Vänligen uppmärksamma att tidsfristen för leverans till jul har löpt ut. Beställningar lagda i dag levereras efter nyår.

Inbjudningskort

Inbjudningskort

Inbjudningskort

Skapa dina egna inbjudningskort med foto och bjud in gästerna till festen på ett personligt sätt. Det är enkelt att trycka inbjudningskort genom oss på önskefoto. Använd dig av vårt designverktyg och lek med olika former, färger och figurer för att hitta en design som passar perfekt. Ladda upp fotografier och infoga dem i layouten. Det finns mallar som gör det enkelt att skapa kort som passar för konfirmationsfesten, studentskivan, bröllopet, dopet och alla andra tillställningar som man bjuder in gäster till.

Göra egna inbjudningskort

Det första du måste göra när du ska skapa inbjudningskort är att bestämma vilken mall du vill använda dig av. Det finns många olika färger och layouter att välja mellan. Vill du exempelvis göra egna inbjudningskort till en födelsedagsfest finns det mallar som är särskilt utformade för just det ändamålet, men det går även att välja ett helt tomt kort om du hellre vill det. Då lägger du själv till bakgrund, ramar, clipart och fotografier för att skapa inbjudningskort som passar perfekt.

Egna inbjudningskort

Det finns två olika papperskvaliteter att välja mellan, premium eller fotopapper. Att välja format går också bra så du kan designa egna inbjudningskort i stående, liggande eller kvadratiskt format. Nästa steg är att använda det smarta designverktyget. Där kan du leka med olika bakgrunder, färger och ramar för att få det precis som du vill ha det. Ladda upp kort från datorn och lägg till det i din design för att skapa personliga inbjudningskort. Ändra och gör om så många gånger du vill.

Roliga inbjudningskort

Att bjuda in till fest är alltid roligt, men det blir ännu mer speciellt om man designar sina egna inbjudningskort. En snygg inbjudan är något som de flesta uppskattar och många sparar dessutom fina inbjudningskort som ett minne efter eventet. Använd dig av kreativa mönster, inspirerande färger och stiliga typsnitt för att skapa kort som passar till festens tema. Designverktyget på önskefoto gör det enkelt att skapa fina inbjudningskort som håller hög kvalitet. Bjud in till konfirmationsfirande, studentskivor eller dop med ett inspirerande kort.

Beställa inbjudningskort på önskefoto

När designen är färdig är det dags att beställa inbjudningskort och det gör du genom att gå vidare i designverktyget. Då får du först välja vilken storlek på kortet du vill ha samt vilken papperstyp kortet ska tryckas på. Sedan är det dags att köpa inbjudningskorten. Det är 10 stycken kort i ett set och det medföljer vita kuvert, men det går givetvis bra att beställa fler. Att köpa inbjudningskort hos oss är enkelt och säkert. När vi har fått in din beställning trycker vi korten och skickar dem till dig.

Rated 7.8 of 10 based on 223 reviews
 

Gillar era produkter. Kommer att göra flera fotoböcker från önskefoto. Har flera idéer som ska göras i vinter. Fin kvalitet och fina böcker med hård pärm och stabila blad.
Läs mer

– Ann-Marie
 
 

blev som förväntat
Läs mer

– Charlotte
 
 

Mycket nöjd med tackkorten jag beställde!
Läs mer

– N3
 

Två papperstyper för varje kort

 

 

Premiumpapper
 

Designa ett kort som ska vara platt eller vikt. Din design kommer att framkallas på papper av hög kvalitet, med en professionell yta.

 

Fotopapper
 

Lätt och överkomligt! Framkalla din design på en sida på fotopapper. Perfekt för alla tillfällen och inte minst vackert.

 

Tillbaka
×
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.
 
 Framsida   Insida   Baksida 
 

    Välj en korttyp:
     
    Från:

    Format:

    ×