1. Hem
  2. Fotokalender
  3. Fotokalender A4 Enkel (20 x 30 cm)
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.

 |  

Rabattkod:

Läs mer Stäng arrow_right

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras från innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort, fraktkostnader eller studentprodukter.

Fotokalender A4 Enkel (20 x 30 cm)

Se tillbaka på unika stunder året om med en A4-fotokalender. Välj från vårt stora utbud av designs eller skapa - vi har många olika layouter för din egna personliga fotokalender. Lägg till födelsedagar och viktiga datum eller skapa en personlig fotokalender som omtänksam present till någon du håller kär. 

1

Välj en design

Vi har dussintals professionellt utformade designval.

2

Skräddarsy din fotokalender

Vad du än vill göra, så kan du göra det. Gör det till din egen.

3

Beställ

Beställ och få din kalender inom 3 produktionsdagar + upp till 5 arbetsdagar postgång.

Andra som älskar våra fotokalender

4.3 baserat på 1882 recensioner

slim_arrow_left

Väldigt nöjd med kalendern när den äntligen kom.


Ingjold Mariana Vester

Fin kakender, snabb leverans


Cecilia Helena Einarsson

Lätt att jobba med, snygg layout, stor variation möjlighet.


Berit

Smidigt att beställa och Fin kvalitet


Patrik Ivarsson

allt bra .


kund

Bra kvalitevackert papper


Marie
slim_arrow_right

Fotokalendrar i A4-format

En kalender i en av våra mest populära storlekar, en personlig fotokalender i A4-format är det perfekta sättet att ge liv åt varje månad. Den är ett fantastiskt tillskott till ett kök eller vardagsrum och blir efterlängtad presenter till familj och vänner. Kolla in vår guide om att skapa en kalender i A4-format med önskefoto.

Fotokalender i A4-format

Det har aldrig varit enklare att skapa en personlig fotokalender i A4-format. Och med önskefoto kan du lägga till viktiga saker, som t.ex. dina egna händelser och födelsedagar. Du kan till och med börja med vilken månad du vill och fortsätta med 12 månader – det måste inte börja med januari. Varje almanacka kommer med en lösning (hål eller krok) för att enkelt hänga upp.gå till önskefotos hemsida, klicka dig in på “Fotokalender” och välj format “A4 Enkel” så kan du sätta igång.

Så skapar du en fotokalender i A4-format

När du har valt storlek är det dags att välja design. önskefoto har ett enormt utbud av premium- och eleganta designer för fotokalendrar som du kan använda som mall eller så kan du designa din egen. När du valt en design för din fotokalender i A4-format, hjälper önskefotos redigeringsprogram dig att ladda upp bilder, lägga till text, händelser, mönster, ramar, bakgrunder med mera. Med 12 månader som du kan göra personliga kan du verkligen släppa loss fantasin!

Beställa din fotokalender i A4-format

När du är nöjd med hur din personliga fotokalender i A4-format ser ut, klicka på “Lägg i kundvagn””. Du får då valet att framkalla din väggkalender i format A4 Enkel med en matt eller glansigt pappersfinish. Vad du än väljer, är papperet vi använder på önskefoto av hög kvalitet så din fotokalender A4 Enkel kommer att ha en premiumkänsla. När du har valt yta, behöver du bara gå till kassan och betala sedan är din fotokalender i A4 Enkel klar! Så enkelt är det.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Det verkar som om din e-postadress kan ha ett stavfel. Var vänlig dubbelkolla!