1. Hem
  2. Fotokort
  3. Konfirmationskort

25% rabatt på kort |  

Rabattkod: BF20

Läs mer Stäng arrow_right

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras från innan du betalar.

Konfirmationskort

Skicka ett personligt konfirmationskort till familjen! Skapa snabbt, enkelt och helt unikt.

Konfirmationskort

Ska någon i din närhet konfirmera sig? Om du är bjuden dit brukar många vilja ha med sig en liten gåva eller ett konfirmationskort för att tacka att man blev ditbjuden. Många väljer också att ta ett konfirmationskort på konfirmanden för att minnas den fina stunden. Vad än för kort till konfirmation du är ute efter finns det olika sätt att skapa det på. Du kan välja att beställa ett kort från till önskefoto och välja de bästa bilderna till ditt kort.

Göra egna konfirmationskort

Att göra egna konfirmationskort kan vara roligt och dessutom blir de alltid mer personliga än kort som man köper färdiga i butik. Vare sig du ska skapa konfirmationskort att ge till konfirmanden eller göra konfirmationskort för att tacka gästerna som kom dit så kan du snabbt skapa ett själv. Hos önskefoto kan man skapa vackra kort som passar alla tillfällen, som till exempel konfirmation. Du kan välja motiv, färg och text på dina kort helt fritt för att passa temat på festen eller personen som firas.

Beställa konfirmationskort på önskefoto

Det är inte alla som har tid eller lust att göra ett eget konfirmationskort, och då kan du istället välja att beställa konfirmationskort. Det går ofta snabbt och resultatet blir garanterat snyggt och stilfullt. Hos önskefoto kan du beställa konfirmationskort online, både som du kan ge till konfirmanden eller som ni skickar som tackkort till gästerna. Att beställa konfirmationskort kostar ofta lite mer än att skapa ett själv, men samtidigt är det både tidseffektivt och resultatet blir alltid mycket bra!

Varför våra kunder väljer oss

7.8 baserat på 273 recensioner

slim_arrow_left

Är nöjd med fotokorten. Kul när man kan se flera foton .


Siv Annelie Eriksson

Kanonbra! Fina julkort till familj och vänner


sarah forster

Bra valmöjligheter och snyggt resultat!


Stefan

Supernöjd


Julia

Fint tryck med bra färger och glans. Extra prisvärt då jag lyckades pricka in en period med 50% rabatt!


Annika Esseen

Fantastiskt fina julkort, de blev precis som jag tänkt mig och kom dessutom snabbt och var väl paketerande. Kan bara rekommendera!


Jennifer
slim_arrow_right

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Det verkar som om din e-postadress kan ha ett stavfel. Var vänlig dubbelkolla!