Dopkort

Personliga inbjudningskort och tackkort för dopdagen är väldigt uppskattat.

Dopkort

Personliga inbjudningskort och tackkort för dopdagen är väldigt uppskattat.

Dopkort

Dela med dig av de fantastiska nyheterna! Våra eleganta dopkort kommer i uppsättningar om 10 st och är helt anpassningsbara. Det finns även helt tomma designer om du önskar börja från grunden och skapa dina egna dopkort.

Våra dopkort finns i många olika designer, från traditionella till moderna, men det är alltid ditt nytillskott som står i fokus. Du kan också göra dina dopkort mer personliga med vår kompletta uppsättning av Clip Art, ramar, bakgrunder och mönster.

Är du redo att börja skapa är det bara att välja någon av designerna ovan!

Rated 8 of 10 based on 5682 reviews
 
Det var smidigt att göra fotoboken

Det var smidigt att göra fotoboken. Skulle väl kanske tänkt till lite mer då texten i ett fall skymde några kort. Fick även en bok skickad till mig som inte var min, den var på tyska. Men efter kontakt med kundtjänst så löste vi detta utan ... Läs mer

–  Yvonne
 
 
Snabbt och smidigt, önskar dock standardstorlekar indikerat

Väldigt snabbt och smidigt. Hade dock önskat indikationer på standardstorlek på kort. Finns så många alternativ på kortstorlekar att det är svårt att att veta vad som passar i en standardram
Läs mer

– Hampus
 
 
Eget designat tack-kort

Eftersom ett brev i brevlådan med frimärke på känns lite extra trevligt, designade jag mitt eget tack-kort till de som uppvaktat på min födelsedag. Det var dubbelvikt med bild och med text. Det var väldigt lätt att skapa, till ett rimligt pri... Läs mer

– Maj Britt Neuman
 

Två papperstyper för varje kort

 

 

Premiumpapperr
 

Designa ett kort som ska vara platt eller vikt. Din design kommer att framkallas på papper av hög kvalitet, med en professionell yta.

 

Fotopapper
 

Lätt och överkomligt! Framkalla din design på en sida på fotopapper. Perfekt för alla tillfällen och inte minst vackert.

 

Tillbaka
×
 
 Framsida   Insida   Baksida 
 

  Välj en korttyp:
   
  Från:

  Format:

  ×
  Please upgrade your browser

  We built Albelli using the latest technology. This makes Albelli faster and easier to use. Unfortunately, your browser doesn’t support those technologies. (download Google Chrome)