Julkort

Gör julen extra speciell med personliga fotokort. Det perfekta tillbehöret till dina klappar.

Julkort

Gör julen extra speciell med personliga fotokort. Det perfekta tillbehöret till dina klappar.

Julkort

Gör personliga julkort med dina egna bilder! Ett personligt designat kort är ett roligt, modernt och uppskattat sätt att önska en god jul till familj och vänner. Titta igenom ditt fotoarkiv och hitta årets bästa bild, skriv en personlig text och julkortet blir både en hälsning och ett uppskattat återseende. Beställ julkort direkt online från oss. Varje set innehåller 10 julkort inklusive 10 kuvert.

Julkort med foto blir extra uppskattat

Tiden före jul kan både upplevas som stressande och alldeles, alldeles underbar. Men vad vore en jul utan julkort? Även om många dagligen använder Facebook och andra sociala medier är julen den tid på året då vi vill skicka personliga hälsningar till nära och långt borta. Att ge och ta emot ett personligt julkort är ett sätt att visa att vi tänker på varandra. Vad kan bli mer personligt än att förmedla julens hälsning med ett foto?

Gör egna julkort med dina egna bilder

Det är mycket troligt att du redan har många fina bilder från det gångna året i din mobil, dator eller på en extra hårddisk. Välj ut ett speciellt ögonblick eller ta ett nytt specialkomponerat julkortsfoto, med dig själv, familjen, kompisen, hunden eller katten. Det finns olika format på julkorten: vikta, tvåsidiga eller så väljer du ett framkallat fotokort som julkort. Använd dina egna bilder och skriv din egen text direkt i verktyget på hemsidan.

Skapa en egen eller använd en färdig design

När du beställer online via oss får du tillgång till designverktyget och kan själv bestämma exakt hur kreativ du vill vara. Men ibland är det tiden som bestämmer, och då kan du välja ett färdigt motiv med klassisk design, stilren inramning eller trendigt typsnitt Syftet är att du ska kunna önska familj och vänner en god jul, på ditt sätt, så enkelt som möjligt.

Kan du inte få nog av julen?

Då vill du skapa ett alldeles eget unikt julkort. Och det gör du med vårt online designverktyg. Du får tillgång till en kreativ verkstad fylld med alla verktyg du behöver för att skapa julkortet från grunden. Gör collage, välj färgtema, roliga bakgrunder, ramar, mönster samt även Clipart (digitala illustrationer och bilder).

Vill du vara kreativ på så kort tid som möjligt?

Då kan det inte bli enklare än på Önskefoto. Välj en färdig design, inklusive julhälsning och lägg till ditt foto. Ditt julkort är klart! Och sen kan du snabbt beställa så många kort du behöver. Varje set innehåller 10 julkort och självklart levereras de med lika många kuvert.

Tillhör du dem som är lite mitt emellan?

Du vill gärna göra ett eget julkort, men behöver lite hjälp på vägen. Då väljer du en färdig design och anpassar den efter eget tycke och smak. Alternativen är många med olika bakgrunder, färger, ramar och mönster samt även trendiga och roliga Clipart-bilder. Oavsett vem du är kan du designa dina egna julkort genom oss. Välj en färdig design eller anpassa ditt val med vårt mångsidiga utbud av kreativa alternativ för julkort med foto.

Visste du att svenskarna skickade drygt 24 miljoner fysiska julkort 2014?

Enligt PostNords tionde julkortsundersökning säger svenskarna att julkortet i postlådan både är en omtyckt tradition och en motpol till den dominerande digitala kommunikationen. När undersökningen genomfördes i november 2015 sade åtta av tio svenskar att de såg fram emot att få ett julkort i sin brevlåda. Sju av tio planerade att skicka sina julhälsningar till familj och vänner via post. Beställ personliga julkort med foton enkelt och smidigt hos oss. Vi levererar direkt hem i brevlådan.

Rated 7.9 of 10 based on 5741 reviews
 
Det var smidigt att göra fotoboken

Det var smidigt att göra fotoboken. Skulle väl kanske tänkt till lite mer då texten i ett fall skymde några kort. Fick även en bok skickad till mig som inte var min, den var på tyska. Men efter kontakt med kundtjänst så löste vi detta utan ... Läs mer

–  Yvonne
 
 
Snabbt och smidigt, önskar dock standardstorlekar indikerat

Väldigt snabbt och smidigt. Hade dock önskat indikationer på standardstorlek på kort. Finns så många alternativ på kortstorlekar att det är svårt att att veta vad som passar i en standardram
Läs mer

– Hampus
 
 
Eget designat tack-kort

Eftersom ett brev i brevlådan med frimärke på känns lite extra trevligt, designade jag mitt eget tack-kort till de som uppvaktat på min födelsedag. Det var dubbelvikt med bild och med text. Det var väldigt lätt att skapa, till ett rimligt pri... Läs mer

– Maj Britt Neuman
 

Två papperstyper för varje kort

 

 

Premiumpapperr
 

Designa ett kort som ska vara platt eller vikt. Din design kommer att framkallas på papper av hög kvalitet, med en professionell yta.

 

Fotopapper
 

Lätt och överkomligt! Framkalla din design på en sida på fotopapper. Perfekt för alla tillfällen och inte minst vackert.

 

Tillbaka
×
 
 Framsida   Insida   Baksida 
 

  Välj en korttyp:
   
  Från:

  Format:

  ×
  Please upgrade your browser

  We built Albelli using the latest technology. This makes Albelli faster and easier to use. Unfortunately, your browser doesn’t support those technologies. (download Google Chrome)