1. Hem
 2. Väggdekoration
 3. Aluminiumtavla

30% rabatt på alla aluminiumtavlor |  

Rabattkod: OKT2020

Läs mer Stäng arrow_right

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras från innan du betalar.

− 30%

Aluminiumtavla

Från

269 kr

(exklusive fraktkostnad)

andra skapar en väggdekoration just nu


8.4 baserat på 43 recensioner läs mer

För en industriell look och modern väggdekoration, välj aluminium. Tillverkad av vår Dibond-aluminium och avsedda att vara hållbara.

 • Skarpa detaljer halvglansig yta
 • Gratis upphängningssystem
 • Kunderna älskar oss på Trustpilot

Skapa din egen aluminiumtavla

 • brush

  Skarpa detaljer halvglansig yta

  Framkallad med rika färger och ett halvglansigt skikt för att ge större hållbarhet och beständighet mot repor.

 • image_placeholder

  Handtillverkad med omsorg

  Varje aluminiumtavla är handtillverkad i vår egen produktionsanläggning vilket garanterar högsta kvalitet.

 • paper

  Klar att hänga upp

  Alla våra aluminiumtavlor levereras med ett upphängningssytem utan extra kostnad.

För en industriell look välj en aluminium

Dina bilder är framkallade i skarpa detaljer och en halvglansig yta för att förhindra repor, monterad på starkt, 3 mm tjockt Dibondmaterial. Aluminiumtavlor av Dibond är utrustade med ett vitt innerskikt som gör de vita områdena i din bild ljusare och gör den perfekt för dina favoritbilder i svartvitt.

Få din väggdekoration att sticka ut

Välj den perfekta platsen på väggen och ge din aluminumtavla det lilla extra genom att lägga till layouter.

Layouts och Mosaik kollage

Använd en av våra 200 unika layoter för att visa flera bilder tillsammans på din aluminiumtavla. Du kan också anpassa den genom att justera färgerna och bakgrunderna - perfekt för dina bästa instagrambilder!

Klar att hänga upp

Med vårt upphängningssystem kan du hänga upp din tavla på en upphängningspunkt, medan plastkuddarna ser till att din bild hänger parallellet med väggen. För de största storlekarna (från 70 x 70 cm) läggs en rektangulär ram (r.r.p. 169 kr) till.

delivery

Leveranstider för aluminiumtavla

Vi strävar efter att leverera ditt aluminiumtavla inom %production% produktionsdagar + mellan %shipping% dagar postgång arbetsdagar

Våra leveransberäkningar inkluderar den tid vi tar för att noggrant framkalla, skapa och leverera dina fotoprodukter.

Alla fraktkostnader och leveranstider

Varför våra kunder väljer oss

8.4 baserat på 43 recensioner

slim_arrow_left

Fin bild, kvalité. Snabb leverans.


Anne+Asplund

Roligt att göra tavlor av några foton. Bilderna får en matt finish. Sedan är det lätt hänga upp tavlorna på väggen.


kund

Jag är jättenöjd med aluminium tavlan, bra kvalité. Det som var minus var att leveransen var planerad en dag och då planerade jag att vara hemma mellan 8-17 den dagen och sedan kom den en helt annan dag. Fick även hämta den på ett postcentrum den kom inte hem direkt som mina tidigare beställningar har gjort. //Anna


Anna

Den blev dekorativ.


Marianne

Enkelt och lätt att göra beställning. Snabb frakt och ett mycket bra resultat. Är supernöjd


Andre

br kvalitet men försenad leverans


Henry
slim_arrow_right

Rätt material för alla dina väggdekorationsprojekt.

− 30%

Fotoposter

Från 39 kr

− 30%

Canvastavlor

Från 149 kr

− 30%

Forex skumtavla

Från 169 kr

− 30%

Foto på plexiglas

Från 319 kr

Foto på aluminium

Det unika med ett foto på aluminium är att tavlan kan hängas upp både inomhus och utomhus. Materialet är så starkt och tåligt att det står emot både väder och vind. Perfekt om du vill ha en tavla på balkongen eller kanske ska ha en utställning av bilder utomhus. Just fotografier på aluminium används av många professionella fotografer tack vare sin höga kvalitet och det fina bildresultat det ger. Ett aluminiumfoto (aluminium foto) kan ge det där lilla extra som krävs för att höja kvaliteten på bildupplevelsen ytterligare.

Läs mer Stäng

Gör din egen aluminiumtavla

Skapa din egen tavla i aluminium enkelt online från datorn, surfplattan eller telefonen. Svårt att välja vilka bilder du vill ha med på tavlan? Gör det enkelt för dig – välj vår nya funktion Mosaik-collage! Där kan du få med upp till hela 81 olika bilder på en och samma aluminiumtavla. Ett utmärkt sätt om du har många bilder från exempelvis ditt Instagram-konto som du vill använda. Du kan välja från åtta olika layouter, perfekt för att få det som du vill ha det.

Tryck på aluminium

Ett tryck på aluminium ger tavlan ett industriellt, trendigt utseende. Den halvglansiga ytan gör att bilden får en extra lyxig känsla utan störande blänk från lampor och annat ljus. Välj att göra en print på aluminium om du är i behov av en extra tålig tavla, men utan att behöva tumma på kvaliteten. Ett tryck på aluminium håller i åratal tack vare sin starka utformning, så välj en aluminiumfotoprint (aluminium fotoprint) om du flyttar ofta och behöver en tavla som hänger med i svängarna.

Foto på metall

När du designar din egen tavla med ett foto på aluminium hos önskefoto får du en tavla i högsta kvalitet. Vi använder ett material som kallas Dibond, ett välanvänt material bland fotoproffs. En tavla som trycks på Dibond blir endast 3 mm tjock och har ett vitt underskikt. Detta gör att ett foto på Dibond (foto dibond) blir extra bra i svartvitt. Självklart blir ett foto i aluminium av Dibond (foto aluminium dibond) lika snyggt i färg. Skapa ditt eget dibond-foto (dibond foto) idag och upplev själv den höga kvaliteten.

Dibond foto

Det är hur enkelt som helst att beställa foto på aluminium och du kan göra det var som helst, när som helst. Från iPaden hemma i soffan eller från datorn på jobbet – du väljer vart du vill skapa din tavla. Till tavlan ingår ett gratis upphängningssystem som gör det enkelt att sätta upp tavlan där du vill ha den och ser till att den hänger snyggt och rakt. Tack vare detta smidiga system syns inga hål på framsidan av tavlan, allt fokus hamnar på bilden.

Beställa din aluminiumtavla

Det ska vara enkelt att skapa sin egen aluminiumtavla hos önskefoto. Med hjälp av våra verktyg får du utlopp för din kreativitet och kan designa din tavla efter egen smak. Välj själv om du vill ha stående, liggande eller kvadratisk form med olika filter på eller i svartvitt. Har du alldeles för många bra bilder och vill få med alla – skapa ett collage! Hur du än väljer att designa din aluminiumtavla kommer du att kunna njuta av ett foto av hög kvalitet som ger rummet den rätta känslan.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Det verkar som om din e-postadress kan ha ett stavfel. Var vänlig dubbelkolla!