1. Hem
 2. Fotoprodukter
 3. Framkalla bilder
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.

 |  

Rabattkod:

Läs mer Stäng arrow_right

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras från innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort, fraktkostnader eller studentprodukter.

Framkalla bilder

Bevara livets bästa stunder tillsammans och klicka enkelt hem framkallade bilder. Skapa julklapparna smidigt och lätt i vår app. Beställ allt från retro bilder till exklusiva förstoringar direkt i mobilen, var och när du vill. Våra färgglada förpackningar behöver inte slås in i julpapper – och sprider glädje i sig. 

thumbs_up

Hög kvalitet

Standard, retrobilder eller fotoförstoringar på glansigt eller matt papper - 100% nöjdhetsgaranti.

star_outline

Skapa snabbt och enkelt

Beställ när och var som helst, från din dator, surfplatta, mobil eller vår app.

diamond

Fin förpackning - perfekt att ge bort

Dina framkallningar levereras i en förpackning som är lika fin att ge bort som att behålla själv.

Våra framkallade bilder

Välj en av våra framkallade bilder i hög kvalitet

Standard 10x

Från 1,29 kr

 • Storlekar: 10x10 cm, 10x14 cm, 10x15 cm
 • Bilder i standardstorlek
 • Finns även i kvadratiskt format

Standard 13x

Från 2,39 kr

 • Storlekar: 13x13 cm, 13x17 cm, 13x18 cm
 • Perfekt för foton som är värda mer
 • Finns även i kvadratiskt format

Retro bilder

Från 2,49 kr

 • En storlek: 10x12 cm
 • Lägg till egen text
 • Ett roligt och kreativt alternativ att bevara dina bilder

Fotoförstoringar

Perfekt för dina favoritstunder och som väggdekoration!

Fotoförstoringar 13x19 cm

Från 2,79 kr

Extra alternativ

Lägg till en vit kant

Ge dina bilder en proffsig look genom att lägga till en ren, vit kant. Kanten ger bättre kontrast och skapar en mer slående effekt.

Visa priser

Välj matt eller glansigt

En glansig finish ger extra lyster till dina bilder medan det matta alternativet lyfter fram den naturliga kompositionen i fotoframkallningarna. En matt finish ger mindre reflektion så det passar perfekt för foton som du vill hänga upp på väggen.

Visa priser

smartphone Endast i vår mobilapp

Skapa färgglada retro bilder

Välj mellan 29 färger och många olika fontalternativ.

Ladda ner appen

Priser och leverans

Vi strävar efter att leverera dina framkallade bilder inom 3 produktionsdagar + mellan 5-6 arbetsdagar i postgång. Fraktkostnaden till svensk adress är alltid 69 kr, oavsett hur mycket du beställer, och om du beställer andra produkter samtidigt tar vi inte ut någon avgift för frakten av dina bilder.

Standard 10x

10.2x10.2 cm 1,29 kr
10.2x13.6 cm 1,59 kr
10.2x15.3 cm 1,69 kr

Standard 13x

12.7x12.7 cm 2,39 kr
12.7x16.9 cm 2,59 kr
12.7x18.0 cm 2,69 kr

Retro bilder

10.2x12.0 cm 2,49 kr

Fotoförstoringar

12.7x19.0 cm 2,79 kr

Låt kreativiteten flöda

Beställ dina bilder nu och få överlägsen kvalitet, en mängd olika alternativ och tydliga priser.

Börja skapa

Andra som älskar våra bilder

4.3 baserat på 1348 recensioner

slim_arrow_left

Enkelt billigt att beställa!


Inger Andersson

Jättefin kvalité


Mikaela

Bilderna var j bra oavsett att dom hade tagit med mobilkameran 1


Voitto Savilampi

Jag är mycket nöjd 😀!!


Ulla

Bra kvalitet!


Caroline

Snabb leverans och väldigt fina foton.


Caroline
slim_arrow_right

Framkalla bilder

Idag kan du enkelt föreviga alla värdefulla ögonblick med dem du älskar. Ett enda klick så har du allt på bild – den utsökta middagen din älskling lagade till dig, ditt barns första steg eller en oförglömlig storstadsweekend med kompisgänget. Genom att förvandla minnena till exklusiva, framkallade bilder kan du bevara dem närmast hjärtat med perfekt kvalitet i all evighet. Rama in och ställ dem på spiselkransen eller skrivbordet, eller klistra in dem i dagboken för att minnas en alldeles speciell dag – visa upp dina framkallade bilder med obegränsade möjligheter.  

Framkalla bilder SE  

Undrar du hur man framkallar bilder online? önskefoto är det självklara valet för smidig beställning av förstklassiga bilder på nätet. Du kan beställa framkallade bilder online i några få enkla steg – och vi kan lova att resultatet är magnifikt. Börja med att överföra bilden – eller varför inte beställa flera när du ändå är igång? Välj sedan storlek och lägg till tillval som papperstyp eller kant på bilderna. Sedan är det bara att vänta på att bilderna ska dyka upp i brevlådan. 

 önskefotos app: framkalla bilder direkt från mobilen  

Vill du framkalla bilder i farten? Med önskefotos app kan du framkalla dina favoritbilder direkt från mobilen – enklare än någonsin. Ladda ner vår app och välj ut dina bästa bilder. I appen kan du även framkalla digitalbilder med retrofärger – det perfekta formatet för dig som vill tillföra en lekfull vintagekänsla. Välj favoritfärg för att rama in dina framkallade bilder, använd den extra breda kanten för att lägga till bildtexter eller handskrivna kommentarer. Vi kan lova att fotot blir en underbar färgklick i hemmet.  

 Välja storlek på dina framkallade foton

Osäker på var du ska börja? önskefoto erbjuder ett stort utbud av fotoformat för alla behov. Ont om plats? Testa våra små framkallade bilder, som även finns i fyrkantigt format. För bilder som ska ramas in och hängas upp i finrummet, varför inte använda ett av våra stora fotoformat vid framkallningen? Du kan också välja vårt bildförstoringsalternativ för att verkligen få bilderna att sticka ut. Och slutligen finns vårt retroformat för dig som vill framkalla foton från Instagram och förvandla din mest gillade bild till ett fantastiskt minne.   

Framkalla bilder online  

När du har valt ut de bilder du vill framkalla och valt rätt format, tänk på att lägga till önskade tillval – för foton som verkligen imponerar på omgivningen. Börja med att välja papperstyp till de framkallade bilderna, glansigt eller matt. Fundera sedan över om du vill ha en kant eller använda vårt bildframkallningsprogram för att förstärka och försköna färgerna på bilderna. När du är nöjd med dina val klickar du på 'Beställ' och fyller i adress och betalningsuppgifter. Nu är det bara att vänta på dina framkallade bilder från önskefoto.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Det verkar som om din e-postadress kan ha ett stavfel. Var vänlig dubbelkolla!