Fotomugg

Börja varje dag med ett leende på läpparna! Tryck upp ditt favoritfoto på en fotomugg eller ge bort i present till vänner, familj och kollegor. Med några enkla klick skapar du en fotomugg som kan göra kafferasterna lite roligare!

  • Vit keramikmugg
  • Fotot visas mot dig när du håller i muggen (med högra handen)
  • Tål diskmaskinen och mikrovågsugnen

Från
99 kr (Exklusive fraktkostnad)

Skapa fotomugg
För leverans av din fotomugg i tid för julafton. Beställ innan 14-12-2017

Leverans

Din fotomugg är redo att skickas inom 4-6 arbetsdagar

Vi börjar trycka din fotomugg följande arbetsdag efter att vi fått din betalning. Det tar sedan ca 10 arbetsdagar för din beställning att nå din brevlåda.Logga in för att se status för din beställning.

Fraktkostnader

Fraktkostnaden beror på storlek och volym på din beställning. Klicka här om du vill se en exakt översikt över aktuella leveranstider.

Hemleverans

Din beställning skickas med Posten Sverige och levereras normalt hem i brevlådan. Detta brukar ta ca 10 arbetsdagar. Om produkten är för stor för att delas ut av brevbärare så får du en brevavi som talar om när och var din beställning finns redo att hämtas upp. Vänligen notera att Posten har strikta regler och inte lämnar ut ett paket om inte kollinummer eller avi kan visas upp. Då våra försändelser inte har kollinummer är det viktigt att du sparar avin du får från Posten, annars kan inte paketet hämtas ut.

Please upgrade your browser

We built Albelli using the latest technology. This makes Albelli faster and easier to use. Unfortunately, your browser doesn’t support those technologies. (download Google Chrome)