close

Välkommen!
Som tidigare Photobox kund får du rabatt hos önskefoto
__welcomeModal.posterXXL.title

50% __welcomeModal.posterXXL.discount.percentage1
På beställningar
över 500 kr
__welcomeModal.posterXXL.discount.description1
30% __welcomeModal.posterXXL.discount.percentage2
På beställningar
under 500 kr
__welcomeModal.posterXXL.discount.description2
BÖRJA NU __welcomeModal.posterXXL.btn
Rabattkod:
Önskefoto rekommenderas av

Beställ dina fotoprodukter hos önskefoto

Photobox Sveriges webbplats har stängts ner och du kan inte längre skapa eller beställa fotoprodukter därifrån. Du blir därför rekommenderad att fortsätta skapa dina fotoprodukter med önskefoto som är Photobox partner varumärke och har skapat fotoprodukter av hög kvalité i nästan 50 år. Vi är övertygade om att du kommer att älska var och en av våra produkter, därför erbjuder vi en 100% nöjd-kund-garanti. Så ta del av vårt fantastiska välkomsterbjudande och börja skapa idag med upp till 50% rabatt!

Villkorslim_arrow_right Villkorslim_arrow_down Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras av innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort, student produkter eller fraktkostnader. Rabatten kan inte erhållas på redan gjorda och betalda beställningar och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Inga ersättningar, överlåtelser eller kontanter motsvarande samma värde ges. Osäker på hur koden används klicka här.

__welcomeModal.posterXXL.moreInfo.title

__welcomeModal.posterXXL.moreInfo.text

Villkorslim_arrow_right Villkorslim_arrow_down __welcomeModal.posterXXL.moreInfo.terms
close

__welcomeModal.albelliDE.title Welcome to new posterXXL

__welcomeModal.albelliDE.message

__welcomeModal.posterXXLNew.message

  1. Hem
  2. Fotokort
  3. Inbjudningskort fest
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.

40% rabatt på kort när du handlar för över 250 kr |  

Rabattkod: SPARA2023

Läs mer Stäng arrow_right

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras av innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort eller fraktkostnader.

Inbjudningskort fest

Skicka inbjudningskort i VIP-klass till nästa fest eller viktiga livshändelse. Skapa egna inbjudningskort som passar festens tema eller gör en fin inbjudan till nästa barnkalas. Välj mellan tre exklusiva ytbehandlingar eller låt dina framkallade bilder tala för sig – kort och gott.

Inbjudningskort fest

Steg ett när man ska ha en fest är förstås att skicka ut en riktigt snygg festinbjudan. Hos önskefoto kan du se till att själv skapa en inbjudan som verkligen sticker ut ur mängden bland den övriga posten - nämligen ett kort med ett personligt foto på! Detta är perfekt om du skickar ut en inbjudan till en fest med ett speciellt tema. Ett inbjudningskort till en fest blir mycket roligare med ett eget foto på och fångar definitivt gästernas uppmärksamhet.

Göra din egna födelsedagskort

Det är kul att fylla år och det blir ännu roligare genom att göra egna födelsedagskort och skicka ut när det är dags för kalas. Du kan enkelt göra dina egna födelsedagskort genom att ladda upp bilden du valt och sedan välja mellan hundratals olika cliparts och olika designer. Ta chansen att vara kreativ och göra egna födelsedagskort! Genom att göra födelsedagskort som sticker ut och sedan skicka till familj och vänner får din inbjudan extra uppmärksamhet och det blir garanterat ett uppskattat initiativ.

Inbjudningskort kalas

Det perfekta kalaset börjar redan när du designar din kalasinbjudan. På ett roligt och enkelt sätt kan du med hjälp av önskefoto skapa dina egna inbjudningskort till kalaset och designa dem precis så som du vill ha dem. Välj premiumpapper för en känsla av hög kvalitet, eller lägg till en fotoram som framhäver fotot du valt. Inbjudningskortet till din födelsedag blir extra roligt för gästerna att ta emot när de ser att det är du som designat det.

Barnkalas inbjudan

Att själv få pyssla ihop sin egen inbjudan till sitt barnkalas blir en rolig och lekfull stund för barnet som fyller år. Låt barnet själv välja bild och design och det kommer garanterat att bli en succé! Hos önskefoto finns allt som behövs till barnkalasets inbjudningskort och massor av olika layouter att välja på. Att sedan själv få skicka ut en kalasinbjudan som är egendesignad kommer dessutom att göra barnet riktigt stolt över sitt konstverk.

Inbjudningskort 1 årskalas

Det är stort att få vara med och fira någons allra första födelsedag, och gästerna kommer att känna sig ännu mer hedrade med en personlig inbjudan. Ett inbjudningskort till 1 års-kalaset (inbjudningskort 1 årskalas) blir extra fint med en bild på barnet som fyller år och en professionell design som är skräddarsydd för att passa till just det här kalaset. Inbjudningskortet till den blivande 1-åringen blir dessutom roligt att titta på om några år när barnet blivit äldre.

Inbjudan 50 års fest

Det är en riktig milstolpe att fylla 50 år och detta ska givetvis firas ordentligt med vänner och familj. En bra början till festen är att göra egna inbjudningskort till 50 års-kalaset och låta alla veta att de är bjudna till fest. Designa ditt inbjudningskort till 50 årsfesten hos önskefoto och välj den design som passar dig bäst. Med olika ramar, typer av papper och roliga illustrationer finns det något för alla och det har aldrig varit enklare att skapa ett eget inbjudningskort 50 års fest.

Roliga födelsedagskort

Har du tröttnat på att köpa färdiga, opersonliga inbjudningskort till ditt kalas? Då är det dags att börja göra egna inbjudningskort till festen. Hos önskefoto kan du göra personliga födelsedagskort eller skicka en rolig inbjudan till fest, med dina egna bilder som du själv valt. Inbjudningskortet ska ju ge en hint om hur rolig festen kommer att bli och när du skapar det själv kommer det att framgå mycket tydligare. Du bestämmer fest och tema, och önskefoto levererar korten som du vill ha dem!

Beställa inbjudningskort fest på önskefoto

Det är enkelt att beställa inbjudningskort hos önskefoto. Oavsett vilken typ av fest du ska ha, vare sig det är ett barnkalas, baby shower, födelsedagsfest eller bröllopsfest, finns det något som passar just din fest. Du kan välja mellan färdiga mallar, eller skapa en ny design från ett tomt kort - låt kreativiteten flöda! Ladda upp en bild, lägg till cliparts, byt bakgrundsbild eller lägg till vilken text du vill ha till din inbjudan. Välj sedan själv vilken typ av papper du vill ha och om du ska ha en eller två sidor.

Andra som älskar våra fotokort

4 baserat på 589 recensioner

slim_arrow_left

Himla fin kvalitet, prisvärd, supernöjd, snabb leverans


Mattias

Lätt att använda, fina kort, bra sortimentet att välja på, snabb leverans


D.C

Som förväntat, fina kort


Frida Sj

Fotoboken blev hur bra som helst, väldigt fina bilder som var klara och fina


Ronny

Det första var inte bra men den som blev nu hos jag blir bra


Carl norling

Toppenfina !


Lena
slim_arrow_right

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Det verkar som om din e-postadress kan ha ett stavfel. Var vänlig dubbelkolla!