1. Hem
  2. Fotoprodukter
  3. Fotokalendrar
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.

Upp till 30% rabatt på alla fotoprodukter |  

Rabattkod: 30SOL

Läs mer Stäng arrow_right

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras av innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort eller fraktkostnader.

Fotokalender 2025

Se tillbaka på dina favoritbilder varje månad och se fram emot nya äventyr med personliga kalendrar i exklusiv kvalitet.

thumbs_up

Förstklassigt papper och tryckkvalitet

Kalendern trycks på kvalitetspapper med extra matt, glansig eller halvmatt finish – och du har 100% nöjdhetsgaranti.

star_outline

Ju fler du beställer desto mer rabatt får du

Dela dina minnen och få mängdrabatt när du beställer flera exemplar av din kalender.

diamond

Skräddarsy din kalender

Kolla in vår fina designs och de smarta layouterna och gör din kalender personlig genom att lägga till viktiga dagar och händelser.

Välj kalendertyp

Väggkalendrar

Från


Skrivbordskalendrar

Från


Familjeplanerare

Från


Fler minnen, bättre pris

Förvandla dina minnen till presenter och få rabatt! Lägg till fler exemplar av din kalender i varukorgen, så ger vi dig automatiskt mängdrabatt och kombinerar den med eventuell rabattkod (tillval ingår ej).

Fotokalender A3 Klassisk - 30 x 40 cm
Fotokalender Pris per styck
1 - 2 299 kr
3 - 4 -15% 254,15 kr
5 - 9 -25% 224,25 kr
10+ -30% 209,30 kr
Fotokalender Kvadratisk - 20 x 20 cm
Fotokalender Pris per styck
1 - 2 239 kr
3 - 4 -15% 203,15 kr
5 - 9 -25% 179,25 kr
10+ -30% 167,30 kr
Fotokalender A4 Enkel - 20 x 30 cm
Fotokalender Pris per styck
1 - 2 279 kr
3 - 4 -15% 237,15 kr
5 - 9 -25% 209,25 kr
10+ -30% 195,30 kr
Fotokalender A3 Enkel - 30 x 40 cm
Fotokalender Pris per styck
1 - 2 319 kr
3 - 4 -15% 271,15 kr
5 - 9 -25% 239,25 kr
10+ -30% 223,30 kr
Fotokalender A5 Enkel - 15 x 20 cm
Fotokalender Pris per styck
1 - 2 199 kr
3 - 4 -15% 169,15 kr
5 - 9 -25% 149,25 kr
10+ -30% 139,30 kr
Fotokalender A5 Enkel - 20 x 15 cm
Fotokalender Pris per styck
1 - 2 199 kr
3 - 4 -15% 169,15 kr
5 - 9 -25% 149,25 kr
10+ -30% 139,30 kr
Fotokalender A4 Enkel - 30 x 20 cm
Fotokalender Pris per styck
1 - 2 279 kr
3 - 4 -15% 237,15 kr
5 - 9 -25% 209,25 kr
10+ -30% 195,30 kr
Fotokalender A3 Enkel - 40 x 30 cm
Fotokalender Pris per styck
1 - 2 319 kr
3 - 4 -15% 271,15 kr
5 - 9 -25% 239,25 kr
10+ -30% 223,30 kr
Skrivbordskalendrar - 20 x 10 cm
Fotokalender Pris per styck
1 - 2 259 kr
3 - 4 -15% 220,15 kr
5 - 9 -25% 194,25 kr
10+ -30% 181,30 kr

Sätt personlig prägel på din kalender

Skapa en unik kalender med våra fina designs, smarta skaparverktyg och papper och finisher av hög kvalitet.

layout_alt

Över 100 vackra designs

Klassiskt, modernt, blommigt – välj bland över 100 proffsiga designmallar för att skapa en spektakulär kalender.

stars_plus

Skapa snabbt och smidigt med våra smarta layouter

Spara tid och låt vårt AI-drivna verktyg för smarta layouter föreslå en optimal bildkomposition och placera foton i din personliga design.

calendar_plus

Lägg till egna händelser och födelsedagar

Alla helgdagar finns redan med i din kalender, men du kan lägga till personliga händelser, religiösa högtider och födelsedagar för att göra almanackan mer personlig.

clock

Börja med valfri månad

Du behöver inte vänta till januari – du kan designa din kalender så att den inleds med valfri månad. Perfekt för dig som designar en läsårskalender eller en kalender för företagets räkenskapsår.

tools

Klar att hänga upp

Varje kalender har ett hål eller en krok så att det är enkelt att hänga upp direkt vid leverans.

Våra kvalitetspapper

Alla våra kalendrar trycks på ansvarsfullt anskaffat och FSC-certifierat kvalitetspapper med 250g/m² – för en lyxig finish.

Standard

Vår standardversion: kvalitetspapper med slät och halvmatt finish.

Glansigt

Få dina foton att glänsa med hög färgintensitet och extra slät och glansig finish.

Extra matt

Ett lyxigt, obestruket och elegant papper med extra matt finish.

Andra som älskar våra fotokalender

4.3 baserat på 2800 recensioner

slim_arrow_left

Bra kvalitet trots att det bara är bilder tagna med en enkel mobil.


Jeanette

Fina kalendrar . Bra kvalitet


Annica

Jag är jätteglad för vår fina fotobok!


Sylvia

Bra produkter till bra pris


Christine

Jag är jättenöjd och njuter varje månad av positiva minnen från året innan.


Agneta Larsson

Mycket nöjd med produkten.


Lars Hörlenius
slim_arrow_right
delivery

Frakt och leverans

Vi strävar efter att leverera ditt kalender inom 3 produktionsdagar + upp till 3-6 arbetsdagar i postgång

Våra leveransberäkningar inkluderar den tid vi tar för att noggrant framkalla, skapa och leverera dina fotoprodukter.

Alla fraktkostnader och leveranstider

Fotokalender 2025

Ett år av fantastiska minnen: Organisera ditt 2025 med en personlig almanacka och håll koll på alla viktiga datum samtidigt som du ser tillbaka på årets bästa minnen månad för månad. Hos önskefoto hittar du en personlig kalender för både väggen och skrivbordet. Välj stil, format och design efter egen smak och skapa en fotoalmanacka precis som du vill ha den – att behålla själv eller ge bort i present. Alla våra kalendrar tryckts på exklusivt kvalitetspapper och kan enkelt göras personliga.

Hur gör jag en egen kalender?

På önskefoto kan du designa en egen kalender med foton precis som du vill ha den. I vårt användarvänliga program kan du anpassa din fotokalender med exempelvis namnsdagar. Så här går det till:

  1. Välj kalendervariant: Väggkalender, skrivbordsalmanacka eller familjeplanerare – det finns många varianter att välja på.

  2. Välj storlek och format: Från kompakt till stort format – hos önskefoto hittar du alltid en bildkalender som passar perfekt i ditt hem.

  3. Välj design:Välj bland över 100 fördesignade mallar eller använd en tom mall och börja göra en egen kalender från grunden.

  4. Designa och anpassa din egen almanacka med bilder: Fyll kalendern med egna foton eller låt Smart Assistent arrangera en snygg layout i din fotokalender. Anpassa din valda kalenderdesign med färger, bakgrunder, layouter och stickers. Och glöm inte att lägga till egna händelser och datum och välja det fotopapper du föredrar – matt, glansigt eller extra matt.

Är du nöjd med din kreation? Då slutför du beställningen och väntar på att din fotokalender från önskefoto ska komma med posten.

Vilka format finns fotokalendrar i?

Om du vill göra en egen kalender kan du välja mellan olika kalenderformat för att hitta den som passar just dig. Välj en kvadratisk fotokalender eller prova våra små fotokalendrar i A5- eller A4-format.

Om du å andra sidan vill visa upp dina foton i stor stil, ska du satsa på en fotoalmanacka i A3- eller A4-format. Bestäm om du vill hänga upp din fotokalender i stående eller liggande format. Vårt tips: Fundera på var du tänker placera kalendern och mät utrymmet för att hitta rätt format.

Tips och inspiration till design av en egen kalender

Till vardagsrummet, köket eller skrivbordet – i vårt användarvänliga program har du stora möjligheter att släppa loss kreativiteten och skapa en kalender med foton som passar just dig. Vi har samlat några tips som hjälper dig att lyckas.

Baby, bröllop med mera – välj ett tema

Vilket tema vill du ha till din personliga kalender 2025? Vi har något för varje tillfälle – från klassiska designs för romantiska bröllopsfoton till lekfulla mallar för en härlig familjekalender med bilder. När du skapar en familjekalender kan du föreviga familjens största ögonblick – från semestrar och bröllopsdagar till barnens student.

Och om ni nyligen har välkomnat en ny familjemedlem, varför inte göra en babykalender till mor- och farföräldrarna? I vårt program hittar du massor av gulliga stickers som du kan använda för att anpassa kalendern och förvandla den till ett vackert minnesföremål.

Collage, startmånad och mycket mer – gör en personlig design

Hos önskefoto kan du skapa en personlig kalender och det finns massor av sätt att anpassa kalendern. Svårt att välja en enda bild per månad? Då ska du utforska våra olika layoutalternativ för att skapa ett fotocollage och designa en fotokalender med flera bilder per sida. Lek loss med bakgrunder, färger och stickers och lägg till viktiga datum och händelser för att sätta personlig prägel på din egen kalender.

Vill du inte vänta till januari? Inga problem. Du kan nämligen inleda våra fotokalendrar vilken månad du vill – perfekt om du vill designa egna företags- eller läsårskalendrar eller vill skapa en originell födelsedagspresent.

Rakt från hjärtat: Ge bort fotokalendrar i julklapp

Letar du efter en originell julklapp till nära och kära? Vad sägs om en fotokalender till jul som mottagaren får glädje av under hela året genom att se tillbaka på delade minnen? Våra fotokalendrar blir en både praktisk och unik present och har gott om plats för möten och anteckningar. Du kan göra en egen kalender och anpassa den med händelser och födelsedagar för det nya året. På så sätt kan nära och kära enkelt se alla viktiga datum.

Hos önskefoto kan du skapa en fotokalender som levereras i tid till att glädja nära och kära under julklappsöppningen. Observera dock sista beställningsdatum för våra olika produkter, så att din fotokalender garanterat kommer i tid till jul – vi kan lova att den gör succé.

Gör en fotokalender online hos önskefoto

En personlig kalender med alla dina bästa minnen blir en uppskattad present till släkt och vänner. Och för att du ska kunna sprida glädjen till många erbjuder vi mängdrabatt när du beställer flera likadana kalendrar med bilder. Hos önskefoto kan du göra en egen årskalender och låta livets bästa stunder sprida glädje året om.

Läs mer Stäng

Idéer & tips till din årsklander

Vad blir temat för din kalender 2025? Om du skapar din egen familjekalender kan du prova att fokusera varje kalendersida på dina bästa familjestunder. Från helgdagar och årsdagar ända fram till barnens examen - anpassa varje sida med dina favoritbilder och lägg till färgstarka bakgrunder för göra ditt kök lite färggladare med en personlig familjekalender. Om du precis har välkomnat en ny familjemedlem till världen, varför inte göra en babykalender med dina egna bilder? Den kommer också uppskattas av mor och farföräldrar. I våra skaparverktyg hittar du massor av söta cliparts för att skräddarsy din kalender och göra den till det mest värdefulla minnet.

Hur man gör en egen bildkalender online med önskefoto

Att skapa din allra bästa personliga fotokalender är lätt som en plätt med våra skaparverktyg. Vår programvara är enkel att använda och låter dig anpassa alla aspekter av din kalender - du kan till och med ge varje sida olika stilar om du vill ha en blandning. När du har valt din favoritdesign, börja ladda upp dina bästa bilder och placera dem i vår kalenderlayout. Och för att enkelt skapa kalendern när du är på väg kan du också använda vår mobilapp och ladda upp bilder direkt från din telefon. Kan du inte välja en bild per månad? Inga problem. Med våra layoutalternativ kan du lägga till ett fotokollage i din kalender med dina favoritögonblick. Lek med bakgrunder, färger och clipart, och se till att du lägger till alla dina speciella datum för att anpassa din egen kalender. Lägg på ett klick till alla svenska helgdagar, flaggdagar och namnsdagar. Du kan även lägga till dina födelsedagar och speciella datum för att komma ihåg dem.

Är du redo att beställa din personliga fotokalender 2025?

När du är klar med redigeringen, välj "Lägg till varukorg". Du kommer till kassan, där du kan välja finish - matt, högglansig och extra matt. När du har tryckt på "spara och fortsätt" är du redo att ange din leveransinformation och beställning. Och varför inte beställa mer än en fin kalender? En personlig kalender med dina favoritstunder tillsammans är en härlig julklapp till nära och kära. Och för att hjälpa dig att locka fram ett leende hos de människor du älskar erbjuder vi mängdrabatt när du köper fler än 4 kopior av din kalendrar. Ju fler matchande kopior du lägger till i din beställning, desto mer sparar du. När du är klar, bekräfta din betalning och din väggkalender från önskefoto är din på nolltid.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Om du är säker på att din e-postadress är korrekt, klicka en gång till på avsluta prenumeration