Foto på plexiglas

Ge dina egna foton det där lilla extra genom att förstora dem på plexiglas. Du skapar snabbt plexiglastavlor med dina egna foton i vårt enkla verktyg. Plexiglaset förbättrar ljusstyrka, djup och detaljer i dina foton. Börja direkt nedan!

Pris
799 kr (Exklusive fraktkostnad)

Skapa plexiglastavla
För leverans av din väggdekoration i tid för julafton. Beställ innan 13-12-2017

Mer information

Varför skapa din plexiglastavla hos önskefoto?

  • Skarp bildkvalitet, vacker glans
  • Plexiglaset skyddar ditt foto från damm, repor och missfärgningar
  • Gratis upphängningssystem
  • Skyddande förpackningar och snabb leverans
  • 100% Nöjdhetsgaranti

Plexiglas av högsta kvalitet

Vi på önskefoto använder endast material av högsta kvalitet. Ditt foto blir tryckt på baksidan av ett 5 mm tjockt och massivt plexiglas. Både framsidan och kanterna på ditt Plexiglas är professionellt skurna med hjälp av laser. Plexiglaset skyddar ditt foto från både damm och repor, så att du kan njuta av ditt foto i åratal framöver!

Plexiglaset förbättrar färgens ljusstyrka, djup och detaljerna i ditt foto, vilket är anledningen till att många museer och professionella fotografer använder plexiglas för att visa upp sina bilder.

Plexiglastavla upphängningssystem

Tillhörande upphängningssystem till din plexiglastavla

Du kan enkelt hänga upp din plexiglastavla med det medföljande upphängningssystemet. Systemet låter dig hänga upp din tavla på en upphängningspunkt och plastkuddar som försäkrar att ditt foto hänger rakt på väggen.

För de större storlekarna, från 50 x 50 cm, är en rektangulär ram fastsatt (rek. pris 329 kr) på baksidan av din plexiglastavla, utan kostnad, för att hänga upp ditt foto. Detta försäkrar att de stora formaten sitter säkert på väggen.

Systemen syns inte från framsidan och orsakar inga hål i ditt foto. Häng din plexiglastavla nära ett fönster eller en naturlig ljuskälla för bästa effekt. Det naturliga ljuset kommer göra ditt foto ännu mer imponerande!

100% Nöjdhetsgaranti

Vi på önskefoto jobbar alltid mot att överträffa dina förväntningar. Vi ber regelbundet våra kunder bedöma oss genom Trustpilot, där önskefotos användare ger oss poängen 8,1 av 10,0! Vi packar din plexiglastavla med största försiktighet för att försäkra oss om att din tavla kommer fram i utmärkt skick. Är du inte 100% nöjd med din plexiglastavla kommer vi trycka om den och skicka en ny utan extra kostnad eller återbetala hela summan.

Designmöjligheter

Skapa enkelt din plexiglastavla online

plexiglastavla fotokollage

Med vårt enkla verktyg är det enkelt att skapa en liggande, stående eller kvadratisk plexiglastavla online. Ladda upp dina egna bilder och skapa din plexiglastavla precis som du vill ha den!

Plexiglas fotokollage

Med vår kollagefunktion kan du skapa en plexiglastavla med flera bilder på samma tavla. Börja med att välja storlek och format på din tavla, välj sedan hur många bilder du vill att ditt kollage ska ha och önskad layout. Du kan skapa mellanrum mellan dina foton genom att justera marginalerna och sedan välja en färg på bakgrunden.

Du kan skapa ett perfekt kollage med hjälp av våra verktyg online eller offline, eller med någon av våra smartphoneappar. Välj typ av väggdekoration, favoritbild och önskad layout och beställ din produkt!

Skapa enkelt din Plexiglastavla online

Du skapar enkelt en kvadratisk, liggande eller stående plexiglastavla online. Det enda du behöver göra är att ladda upp ditt foto till vårt enkla verktyg. Du kan även välja bland olika fotoeffekter – svartvit eller sepia – för att ge din plexiglastavla en konstnärlig känsla. Oavsett om du väljer att beställa ditt foto i färg eller med en fotoeffekt så kan vi garantera att ditt foto kommer tryckas med knivskarp skärpa!

Fotoeffekter

Ge din tavla den rätta känslan med en fotoeffekt. Du kan välja mellan svartvit eller sepia för ett ge dit plexiglas ett extra konstnärligt utseende. Oavsett om du väljer en färg eller en fotoeffekt, kommer din tavla att tryckas med knivskarp skärpa!

Leverans

Leveranstid: 6-8 dagar

I leveranstiden ingår produktionen som påbörjas så fort vi tar emot betalningen.

Du kan kontrollera din orderstatus online.

Mer info finns i vår fullständiga leveranssammanfattning.

Fraktkostnad

Fraktkostnaden beror på storlek och volym på din beställning. Klicka här om du vill se mer information om våra fraktkostnader.

Please upgrade your browser

We built Albelli using the latest technology. This makes Albelli faster and easier to use. Unfortunately, your browser doesn’t support those technologies. (download Google Chrome)