Konfirmationskort

Skicka ett personligt konfirmationskort till familjen! Skapa snabbt, enkelt och helt unikt.

Konfirmationskort

Skicka ett personligt konfirmationskort till familjen! Skapa snabbt, enkelt och helt unikt.

Konfirmationskort

Om du planerar en konfirmation och vill göra tillfället riktigt unikt är det första steget konfirmationskorten.

Vi erbjuder tjugo noggrant utvalda och specialdesignade konfirmationskort som du kan anpassa med ett stort utbud av bakgrunder, ramar, mönster och Clip Art. Alla designer för våra konfirmationskort har fokus på ett framträdande utrymme för ditt foto och finns i många olika stilar.

Våra konfirmationskort kan med fördel användas som inbjudningskort, men passar lika bra till att berätta att konfirmationen har ägt rum. Vill du designa dina egna konfirmationskort utifrån din egen inspiration kan du börja med en tom design.

Rated 6.3 of 10 based on 6976 reviews
 
Det blev superbra kort

Det blev superbra kort, är jättenöjd.
Läs mer

– Gerd
 
 
Mycket nöjd med inbjudningkort

Mycket nöjd med inbjudningkort. Bra kvalitet på papper , färg och text. Återkommer snart med beställning av album från festen.
Läs mer

– Ann-Cathrine
 
 
Tack från en nöjd kund

Väldigt nöjd med min beställning! Gjorde tre kalendrar som jag gav bort och de blev verkligen bra! Julkorten med text och kuvert blev också jättebra. Jag är supernöjd och kommer beställa mer framöver
Läs mer

– Anna Frida Louise Engblom
 

Två papperstyper för varje kort

 

 

Premiumpapper
 

Designa ett kort som ska vara platt eller vikt. Din design kommer att framkallas på papper av hög kvalitet, med en professionell yta.

 

Fotopapper
 

Lätt och överkomligt! Framkalla din design på en sida på fotopapper. Perfekt för alla tillfällen och inte minst vackert.

 

Tillbaka
×
Please upgrade your browser

We built Albelli using the latest technology. This makes Albelli faster and easier to use. Unfortunately, your browser doesn’t support those technologies. (download Google Chrome)
 
 Framsida   Insida   Baksida 
 

    Välj en korttyp:
     
    Från:

    Format:

    ×