1. Hem
  2. Fotokort
  3. Bröllopskort
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.

25% rabatt på alla fotoprodukter |  

Rabattkod: DELA21

Läs mer Stäng arrow_right

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras från innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort, fraktkostnader eller studentprodukter.

Bröllopskort

Bjud in gäster till din speciella dag, på ditt sätt, och tacka dem sedan för att de närvarade.

Bröllopskort

Oavsett om du själv planerar ett bröllop och tänker skriva bröllopskort eller firar att ditt favoritpar knyter hymens band, har önskefoto vad du behöver. Upptäck vårt utbud av designs inklusive save-the-date, bröllopsinbjudningar, tackkort och gratulationer. Våra bröllopskort är eleganta och enkla att anpassa, och är det perfekta sättet att tillkännage ditt bröllop eller fira det lyckliga paret i ditt liv. Varje bröllopskort innehåller tio kort med kuvert - perfekt för att dela de stora nyheterna med alla dina favoritpersoner.

Bröllopskortidéer och inspiration

Bläddra bland våra fördesignade kort för att hitta det som passar perfekt till din fest. Oavsett om det är stilrent och minimalistiskt eller glittrande och färgstarkt, hitta den perfekta matchningen till din bröllopspalett och ditt tema och ge dina gäster en smak av evenemanget med ett inbjudningskort. Och om ditt mål är att imponera på det lyckliga paret med ett vackert, personligt bröllopskort behöver du inte leta längre. Våra bröllopskort kan anpassas med dina gulligaste hälsningar till dina bästa vänner, till dina barn eller en släkting.

Designa ditt bröllopskort online

När du har hittat de perfekta bröllopskorten väljer du mellan vikta och två-sidiga format och börjar skräddarsy din design. Vårt verktyg för att skapa bröllopskort är intuitivt och riktigt enkelt att använda - du skapar vackra, skräddarsydda kort på nolltid. Om du ska planera dina inbjudningar till den stora dagen, varför inte börja med att lägga till ett parporträtt du verkligen gillar? Placera det längst fram och mitt på kortet för att skapa ett vackert minne som du kan dela med dina nära och kära. Fullända bröllopskortet genom att lägga till din kreativa känsla - anpassa bakgrunden med clipart, lägg till färger, övertoningar och en bildtext. Undrar du vad man skriver på ett bröllopskort? Efter viktiga saker som datum, plats och klädkod, varför inte lägga till något som speglar er som par? Oavsett om det är ett inspirerande citat eller en rolig anekdot, gör det till ert och gör det speciellt.

Framkalla dina personliga bröllopskort hos önskefoto

När dina bröllopskort är klara klickar du på "Lägg i kundvagn" för att beställa dem och få dem hemskickade. Här kan du granska din beställning och göra några sista småändringar för att dina bröllopskort ska bli helt perfekta. Börja med att välja en storlek mellan våra stora bröllopskort och våra mindre format. Slutligen väljer du en pappersfinish - välj mellan matt eller extramatt papper för en mer definierad look eller ta en högglansig finish för att ge ditt bröllopskort extra glans. Nu är du redo att ta emot dina bröllopskort från önskefoto.

Andra som älskar våra fotokort

4 baserat på 371 recensioner

slim_arrow_left

Snabb leverans och inga problem


Inger

Super fotokort


Danuta

Bra kvalité fast långsam leverans (dock tog det inte längre tid än utlovat).


Staffan

Har använt mig av tjänsten skapa eget kort i 6 år nu, till min sons födelsedagskort, och är jätte nöjd med ALLT!


Madeleine

Super bra produkter och priser


Bromma

Egen design med många alternativ som blev ett mycket bra resultat. Leverans i tid.


Linda Attesten
slim_arrow_right

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Det verkar som om din e-postadress kan ha ett stavfel. Var vänlig dubbelkolla!