close

Välkommen!
Som tidigare Photobox kund får du rabatt hos önskefoto
__welcomeModal.posterXXL.title

40% __welcomeModal.posterXXL.discount.percentage1
På beställningar
över 500 kr
__welcomeModal.posterXXL.discount.description1
25% __welcomeModal.posterXXL.discount.percentage2
På beställningar
under 500 kr
__welcomeModal.posterXXL.discount.description2
BÖRJA NU __welcomeModal.posterXXL.btn
Rabattkod:
Önskefoto rekommenderas av

Beställ dina fotoprodukter hos önskefoto

Photobox Sveriges webbplats har stängts ner och du kan inte längre skapa eller beställa fotoprodukter därifrån. Du blir därför rekommenderad att fortsätta skapa dina fotoprodukter med önskefoto som är Photobox partner varumärke och har skapat fotoprodukter av hög kvalité i nästan 50 år. Vi är övertygade om att du kommer att älska var och en av våra produkter, därför erbjuder vi en 100% nöjd-kund-garanti. Så ta del av vårt fantastiska välkomsterbjudande och börja skapa idag med upp till 40% rabatt!

Villkorslim_arrow_right Villkorslim_arrow_down Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras av innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort, student produkter eller fraktkostnader. Rabatten kan inte erhållas på redan gjorda och betalda beställningar och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Inga ersättningar, överlåtelser eller kontanter motsvarande samma värde ges. Osäker på hur koden används klicka här.

__welcomeModal.posterXXL.moreInfo.title

__welcomeModal.posterXXL.moreInfo.text

Villkorslim_arrow_right Villkorslim_arrow_down __welcomeModal.posterXXL.moreInfo.terms
  1. Hem
  2. Fotokort
  3. Dopkort
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.

20% rabatt när du handlar för över 250 kr |  

Rabattkod: PRESENT20

Läs mer Stäng arrow_right

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras av innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort eller fraktkostnader.

Dopkort

Fira familjens lilla underverk med en fin dopinbjudan. Välj en söt design, skapa personliga dopkort med en favoritbild på er lilla solstråle och skicka sedan ut inbjudningskort till familj och vänner för att välkomna dem på dop.

Dopkort

När ett barn skall döpas vill man att det skall vara något speciellt för alla inblandade. Att göra personliga dopkort är både roligt och enkelt. Man kan välja att göra dopdag kort och skicka ut som tackkort till gästerna efter dopet, eller så gör man ett dopkort bilder när man skickar ut inbjudan till dopet. Dopkort med foto är mycket populärt och sätter en individuell prägel på den speciella dopdagen. Det är bara att välja ut de bilder man vill använda och sätta igång.

Göra egna dopkort

Att göra egna dopkort är väldigt enkelt. Hos önskefoto kan man designa egna dopkort och se det färdiga resultatet med en gång. När man väljer dopkort design finns det hundratals clipart-exempel att välja mellan. Det är bara att prova sig fram tills man hittar det dopkort man är mest nöjd med. Det bästa av allt är att man kan få exakt den design, färg, format och känsla på dopkortet som man själv vill ha. Man kan också välja att göra ett kollage av många bilder på ett och samma dopkort.

Egna dopkort

Eftersom det är så enkelt att göra egna dopkort så väljer många det just för att göra högtiden mer familjär. Personliga dopkort är mycket roligare än att köpa färdiga i en vanlig butik. Man väljer bara ut den eller de bilder man vill använda och sedan är det bara att sätta igång. Med den enkla guiden som du finner hos önskefoto blir det både roligt och enkelt att skapa fina dopkort som man har glädje av länge. Man startar med att ladda upp sin bild och sedan låter man fantasin flöda.

Dopkort för pojkar och flickor

Efter att man laddat upp bilden man vill använda så kan man välja bakgrundsfärg till exempel. Många väljer en ljusblå färg på dopkort pojke och en rosa till dopkort flicka. Andra vill ha en neutral vit eller mjukt krämfärgad bakgrund vare sig det är dopkort kille eller till en liten tjej. Sedan kan man välja mellan olika ramar, mönster och teckensnitt så att man får just den där speciella prägeln man vill ha. Man kan även välja mellan fotopapper och premiumpapper på de färdiga dopkorten.

Beställa dopkort på önskefoto

Att beställa dopkort på önskefoto är mycket enkelt. Efter att man skapat sitt dopkort online lägger man det bara i kundvagnen och följer de tydliga instruktioner som ges. Det finns olika betalningsalternativ och man klickar bara i det alternativ som passar bäst. Beställa dopkort med foto är både enkelt. roligt och mycket prisvärt. önskefoto värdesätter nöjda, återkommande kunder och det märks tydligt i den service som företaget ger sina kunder. önskefoto är också certifierade enligt Trygg e-handels krav för säker e-handel.

Andra som älskar våra fotokort

4 baserat på 619 recensioner

slim_arrow_left

Enkel att tillverka och fin att skicka.


Agneta

Jag är nöjd, fina kort och bra leverans.


Karin Aiff

Mycket nöjd kund!


Terese Nohrborg

Snyggt gjort.


Carl-Erik

Alltid lika nöjd när jag beställer från önskefoto! Det är bra kvalitet och bilderna blir bra!


Amanda Cecilia

Jag beställde 30 fina julkort med text och egen bild. De blev som jag hoppats.


Jan
slim_arrow_right

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Det verkar som om din e-postadress kan ha ett stavfel. Var vänlig dubbelkolla!