Julkort

Gör julen extra speciell med personliga fotokort. Det perfekta tillbehöret till dina klappar.

Julkort

Gör julen extra speciell med personliga fotokort. Det perfekta tillbehöret till dina klappar.

Julkort

Gör personliga julkort för 2019 med dina egna bilder! Ett personligt designat kort är ett roligt, modernt och uppskattat sätt att önska en god jul till familj och vänner. Titta igenom ditt fotoarkiv och hitta årets bästa bild, skriv en personlig text och julkortet blir både en hälsning och ett uppskattat återseende. Beställ julkort direkt online från oss. Varje set innehåller 10 julkort inklusive 10 kuvert.

Gör egna julkort

Hos önskefoto kan du designa dina egna julkort att skicka till släkt och vänner. Det blir mer personligt och är roligare för dina nära och kära att motta. Det är ett perfekt sätt att använda dina lyckliga stunder, kanske från semestern eller liknande. Dessutom är det väldigt roligt att skapa ett eget julkort hos önskefoto. Du designar enkelt ett julkort via din dator. Det första steget är att välja ett personligt foto som du vill använda i julkortet. Sedan väljer du format, dina alternativ är stående, kvadratisk och liggande. Sedan kan du välja om du ska använda fotopapper eller premiumpapper. När du skapar ett julkort online hos oss har du tillgång till designverktyget och kan vara exakt så kreativ som du önskar. Men det är även möjligt att använda några av våra färdiga designer. De är noga utvalda för att passa perfekt till ett julkort.

Julkort med eget foto

Det är väldigt roligt att designa ett eget julkort hos önskefoto. Du väljer något av dina egna foton, som du vill förgylla dina nära och käras högtid med. Kanske vill du att julkortet ska andas jul, med din familj i julutstyrsel. Eller så ska fotot vara en påminnelse från en lycklig stund från en annan tid på året. När du skapar ett eget foto har du tillgång till mängder av designdetaljer som kan förhöja ditt eget julkort. Du kan designa julkortet med roliga bakgrunder, ramar, mönster samt även Clipart. Du kan även välja collage och färgteman.

Designa julkort

På önskefotos hemsida ser du vad det kostar att köpa ditt personliga julkort hos oss. Miniatyrbilderna med fotoexempel ger dig en bra föraning över hur ditt julkort kan komma att se ut när det klart. Det kommer få dig i julstämning. Våra julkort levereras alltid i flerpack med 10 st kort och kuvert. Detta såklart för att du ska kunna skicka ditt personliga julkort till hela tjocka släkten. Det finns mängder av sätt du kan skapa ditt julkort på och skapa din egen personliga touch. Du kan vara exakt så kreativ du vill och även låta oss på önskefoto hjälpa dig i processen. Du kan även lägga till en personlig hälsningstext på julkortet.

Julkort 2019: Skapa en egen eller använd en färdig design

När du beställer online via oss får du tillgång till designverktyget och kan själv bestämma exakt hur kreativ du vill vara. Men ibland är det tiden som bestämmer, och då kan du välja ett färdigt motiv med klassisk design, stilren inramning eller trendigt typsnitt Syftet är att du ska kunna önska familj och vänner en god jul, på ditt sätt, så enkelt som möjligt.

Köp julkort på önskefoto

Köp julkort hos önskefoto, det är enkelt, smidigt och roligt att skapa ditt eget julkort. När du känner dig nöjd med ditt egendesignade julkort fyller du i dina leveransuppgifter och beställer leveransen. önskefoto levererar julkortet inom 5-7 arbetsdagar. Du behöver alltså inte göra klart designen i särskilt god tid innan jul, det blir ändå inga problem att få kortet i tid. Föreviga dina bästa ögonblick i ett personligt julkort. Hos önskefoto får du julkort av högsta kvalitet på såväl papper som design. Sedan sätter du själv finishen med ditt eget foto.

Rated 7.8 of 10 based on 223 reviews
 

Gillar era produkter. Kommer att göra flera fotoböcker från önskefoto. Har flera idéer som ska göras i vinter. Fin kvalitet och fina böcker med hård pärm och stabila blad.
Läs mer

– Ann-Marie
 
 

blev som förväntat
Läs mer

– Charlotte
 
 

Mycket nöjd med tackkorten jag beställde!
Läs mer

– N3
 

Två papperstyper för varje kort

 

 

Premiumpapper
 

Designa ett kort som ska vara platt eller vikt. Din design kommer att framkallas på papper av hög kvalitet, med en professionell yta.

 

Fotopapper
 

Lätt och överkomligt! Framkalla din design på en sida på fotopapper. Perfekt för alla tillfällen och inte minst vackert.

 

Tillbaka
×
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.
 
 Framsida   Insida   Baksida 
 

  Välj en korttyp:
   
  Från:

  Format:

  För leverans av dina kort i tid för julafton. Beställ innan midnatt 12-12-2019

  ×