close

Välkommen!
Som tidigare Photobox kund får du rabatt hos önskefoto
__welcomeModal.posterXXL.title

50% __welcomeModal.posterXXL.discount.percentage1
På beställningar
över 500 kr
__welcomeModal.posterXXL.discount.description1
30% __welcomeModal.posterXXL.discount.percentage2
På beställningar
under 500 kr
__welcomeModal.posterXXL.discount.description2
BÖRJA NU __welcomeModal.posterXXL.btn
Rabattkod:
Önskefoto rekommenderas av

Beställ dina fotoprodukter hos önskefoto

Photobox Sveriges webbplats har stängts ner och du kan inte längre skapa eller beställa fotoprodukter därifrån. Du blir därför rekommenderad att fortsätta skapa dina fotoprodukter med önskefoto som är Photobox partner varumärke och har skapat fotoprodukter av hög kvalité i nästan 50 år. Vi är övertygade om att du kommer att älska var och en av våra produkter, därför erbjuder vi en 100% nöjd-kund-garanti. Så ta del av vårt fantastiska välkomsterbjudande och börja skapa idag med upp till 50% rabatt!

Villkorslim_arrow_right Villkorslim_arrow_down Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras av innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort, student produkter eller fraktkostnader. Rabatten kan inte erhållas på redan gjorda och betalda beställningar och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Inga ersättningar, överlåtelser eller kontanter motsvarande samma värde ges. Osäker på hur koden används klicka här.

__welcomeModal.posterXXL.moreInfo.title

__welcomeModal.posterXXL.moreInfo.text

Villkorslim_arrow_right Villkorslim_arrow_down __welcomeModal.posterXXL.moreInfo.terms
close

__welcomeModal.albelliDE.title Welcome to new posterXXL

__welcomeModal.albelliDE.message

__welcomeModal.posterXXLNew.message

  1. Hem
  2. Fotoprodukter
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.

Upp till 40% rabatt på kort och fotokalendrar & upp till 30% på alla andra produkter |  

Rabattkod: SPARA2023

Läs mer Stäng arrow_right

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras av innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort eller fraktkostnader.

Fotoprodukter

Visa upp dina bästa ögonblick med önskefotos fotoprodukter. Från extra stora coffee-table-böcker till fotomuggar kan du bevara dina bästa digitala bilder i många år framöver och som är extra speciella presenter till dina nära och kära. Är du redo att bli kreativ?

Välj fotoprodukter

Ta en titt i vår katalog, fundera över alternativen och välj fotoprodukter du vill skapa. Om du behöver mer råd finns det massor av tips, tricks och inspiration på vår blogg. Du kan också alltid kontakta oss.

Om du behöver lite hjälp kommer här några enkla tips på hur du kan komma igång med dina fotoprodukter. Tryck bara på läs mer.

Läs mer Stäng

Fotoprodukter för en serie med foton

Om du planerar att framkalla flera foton har önskefoto två bra fotoprodukter: fotoböcker och framkallningar. Våra kunder berömmer oss ofta (tack!) för kvaliteten på våra fotoböcker och vårt verktyg har vunnit priser, så om du vill ha riktigt speciella fotoprodukter som du kan ha i år framöver är du i rätt händer.

Fotoböckerna är vår mest populära produkt och de finns i många olika storlekar och alternativ. Du kan välja mellan små, mellanstora, stora och extrastora fotoböcker och vi erbjuder olika storlekar för formaten kvadratisk, liggande och stående.

Precis som med våra fotoprodukter erbjuder vi flera alternativ så att du verkligen kan göra din fotobok unik. Du kan välja mellan flera omslagsmaterial, både hårda och mjuka, och du kan även skriva något unikt på omslaget. Om du är ute efter lyxiga fotoprodukter kanske du ska använda Panorama DeLuxe-bindningen för din fotobok.

Glöm inte bort de framkallade bilderna bara. Av alla våra fotoprodukter är de det mest prisvärda alternativet om du vill framkalla många foton. Även om de inte har samma premiumkänsla som en helt personlig fotobok kan du verkligen låta kreativiteten flöda genom att designa något själv med dina framkallade foton. Om du vill ha fotoprodukter som gör avtryck, förmedlar ett budskap – hmm, kostar lite mindre – och har en riktigt personlig känsla bör du välja att framkalla.

Fotoprodukter för ett extra speciellt foto

Ibland tar du den där bilden som fångar en enskild, underbar stund. Då passar våra väggdekorationer perfekt: de visar för dig själv och dina nära och kära att en vardaglig stund innehåller sitt eget artisteri.

Väggdekorationerna kan vara vår mest personliga fotoprodukt – den är unik och vi är otroligt stolta över den. Du kan beställa i flera material och många olika storlekar och riktningar. Du kan ta en bild och framkalla den för att skapa fantastiska och unika väggdekorationer, men vi har även layoutalternativ om du hellre vill ha en kollageeffekt.

Fotoprodukter för unika tillfällen

Även om alla våra fotoprodukter fungerar bra för särskilda tillfällen – väggdekorationer kan vara en bra present medan en fotobok passar bra för bröllop och födelsedagar – är det våra kort och kalendrar som verkligen hjälper till att förvandla dessa tillfällen till något som är riktigt personligt.

En personlig kalender är en av de fotoprodukter som kan samla livets många särskilda tillfällen och visa upp dem hela året. Vi rekommenderar ofta att gruppera foton efter tema för fotokalendrar. Låt varje månad representera stunder som inträffat under den månaden tidigare år: födelsedagar, bröllop, en rolig fest, allt du kan tänka dig. Genom att gruppera foton på det sättet kan du skapa en kalender som representerar särskilda tillfällen eller som blir en gåva för särskilda tillfällen som bröllop och födelsedagar, Till någons bröllopsårsdag kan du till exempel använda bilder från tidigare årsdagar för varje månad.

Kolla in våra kort också. Vi erbjuder personliga fotokort för alla livets viktiga tillfällen och varje design är helt anpassningsbar så att de fungerar för dig.

Kom ihåg - skräddarsy precis som du vill

Vi hoppas att tipsen ovan ger dig lite vägledning men alla våra fotoprodukter kan anpassas av en anledning: de är dina och du kan göra som du vill med dem. Sätt igång nu och låt kreativiteten flöda!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Det verkar som om din e-postadress kan ha ett stavfel. Var vänlig dubbelkolla!