det stora hela

det stora hela

Vårt hållbarhetsprogram: det stora hela

önskefoto är en del av Storio-group. Tillsammans är vi 6 varumärken i 13 länder som betjänar över elva miljoner kunder. Det gör oss till ett av Europas ledande företag inom personliga fotoprodukter. Vi erbjuder en plats där människor kan bevara, skapa och dela sina historier. En plats där vi kan erbjuda nya sätt att föra minnen och berättelser vidare mellan människor och generationer. Och där vi tillsammans kan göra glada stunder oförglömliga.

”det stora hela” fokuserar på hållbarhet och att ge liv till viktiga ögonblick med positiv inverkan. Vi vill ta bättre hand om jorden och bli bättre på att stödja både varandra och fantastiska ideella projekt. Tillsammans kan vi skapa en ljusare framtid, ett ögonblick i taget.

stars_plus

Planeten

Vi har bara en jord, så vi måste vara mer rädda om den. Vi förlitar oss på material som ger liv till viktiga ögonblick. Därför gör vi vårt yttersta för att skapa bättre balans och bli mer hållbara.

Vi har en lång väg kvar, men det här har vi redan bockat av på vår att göra-lista för hållbarheten:

  • Vi balanserar vår miljöpåverkan genom att investera i projekt med lösningar som utgår från naturen. Vi samarbetar med Treevive för att stödja naturskyddsprojektet MLR Forestal i Nicaragua, som arbetar med återskogning, skydd av djur och natur samt social rättvisa i lokalsamhällen. Läs mer här.
  • Vi visar ansvar genom att köpa FSC®-certifierat papper – du hittar loggan på fotoböcker, kalendrar och kort.
  • Vårt miljöhanteringssystem för produktionsanläggningarna i Nederländerna, Frankrike och Spanien är ISO 14001-certifierat.
  • Våra anläggningar i Nederländerna och Tyskland är Zero Waste to Landfill-certifierade och vår anläggning i Spanien är Zero Avoidable Waste to Landfill-certifierad. Läs mer här.

guarantee

Samhället

Människor gör ögonblick fantastiska. Därför vill vi skapa en ljusare värld för alla, både i våra team och världen i stort.​Vi vet hur viktigt det är att människor mår bra. Därför vill vi ge tillbaka till sådant som ligger oss varmast om hjärtat, säga ifrån för att stödja varandra och göra vår del för lokalsamhällen.

Vi håller alltid ögonen öppna efter fantastiska organisationer att samarbeta med – och så här samarbetar våra företag i Europa med en sådan i dag:

  • Vi är stolta över att stödja Make-A-Wish® Foundation.
  • Vi samlar in pengar för att förverkliga önskningar, skänker produkter och arbetar ideellt för att bidra till magiska upplevelser.

clock_check

Människan

I våra bästa team bidrar alla med något unikt. Vi behöver lyfta fram vår individualitet och mångfald för att lyckas och må bra till kropp och själ. Vi är fast beslutna att skapa en mer levande företagskultur där alla känner sig sedda och representerade. Världen är en underbart mångfasetterad plats – vår verksamhet ska spegla detta i våra team och när vårt varumärke representerar kunder.

Vad är nästa hållbarhetssteg för önskefoto?

Förutom att göra våra produkter mer hållbara vill vi minska koldioxidutsläppen i hela värdekedjan med 70 procent till 2030 – det omfattar varje litet steg av det vi gör, från vår fabrik till din dörr. Vi brukar säga att det är ett maraton, inte ett sprintlopp, men 2030 är ingen mållinje. När vi är där kommer vi att fortsätta hitta sätt att väcka liv i minnen och samtidigt ta hand om jorden där vi alla bor.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Om du är säker på att din e-postadress är korrekt, klicka en gång till på avsluta prenumeration