Inbjudningskort fest

Gör festen speciell med ett personligt fotokort.

Inbjudningskort fest

Gör festen speciell med ett personligt fotokort.

Inbjudningskort fest

Steg ett när man ska ha en fest är förstås att skicka ut en riktigt snygg festinbjudan. Hos önskefoto kan du se till att själv skapa en inbjudan som verkligen sticker ut ur mängden bland den övriga posten - nämligen ett kort med ett personligt foto på! Detta är perfekt om du skickar ut en inbjudan till en fest med ett speciellt tema. Ett inbjudningskort till en fest blir mycket roligare med ett eget foto på och fångar definitivt gästernas uppmärksamhet.

Göra din egna födelsedagskort

Det är kul att fylla år och det blir ännu roligare genom att göra egna födelsedagskort och skicka ut när det är dags för kalas. Du kan enkelt göra dina egna födelsedagskort genom att ladda upp bilden du valt och sedan välja mellan hundratals olika cliparts och olika designer. Ta chansen att vara kreativ och göra egna födelsedagskort! Genom att göra födelsedagskort som sticker ut och sedan skicka till familj och vänner får din inbjudan extra uppmärksamhet och det blir garanterat ett uppskattat initiativ.

Inbjudningskort kalas

Det perfekta kalaset börjar redan när du designar din kalasinbjudan. På ett roligt och enkelt sätt kan du med hjälp av önskefoto skapa dina egna inbjudningskort till kalaset och designa dem precis så som du vill ha dem. Välj premiumpapper för en känsla av hög kvalitet, eller lägg till en fotoram som framhäver fotot du valt. Inbjudningskortet till din födelsedag blir extra roligt för gästerna att ta emot när de ser att det är du som designat det.

Barnkalas inbjudan

Att själv få pyssla ihop sin egen inbjudan till sitt barnkalas blir en rolig och lekfull stund för barnet som fyller år. Låt barnet själv välja bild och design och det kommer garanterat att bli en succé! Hos önskefoto finns allt som behövs till barnkalasets inbjudningskort och massor av olika layouter att välja på. Att sedan själv få skicka ut en kalasinbjudan som är egendesignad kommer dessutom att göra barnet riktigt stolt över sitt konstverk.

Inbjudningskort 1 årskalas

Det är stort att få vara med och fira någons allra första födelsedag, och gästerna kommer att känna sig ännu mer hedrade med en personlig inbjudan. Ett inbjudningskort till 1 års-kalaset (inbjudningskort 1 årskalas) blir extra fint med en bild på barnet som fyller år och en professionell design som är skräddarsydd för att passa till just det här kalaset. Inbjudningskortet till den blivande 1-åringen blir dessutom roligt att titta på om några år när barnet blivit äldre.

Inbjudan 50 års fest

Det är en riktig milstolpe att fylla 50 år och detta ska givetvis firas ordentligt med vänner och familj. En bra början till festen är att göra egna inbjudningskort till 50 års-kalaset och låta alla veta att de är bjudna till fest. Designa ditt inbjudningskort till 50 årsfesten hos önskefoto och välj den design som passar dig bäst. Med olika ramar, typer av papper och roliga illustrationer finns det något för alla och det har aldrig varit enklare att skapa ett eget inbjudningskort 50 års fest.

Roliga födelsedagskort

Har du tröttnat på att köpa färdiga, opersonliga inbjudningskort till ditt kalas? Då är det dags att börja göra egna inbjudningskort till festen. Hos önskefoto kan du göra personliga födelsedagskort eller skicka en rolig inbjudan till fest, med dina egna bilder som du själv valt. Inbjudningskortet ska ju ge en hint om hur rolig festen kommer att bli och när du skapar det själv kommer det att framgå mycket tydligare. Du bestämmer fest och tema, och önskefoto levererar korten som du vill ha dem!

Beställa inbjudningskort fest på önskefoto

Det är enkelt att beställa inbjudningskort hos önskefoto. Oavsett vilken typ av fest du ska ha, vare sig det är ett barnkalas, födelsedagsfest eller bröllopsfest, finns det något som passar just din fest. Du kan välja mellan färdiga mallar, eller skapa en ny design från ett tomt kort - låt kreativiteten flöda! Ladda upp en bild, lägg till cliparts, byt bakgrundsbild eller lägg till vilken text du vill ha till din inbjudan. Välj sedan själv vilken typ av papper du vill ha och om du ska ha en eller två sidor.

Rated 7.8 of 10 based on 223 reviews
 

Gillar era produkter. Kommer att göra flera fotoböcker från önskefoto. Har flera idéer som ska göras i vinter. Fin kvalitet och fina böcker med hård pärm och stabila blad.
Läs mer

– Ann-Marie
 
 

blev som förväntat
Läs mer

– Charlotte
 
 

Mycket nöjd med tackkorten jag beställde!
Läs mer

– N3
 

Två papperstyper för varje kort

 

 

Premiumpapper
 

Designa ett kort som ska vara platt eller vikt. Din design kommer att framkallas på papper av hög kvalitet, med en professionell yta.

 

Fotopapper
 

Lätt och överkomligt! Framkalla din design på en sida på fotopapper. Perfekt för alla tillfällen och inte minst vackert.

 

Tillbaka
×
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.
 
 Framsida   Insida   Baksida 
 

  Välj en korttyp:
   
  Från:

  Format:

  För leverans av dina kort i tid för julafton. Beställ innan midnatt 12-12-2019

  ×