1. Hem
  2. Fotokort
  3. Inbjudningskort fest
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.

Få 25% rabatt när du handlar för över 250 kr |  

Rabattkod: SE2024

Läs mer Stäng arrow_right

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras av innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort, studentprodukter eller fraktkostnader.

Inbjudningskort fest

Skicka inbjudningskort i VIP-klass till nästa fest eller viktiga livshändelse. Skapa egna inbjudningskort som passar festens tema eller gör en fin inbjudan till nästa barnkalas. Välj mellan tre exklusiva ytbehandlingar eller låt dina framkallade bilder tala för sig – kort och gott.

Designa födelsedagsinbjudningar

Födelsedagar är alltid en anledning att fira. Och för att fira med stil behöver du garanterat en lämplig inbjudan till festen. Imponera på gästerna genom att designa födelsedagsinbjudningar med bild, som visar vem hedersgästen är. Hos önskefoto kan du designa personliga födelsedagskort som får gästerna på kalashumör och passar perfekt till festens tema. Oavsett om du vill göra inbjudningskort till barnkalaset eller en temafest kan du skapa personliga fotokort som får gästerna att se fram emot eventet!

Gör inbjudningskort till födelsedag för en vuxen

Hos önskefoto kan du släppa loss kreativiteten och designa originella inbjudningskort online. Det bästa sättet att göra en inbjudan till en födelsedag är att trycka ett personligt foto på kortet. Det måste inte nödvändigtvis föreställa födelsedagsbarnet. Tårtor, ballonger eller andra kalasmotiv passar också perfekt.

Välj mellan dubbla fotokort och enkla fotokort och om du vill designa inbjudan till en födelsedag från grunden eller med hjälp av en mall. Välj sedan format mellan stående, liggande och kvadratiskt. Du kan också välja mellan matt, extra matt och glansigt papper för att ge dina inbjudningar ett ännu mer exklusivt utseende. Våra inbjudningskort passar utmärkt till en fest för en vuxen och levereras i 10-pack med vita kort – redo att skickas till alla gäster.

Inbjudningskort för alla åldrar

Oavsett om du vill skapa en gullig inbjudan till barnets första födelsedag eller ett inbjudningskort till mormors 70-årsfest, har vi designs och olika alternativ för gamla som unga.

Beställ färgglada inbjudningskort till barnets födelsedagskalas

Ett roligt barnkalas är något som både barnet och hens kompisar minns i många år framöver. Med ett roligt kort som inbjudan till födelsedagen kan du skapa förväntan inför kalaset. Välj en gullig design till inbjudningskorten med enhörnings- eller dinosauriemotiv och en skojig text – vi kan lova att det får barnen på gott humör. Till små äventyrare har vi även inbjudningskort till födelsedagsfest med flygplan, pirater och mycket annat. Låt dig inspireras!

Inbjudningskort till jämna födelsedagar

De flesta firar jämna födelsedagar som 30-årsfest eller 40-årsfest lite mer storstilat än andra år. Därför kan det vara värt att investera några minuter i att designa ett riktigt tjusigt inbjudningskort till 80-årskalaset. Du vill ju trots allt att så många som möjligt ska tacka ja till din födelsedagsinbjudan. Vill du skapa en iögonfallande design eller satsa på något mer stilrent? Våra inbjudningskort passar även perfekt till sommarfesten. Vi kan lova att din födelsedagsinbjudan blir en succé!

Rätt inbjudan till 30-årsfesten

Vi har inte bara gulliga inbjudningar för barn, utan också massor av fina inbjudningskort för vuxna födelsedagar. Ska du anordna en stor 30-årsfest eller bjuda in till en mysig liten sammankomst? Vi har designs med confetti, cocktails och mycket mer, så vi kan lova att du hittar vad du söker.

Inbjudningskort till 40-årsfest

Om du vill designa en inbjudan till din 40-årsfest har vi massor av lämpliga designs att välja på. Vill du fira ungdomen med ett 90-talstema eller föredrar du en mer elegant inbjudan? Vi har allt från klassiska, sparsmakade mallar till partymotiv, så vi kan lova att det finns något som faller dig i smaken.

Inbjudningskort till 50-årsfest

Att fylla 50 är verkligen en stor anledning att fira! Planerar du en stor fest eller tänker du överraska någon som har nått denna imponerande milstolpe? Då behöver du självklart ett fint inbjudningskort till 50-årsfesten. Välj bland våra mallar och använd ett foto på födelsedagsgrisen på kortet – det är ju trots allt hen som är hedersgäst.

Originella inbjudningskort till 60-årsfest

Vi har även många lämpliga designs till inbjudningskort inför 60-årsfesten. Från eleganta silver- och guldmotiv till trendiga blommönster – välj hur du vill fira din 60-årsdag. Du kan också utgå från ett tomt inbjudningskort och släppa loss kreativiteten med våra stickers och ramar.

Designa läskiga halloween-inbjudningskort

Planerar du en temafest eller ett gastkramande födelsedagskalas? Med önskefoto kan du skapa fina och fasansfulla halloween-inbjudningskort online. Välj en lämplig design och anpassa den med Gothic-teckensnitt och kusliga stickers. På så sätt kan du skapa egna inbjudningskort till halloweenfesten som får gästerna att börja rota i utklädningslådan.

Gör inbjudningskort online hos önskefoto

Hos önskefoto kan du designa personliga inbjudningskort till födelsedagen med några enkla klick. Oavsett om du vill skapa en inbjudan till din pappas 70-årsfest, inbjudningskort till tonåringens 18-årsfest eller ett kort till en egen fest, har vi massor av fina designs att välja på. Med alla fina bilder som du tar på festen kan du dessutom skapa en matchande fotobok, väggdekoration eller fotopresent efteråt för att kunna minnas festen för alltid.

Andra som älskar våra fotokort

4 baserat på 667 recensioner

slim_arrow_left

Är väldigt nöjd!


Jasmin

Superbra, som alltid!


Emelie

Det enda jag kan ha en åsikt om är att frakten är väldigt dyr och tar lång tid.


Frida Haakansson

Det var smidigt att göra sitt eget fotokort och resultatet blev fint. Extra plus att det ingår kuvert till korten.


Eva Larsson

Ett trevligt och överraskande kort att skicka iväg


Gry Roos

Beställde dem matta, men det tog bort lite av färgerna tycker jag. I övrigt kanon, prisvärt!


Caroline
slim_arrow_right

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Om du är säker på att din e-postadress är korrekt, klicka en gång till på avsluta prenumeration