Konfirmationskort

Skicka ett personligt nattvardskort till familjen! Det går snabbt och enkelt att göra och det blir unikt.

Konfirmationskort

Om du planerar en konfirmation och vill göra tillfället riktigt unikt är det första steget konfirmationskorten.

Vi erbjuder tjugo noggrant utvalda och specialdesignade konfirmationskort som du kan anpassa med ett stort utbud av bakgrunder, ramar, mönster och Clip Art. Alla designer för våra konfirmationskort har fokus på ett framträdande utrymme för ditt foto och finns i många olika stilar.

Våra konfirmationskort kan med fördel användas som inbjudningskort, men passar lika bra till att berätta att konfirmationen har ägt rum. Vill du designa dina egna konfirmationskort utifrån din egen inspiration kan du börja med en tom design.

Rated 7.9 of 10 based on 5892 reviews
 
Rolig personlig kalender

Roligt när man kan göra en personlig kalender o kvalitén är bra. Dock va de synd att ni tagit bort smile gubben som visade kvalitén på korten man lade in i kalendern när man skapade den
Läs mer

– Maria
 
 
Kan jag kan Du..!

Ovan datorer dålig, på teknik men älskar bilder och har till min egen häpnad fått till tre bilderböcker som jag är ganska stolt och nöjd över. Jag kanske skulle vilja jobba mer med bildkvaliten på de enskilda korten om ni kan hjälpa mej m... Läs mer

– inga i Boden
 
 
Super nöjd varje gång vi beställt.

Super nöjd varje gång vi beställt. Både dop kort födelsedags kort, och foto böckerna är fantastiska . Älskar att man kan välja på mängder av olika motiv och lägga in mycket kort. Älskar det.
Läs mer

– Jenny
 

Två papperstyper för varje kort

 

 

Premiumpapper
 

Designa ett kort som ska vara platt eller vikt. Din design kommer att framkallas på papper av hög kvalitet, med en professionell yta.

 

Fotopapper
 

Lätt och överkomligt! Framkalla din design på en sida på fotopapper. Perfekt för alla tillfällen och inte minst vackert.

 

Tillbaka
×
 
 Framsida   Insida   Baksida 
 

  Välj en korttyp:
   
  Från:

  Format:

  För leverans av dina kort i tid för julafton. Beställ innan 14-12-2017

  ×
  Please upgrade your browser

  We built Albelli using the latest technology. This makes Albelli faster and easier to use. Unfortunately, your browser doesn’t support those technologies. (download Google Chrome)