1. Hem
 2. Väggdekoration
 3. Foto på plexiglas
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.

 |  

Rabattkod:

Läs mer Stäng arrow_right

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras från innan du betalar.

Foto på plexiglas

Från

679 kr

(exklusive fraktkostnad)
arrow_right
arrow_right

andra skapar en väggdekoration just nu


7.4 baserat på 44 recensioner läs mer

Få tavlor av samma kvalitet som konstmuseernas i ditt eget hem. Plexiglas ökar färgens luminans, djup och detaljerna i din bild.

 • Skarpa detaljer & vacker glans
 • Gratis upphängningssystem
 • Kunderna älskar oss på Trustpilot

Skapa din egen plexiglastavla

 • brush

  Skarpa detaljer, vacker glans

  Framkallningar på plexiglas ökar färgens luminans, djup och detaljerna i din bild.

 • image_placeholder

  Handtillverkad med omsorg

  Varje plexiglastavla är handtillverkad i vår egen produktionsanläggning vilket garanterar högsta kvalitet.

 • paper

  Klar att hänga upp

  Alla våra plexiglastavlor levereras med ett upphängningssytem utan extra kostnad.

För en sofistikerad look välj plexiglas

Dina bilder är framkallade med skarpa detaljer med en högglansig finish på ett gediget 5 mm tjockt plexiglas. Både framsidorna och sidorna på din framkallning har en professionell finish och har skurits ut till perfekt storlek.

Få din väggdekoration att sticka ut

Välj den perfekta platsen på väggen och ge ditt plexiglas det lilla extra genom att lägga till layouter.

Layouts och Mosaik kollage

Använd en av våra 200 unika layoter för att visa flera bilder tillsammans på din plexiglastavla. Du kan också anpassa den genom att justera färgerna och bakgrunderna - perfekt för dina bästa instagrambilder!

Klar att hänga upp

Med vårt upphängningssystem kan du hänga upp din tavla på en upphängningspunkt, medan plastkuddarna ser till att din bild hänger parallellet med väggen. För de största storlekarna (från 70 x 70 cm) läggs en rektangulär ram (r.r.p. 169 kr) till.

delivery

Leveranstider för foto på plexiglas

Vi strävar efter att leverera ditt foto på plexiglas inom 4 produktionsdagar + mellan 5-6 dagar postgång arbetsdagar

Våra leveransberäkningar inkluderar den tid vi tar för att noggrant framkalla, skapa och leverera dina fotoprodukter.

Alla fraktkostnader och leveranstider

Varför våra kunder väljer oss

7.4 baserat på 44 recensioner

slim_arrow_left

Supernöjd Bra färgåtergivning!


Ann-Kristin

Beställde sex plexiglastavlor (50x70 cm). Är mycket nöjd med resultatet. Fotona blev otroligt fina och plexiglaset förhöjer verkligen intrycket.


Andreas

Ett mycket bra product som får bilden att se lite lyx ut....


Bjørn Vidar Ulvedalen

Väldigt fin tavla! Tack för att ni tillhandahåller den här möjligheten!


Peter

Jag är mycket nöjd. Det var en leverans skada i ena hörnet så dom skickade en ny tavla direkt.


Jimmy

Köpte min plexiglastavla på ett erbjudande som jag tyckte var ett bra pris. Blev också mycket nöjd med kvaliteten och leveranstiden var helt okej.


Sune Liljevall
slim_arrow_right

Rätt material för alla dina väggdekorationsprojekt.

Ny

Fotoposter

Från 39 kr

Bästsäljare

Canvastavlor

Från 149 kr

Forex skumtavla

Från 169 kr

Aluminiumtavla

Från 249 kr

Foto på plexiglas

Foto på plexiglas är ett fint och roligt sätt att framkalla dina bilder för att minnas en semester, eller när du fångat det där perfekta ögonblicket på bild. Ett foto på glas ger extra bra kvalitet på dina bilder eftersom djup, färger och skärpa blir mer intensiva. Läs gärna den här informationen om fototavla plexiglas för att lära dig mer om hur det går till när vi producerar din tavla. Det är varken svårt eller jobbigt att framkalla ett plexiglas foto hos önskefoto!

Läs mer Stäng

Gör din egen akrylglastavla

När du gör din akrylglastavla börjar du med att välja layout och storlek för din tavla. Vill du ha en stor bild, eller kanske flera olika bilder tillsammans, exempelvis på alla familjemedlemmar? Skapa din layout och bifoga dina bilder, och sedan kan du börja anpassa dem och se hur de ser ut på tavlan. Om du vill kan du även använda bakgrundsfärger i en mängd olika nyanser som passar till din bild. Tänk på att förhandsgranska din bild innan du beställer, så att det blir precis som du vill ha det.

Tryck på plexiglas

Print på plexiglas har många fördelar. När vi gör våra tryck på plexiglas använder vi bara glas av mycket hög kvalitet, som är cirka 5 mm tjockt vilket gör att din plexiglastavla blir mycket hållbar. Alla kanter på glasskivan är dessutom professionellt skurna med laser. Eftersom ditt foto sedan trycks på baksidan av glaset är din bild ordentligt skyddad från smuts och repor tack vare det tjocka glaset. Ytterligare en fördel som många, som exempelvis professionella fotografer, uppskattar är att färgernas ljusstyrka blir starkare än vid tryck på papper.

Egen bild på akrylglas

Häng upp din egen bild på akrylglas på ett smidigt sätt! Eftersom det är en glastavla oroar du dig kanske för att ett upphängningssystem ska synas igenom, men så är det inte. När du beställer ett foto på plexiglas hos oss följer ett smidigt set för upphängning med, som inte lämnar några hål i glaset eller syns igenom. Till de större fotona, 50x50 cm och större, följer en ram med som är fäst på baksidan av bilden. Denna använder du för att hänga upp tavlan på ett säkert sätt.

Akrylglas foto

Din akrylglastavla kommer att tryckas med en utmärkt skärpa och gör sig allra bäst i närheten av ett fönster eller annan ljuskälla. En tavla på akrylglas framhävs nämligen ännu bättre av ljus! Om du vill kan du få ditt foto på plexiglas att se extra konstnärlig ut med hjälp av ett sepiafilter eller ett svartvitt filter. Oavsett hur stor väggyta du vill täcka kan du välja att beställa ditt foto på akryl, eftersom det finns en stor mängd storlekar att välja bland. Ska det vara några små tavlor tillsammans, eller ett riktigt stort akrylglas foto som verkligen får uppmärksamhet?

Beställa din akrylglastavla

Det är en bra idé att beställa akrylglastavla online, eftersom du då kan skapa din tavla i lugn och ro. Prova med olika motiv, testa med en bild eller flera tillsammans och om du inte blir nöjd – börja om från början! Genom att beställa på nätet kan du fundera precis så länge du vill, utan att känna att någon väntar på dig (förutom du själv, förstås!) En annan fördel är att du kan beställa din tavla åt någon annan som en riktigt lyxig present, och skicka den direkt till personen!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Det verkar som om din e-postadress kan ha ett stavfel. Var vänlig dubbelkolla!