arbetsdagar!

100% Nöjdhetsgaranti på fotoböcker

Vi på Önskefoto jobbar alltid mot att överträffa dina förväntningar och kan därför garantera att du kommer att bli nöjd med slutresultatet av din fotobok. För att försäkra oss om att alla fotoböcker vi trycker är av bästa kvalitet, använder vi endast papper med toppkvalitet. Alla fotoböcker trycks i vårt eget tryckeri och varje fotobok genomgår en kvalitetskontroll innan den levereras. Är du inte nöjd med slutresultatet trycker vi din fotobok igen eller ger dig pengarna tillbaka.

Önskefotos fotoböcker ligger alltid högt på bäst i test listor.

Behöver du hjälp med att skapa din fotobok?

Vår kundtjänst sitter redo att hjälpa dig med alla frågor du kan tänkas ha innan, under tiden och efter det att du skapat din fotobok. Du kan nå dem på telefonnummer 0456 14 000 alla vardagar mellan 08:00 till 16:30 eller via vårt kontaktformulär.

Dela din fotobok online

Efter att du beställt din fotobok har du möjligheten att se boken online redan innan det att du fått hem leveransen av den riktiga fotoboken. Du kan enkelt dela fotoboken med vänner och familj via Facebook, Twitter, mail eller din blogg.