Aluminiumtavla

Skapa enkelt en snygg och modern aluminiumtavla på din dator, iPad eller i mobilen! Det är bara att välja ditt favoritfoto, ladda upp det i vårt enkla verktyg och beställa.

Pris
599 kr (Exklusive fraktkostnad)

Skapa aluminiumtavla

Mer information

Varför skapa en aluminiumtavla från önskefoto?

  • Skarp bildkvalitet
  • Matt finish, utan spegeleffekt
  • UV och vädertålig, lämplig både inomhus och utomhus
  • Gratis upphängningssystem
  • Skyddande förpackningar och snabb leverans
  • 100% Nöjdhetsgaranti

Dibond aluminium av högsta kvalitet

Vi använder aluminium av högsta kvalitet, som kallas Dibond. Materialet är 3 mm tjockt och består av tre skikt. De två yttersta skikten är gjorda av aluminium och det mittersta skiktet består av hård plast. Detta ger dig en aluminium tavla som är stark och tålig.

Ditt foto trycks på ett vitt underskikt. Det vita skiktet ersätter de vita områdena i ditt foto, vilket gör att de vita delarna blir ännu ljusare. Tryckmetoden som används är en av anledningarna till att svartvita foton gör sig så bra på aluminium. Aluminium är slittåligt, vilket gör att dina bästa bilder kan hänga på väggen i åratal!

Aluminiumtavla upphängningssystem

Tillhörande upphängningssystem till din aluminiumtavla

Du kan hänga din aluminiumtavla inomhus eller utomhus. Vi erbjuder ett gratis, fastsatt upphängningssystem. Systemet låter dig hänga upp din tavla på en upphängningspunkt och plastkuddar försäkrar att ditt foto hänger rakt på väggen.

För de större storlekarna, från 50 x 50 cm, är en aluminiumram fastsatt (rek. pris 329 kr) på baksidan av din aluminiumtavla, utan kostnad, för att hänga upp ditt foto. Detta försäkrar att de stora formaten sitter säkert på väggen.

Systemen syns inte från framsidan och orsakar inga hål i ditt foto.

100% Nöjdhetsgaranti

Vi på önskefoto jobbar alltid mot att överträffa dina förväntningar. Vi ber regelbundet våra kunder bedöma oss genom Trustpilot, där önskefotos användare ger oss poängen 8,1 av 10,0! Vi packar din aluminiumtavla med största försiktighet för att försäkra oss om att din tavla kommer fram i utmärkt skick. Är du inte 100% nöjd med din aluminiumtavla kommer vi trycka om den och skicka en ny utan extra kostnad eller återbetala hela summan.

Designmöjligheter

Skapa enkelt en aluminiumtavla online

Aluminiumtavla fotokollage

Med vårt enkla verktyg är det enkelt att skapa en liggande, stående eller kvadratisk aluminiumtavla online. Ladda upp dina egna bilder och skapa tavlan precis som du vill ha den!

Mosaik kollage på kvadratiska almuminumtavlor

Med vårt nya Mosaik kollage kan du framkalla upp till 81 bilder på en enda väggdekoration - perfekt för att framkalla bilder från sociala medier (särskilt från Instagram). Välj bland 8 olika layouter som kan placeras på kvadratiska almuminumtavlor och skapa en design som ser ren och elegant ut. Nu behöver du aldrig mer undra över vilken bild du ska välja... Nu kan du dekorera ditt hem med dem alla!

Fotoeffekter

Ge din tavla den rätta känslan med en fotoeffekt. Du kan välja mellan svartvit eller sepia för ett ge din aluminiumtavla ett extra konstnärligt utseende. Oavsett om du väljer att trycka din tavla i färg eller med en effekt, kommer resultatet vara bilder med knivskarp skärpa!

Leverans

Leveranstid: 4 produktionsdagar + postgång

I leveranstiden ingår produktionen som påbörjas så fort vi tar emot betalningen.

Du kan kontrollera din orderstatus online.

Mer info finns i vår fullständiga leveranssammanfattning.

Fraktkostnad

Fraktkostnaden beror på storlek och volym på din beställning. Klicka här om du vill se mer information om våra fraktkostnader.

Please upgrade your browser

We built Albelli using the latest technology. This makes Albelli faster and easier to use. Unfortunately, your browser doesn’t support those technologies. (download Google Chrome)