Inbjudningskort fest

Gör festen speciell med ett personligt fotokort.

Inbjudningskort fest

Gör festen speciell med ett personligt fotokort.

Inbjudningskort fest

Oavsett hur mycket barnen fyller kommer de att älska sina specialdesignadeinbjudningskort. Välj bland många olika designer – från snygga eller eleganta till coola eller moderna.

Med vårt snabba och lättanvända verktyg kan du välja i vårt stora utbud av bakgrunder, ramar, mönster och Clip Art och utforma dina inbjudningskort precis som du vill ha dem. Inbjudningskorten kommer i uppsättningar om 10 st, inklusive kuvert, så de går snabbt att beställa för både små och stora fester.

Om du redan ser framför dig hur de ska se ut kan du börja med ett tomt kort och skapa en helt unik uppsättning inbjudningskort. Oavsett om du börjar från grunden eller tar lite hjälp från någon av våra färdiga designer kommer dina specialdesignade inbjudningskort att göra det här till en minnesvärd fest!

Rated 7.9 of 10 based on 5741 reviews
 
Det var smidigt att göra fotoboken

Det var smidigt att göra fotoboken. Skulle väl kanske tänkt till lite mer då texten i ett fall skymde några kort. Fick även en bok skickad till mig som inte var min, den var på tyska. Men efter kontakt med kundtjänst så löste vi detta utan ... Läs mer

–  Yvonne
 
 
Snabbt och smidigt, önskar dock standardstorlekar indikerat

Väldigt snabbt och smidigt. Hade dock önskat indikationer på standardstorlek på kort. Finns så många alternativ på kortstorlekar att det är svårt att att veta vad som passar i en standardram
Läs mer

– Hampus
 
 
Eget designat tack-kort

Eftersom ett brev i brevlådan med frimärke på känns lite extra trevligt, designade jag mitt eget tack-kort till de som uppvaktat på min födelsedag. Det var dubbelvikt med bild och med text. Det var väldigt lätt att skapa, till ett rimligt pri... Läs mer

– Maj Britt Neuman
 

Två papperstyper för varje kort

 

 

Premiumpapperr
 

Designa ett kort som ska vara platt eller vikt. Din design kommer att framkallas på papper av hög kvalitet, med en professionell yta.

 

Fotopapper
 

Lätt och överkomligt! Framkalla din design på en sida på fotopapper. Perfekt för alla tillfällen och inte minst vackert.

 

Tillbaka
×
 
 Framsida   Insida   Baksida 
 

  Välj en korttyp:
   
  Från:

  Format:

  ×
  Please upgrade your browser

  We built Albelli using the latest technology. This makes Albelli faster and easier to use. Unfortunately, your browser doesn’t support those technologies. (download Google Chrome)