På grund av stor orderingång räknar vi för tillfället med några extra dagar för att producera din beställning. Tack för din förståelse och vi ber om ursäkt för detta.

Tackkort

Tackkort

Tackkort

Skicka ut tackkort med foto efter en tillställning. Det kan handla om allt från student och konfirmation till bröllop. Eller vilket tillfälle som helst egentligen. Genom tackkort med foto så blir det lite roligare och personligare. Man väljer själv sin utformning på kortet enkelt på hemsidan. Färdiga mallar att välja mellan gör det enkelt och att skapa ett helt unikt tackkort med foto. Med ett enkelt klick kommer korten sedan levererade direkt till din brevlåda. Vilken av alla utformningar passar dig bäst?

Göra egna tackkort

Skapa egna tackkort via hemsidan. Du behöver inte ha stora kunskaper inom grafisk design för att få till ett riktigt snyggt kort. Genom att välja mellan de färdiga mallar som finns så kan du göra egna tackkort. Beroende på vad man har haft för tillställning så passar olika utformningar. En begravning kanske ska ha ett mer nedtonat utseende och en student ett gladare design. Alla har sin unika stil vilket enkelt går att återspegla i korten. Att få ett sånt typ av tackkort känns alltid mer speciellt.

Personliga tackkort

Att säga tack med ett tackkort med eget foto är speciellt. Det visar att du valt ut ett kort för tillfället och lagt ner lite tid på hela processen. Den som tar emot kortet behöver inte veta att egna tackkort idag är enkel att göra. Personliga tackkort skapas på hemsidan genom att du väljer ut ett foto och sedan provar det i olika färdiga mallar. När du hittat den mall som du tycker passar bäst för ditt ändamål är det bara att beställa.

Roliga tackkort

Man kan skapa roliga tackkort med lite humor. En rolig bild tillsammans med en härlig text kan ge ett gott skratt. Det behöver inte vara avancerat utan enkla tackkort är ofta lika uppskattade. Med de mallar som finns kan man enkelt skapa fina tackkort att skicka ut till nära och kära. Ett par roliga ord är det som kan vara svårast att komma på, mallarna finns ju redan färdig och väntar. Hitta en bild som bäst beskriver tillfället du vill.

Beställa tackkort på önskefoto

Det går att köpa tackkort på önskefoto. Att idag skapa tackkort online är enkelt då man utgår från färdiga mallar och formar dom till något personligt. Beroende på vad man vill tacka för så finns det olika typer av tillfällen att välja mellan. Det finns något för varje högtid och mer därtill. Vilken av alla mallar faller dig i smaken? Använd den som känns bäst och lägg till en text i fin färg med bra teckensnitt. Sedan är det bara att beställa.

Rated 7.8 of 10 based on 223 reviews
 

Gillar era produkter. Kommer att göra flera fotoböcker från önskefoto. Har flera idéer som ska göras i vinter. Fin kvalitet och fina böcker med hård pärm och stabila blad.
Läs mer

– Ann-Marie
 
 

blev som förväntat
Läs mer

– Charlotte
 
 

Mycket nöjd med tackkorten jag beställde!
Läs mer

– N3
 

Två papperstyper för varje kort

 

 

Premiumpapper
 

Designa ett kort som ska vara platt eller vikt. Din design kommer att framkallas på papper av hög kvalitet, med en professionell yta.

 

Fotopapper
 

Lätt och överkomligt! Framkalla din design på en sida på fotopapper. Perfekt för alla tillfällen och inte minst vackert.

 

Tillbaka
×
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.
 
 Framsida   Insida   Baksida 
 

    Välj en korttyp:
     
    Från:

    Format:

    ×