1. Home
  2. Fotokort
  3. Bröllopskort
40% rabatt på kort | Rabattkod: MINNEN | Beställ senast 30.01 kl 10:00

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras från innan du betalar.

Bröllopskort

Bjud in gäster till din speciella dag, på ditt sätt, och tacka dem sedan för att de närvarade.

Bröllopskort

Ska du gifta dig? Då är det kanske hög tid att börja planera inför bröllopet? En sak som måste göras i tid är att skicka ut inbjudningar och då gäller det att hitta eller skapa ett snyggt bröllopskort som ni båda tycker om. Ett bröllopskort kan se ut på en mängd olika sätt, så räkna med att det kan ta ett tag att bestämma sig. Om du inte vill köpa ett färdigt kort för bröllop kan du skapa ett eget hos önskefoto.

Göra egna bröllopskort

Att göra egna bröllopskort kan låta knepigt och visst krävs det både lite tid och engagemang. Därför kan det för många låta lockande att köpa eller beställa bröllopskort som är färdiga istället för att göra egna bröllopskort. Du kan dock beställa bröllopskort online där du själv är med och bestämmer hur korten ska se ut, från färger och typsnitt till eventuella mönster, bilder och fotoramar med mera. På det här sättet kommer ditt bröllopskort garanterat att kännas personligt och unikt!

Beställa bröllopskort på önskefoto

Att beställa bröllopskort online är både enkelt och tidseffektivt. Det här alternativet kan kosta lite mer än att skapa egna kort från grunden, men resultatet av att beställa bröllopskort är att det blir enhetligt, stilfullt och fläckfritt. Genom att beställa bröllopskort hos önskefoto får du dessutom tips och inspiration på hur de kan komma att se ut, om du inte själv har den fantasin. Dessutom finns det många varianter att välja och vraka mellan! Beställ ditt personliga bröllopskort hos önskefoto redan idag.

Kika på vår tackkort till bröllopet.

Varför våra kunder väljer oss

7.6 baserat på 227 recensioner

slim_arrow_left

Enkelt att göra egna kort och till ett bra pris.


Erika

Lätt dom finaste korten. Tjockt o bra papper 👍


Malin

Mycket nöjd


Monica

Perfekta kort som vi gjorde till dopinbjudningar


Emelie

Har handlar här i många åt alltid lika nöjd. Ni gör ett fantastiskt jobb


Nathalie

Snabbt, smidigt och prisvärt. Bra kvalite.


Linn
slim_arrow_right

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Det verkar som om din e-postadress kan ha ett stavfel. Var vänlig dubbelkolla!