Bröllopskort

Bjud in gäster till din speciella dag, på ditt sätt, och tacka dem sedan för att de närvarade.

Bröllopskort

Bjud in gäster till din speciella dag, på ditt sätt, och tacka dem sedan för att de närvarade.

Bröllopskort

Skapa dina egna bröllopskort snabbt och enkelt med Önskefoto! Det finns fler än 40 designer för bröllopskort att välja från: bröllopsinbjudningar, spara datumet-kort och tackkort. Har du något speciellt i åtanke kan du designa dina egna bröllopskort helt från grunden.

Precis som med alla våra kort kan även bröllopskorten skapas på alla enheter när som helst med vårt snabba och intuitiva verktyg. I verktyget får du tillgång till alla kreativa alternativ – inklusive bakgrunder, ramar, mönster och Clip Art. Allt för att dina bröllopskort verkligen ska bli unika för dig.

Börja skapa bröllopskort direkt. Välj en design ovan och låt kreativiteten flöda! För mer inspiration, kolla in våra andra idéer om hur du kan använda dina bröllopsfoton.

Kika på vår tackkort till bröllopet.

Rated 7.9 of 10 based on 5741 reviews
 
Det var smidigt att göra fotoboken

Det var smidigt att göra fotoboken. Skulle väl kanske tänkt till lite mer då texten i ett fall skymde några kort. Fick även en bok skickad till mig som inte var min, den var på tyska. Men efter kontakt med kundtjänst så löste vi detta utan ... Läs mer

–  Yvonne
 
 
Snabbt och smidigt, önskar dock standardstorlekar indikerat

Väldigt snabbt och smidigt. Hade dock önskat indikationer på standardstorlek på kort. Finns så många alternativ på kortstorlekar att det är svårt att att veta vad som passar i en standardram
Läs mer

– Hampus
 
 
Eget designat tack-kort

Eftersom ett brev i brevlådan med frimärke på känns lite extra trevligt, designade jag mitt eget tack-kort till de som uppvaktat på min födelsedag. Det var dubbelvikt med bild och med text. Det var väldigt lätt att skapa, till ett rimligt pri... Läs mer

– Maj Britt Neuman
 

Två papperstyper för varje kort

 

 

Premiumpapperr
 

Designa ett kort som ska vara platt eller vikt. Din design kommer att framkallas på papper av hög kvalitet, med en professionell yta.

 

Fotopapper
 

Lätt och överkomligt! Framkalla din design på en sida på fotopapper. Perfekt för alla tillfällen och inte minst vackert.

 

Tillbaka
×
 
 Framsida   Insida   Baksida 
 

  Välj en korttyp:
   
  Från:

  Format:

  ×
  Please upgrade your browser

  We built Albelli using the latest technology. This makes Albelli faster and easier to use. Unfortunately, your browser doesn’t support those technologies. (download Google Chrome)