Inbjudningskort

Inbjudningskort

Inbjudningskort

Skapa dina egna inbjudningskort med foto och bjud in gästerna till festen på ett personligt sätt. Det är enkelt att trycka inbjudningskort genom oss på önskefoto. Använd dig av vårt designverktyg och lek med olika former, färger och figurer för att hitta en design som passar perfekt. Ladda upp fotografier och infoga dem i layouten. Det finns mallar som gör det enkelt att skapa kort som passar för konfirmationsfesten, studentskivan, bröllopet, dopet och alla andra tillställningar som man bjuder in gäster till.

Göra egna inbjudningskort

Det första du måste göra när du ska skapa inbjudningskort är att bestämma vilken mall du vill använda dig av. Det finns många olika färger och layouter att välja mellan. Vill du exempelvis göra egna inbjudningskort till en födelsedagsfest finns det mallar som är särskilt utformade för just det ändamålet, men det går även att välja ett helt tomt kort om du hellre vill det. Då lägger du själv till bakgrund, ramar, clipart och fotografier för att skapa inbjudningskort som passar perfekt.

Egna inbjudningskort

Det finns två olika papperskvaliteter att välja mellan, premium eller fotopapper. Att välja format går också bra så du kan designa egna inbjudningskort i stående, liggande eller kvadratiskt format. Nästa steg är att använda det smarta designverktyget. Där kan du leka med olika bakgrunder, färger och ramar för att få det precis som du vill ha det. Ladda upp kort från datorn och lägg till det i din design för att skapa personliga inbjudningskort. Ändra och gör om så många gånger du vill.

Roliga inbjudningskort

Att bjuda in till fest är alltid roligt, men det blir ännu mer speciellt om man designar sina egna inbjudningskort. En snygg inbjudan är något som de flesta uppskattar och många sparar dessutom fina inbjudningskort som ett minne efter eventet. Använd dig av kreativa mönster, inspirerande färger och stiliga typsnitt för att skapa kort som passar till festens tema. Designverktyget på önskefoto gör det enkelt att skapa fina inbjudningskort som håller hög kvalitet. Bjud in till konfirmationsfirande, studentskivor eller dop med ett inspirerande kort.

Beställa inbjudningskort på önskefoto

När designen är färdig är det dags att beställa inbjudningskort och det gör du genom att gå vidare i designverktyget. Då får du först välja vilken storlek på kortet du vill ha samt vilken papperstyp kortet ska tryckas på. Sedan är det dags att köpa inbjudningskorten. Det är 10 stycken kort i ett set och det medföljer vita kuvert, men det går givetvis bra att beställa fler. Att köpa inbjudningskort hos oss är enkelt och säkert. När vi har fått in din beställning trycker vi korten och skickar dem till dig.

Rated 8 of 10 based on 41 reviews
 

Snabb leverans och fina blev de
Läs mer

– Bronwen
 
 

Den blev som jag förväntade mig. Bra
Läs mer

– Klas o Karolina Hallborg
 

Två papperstyper för varje kort

 

 

Premiumpapper
 

Designa ett kort som ska vara platt eller vikt. Din design kommer att framkallas på papper av hög kvalitet, med en professionell yta.

 

Fotopapper
 

Lätt och överkomligt! Framkalla din design på en sida på fotopapper. Perfekt för alla tillfällen och inte minst vackert.

 

Tillbaka
×
Please upgrade your browser

We built Albelli using the latest technology. This makes Albelli faster and easier to use. Unfortunately, your browser doesn’t support those technologies. (download Google Chrome)
 
 Framsida   Insida   Baksida 
 

  Välj en korttyp:
   
  Från:

  Format:

  För leverans av dina kort i tid för julafton. Beställ innan midnatt 11-12-2018

  ×