1. Hem
  2. Julklappstips

Julklappstips

0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.

Få 25% rabatt när du handlar för över 250 kr |  

Rabattkod: SE2024

Läs mer Stäng arrow_right

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras av innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort, studentprodukter eller fraktkostnader.

Viktig information om sista beställningsdatum för leverans till jul

Tidsfristen för leverans till jul har nu passerat, och alla nya beställningar kommer att levereras enligt våra vanliga leveranstider.

Klicka här för information om leveranstider.

Julklappar till honom och henne

Julen närmar sig och innan vi vet ordet av är det dags att börja fundera på julklappsidéer till nära och kära. Vi vet alla hur svårt det kan vara att komma på bra idéer till julklappar. Men oroa dig inte – vi har samlat massor av användbara julklappstips. Ska du leka julklappsleken eller vill du hitta perfekta små paket till julstrumpan? Vi har klapparna för dig.

stars_plus

Julklappar till henne

Visa din kärlek genom att skapa en personlig julklapp till henne. Vad sägs om en personlig kudde med en bild på ett speciellt minne eller en personlig fotokalender så att hon kan uppleva minnesvärda ögonblick året om?

guarantee

Julklappar till honom

Vill du köpa en julklapp till mannen som redan har allt? Gör en julklapp till honom som kommer direkt från hjärtat. Vad sägs om en personlig mugg med en cool text eller bild? Eller en personlig skrivbordskalender med bilder som gör varje månad lika speciell som förra året – vi kan lova att det blir en uppskattad julklapp.

clock_check

Unika julklappar

Det finns nog ingen som inte blir glad över att få en unik och exklusiv fotoprodukt som har skapats speciellt för dem. De blir uppskattade julklappar till alla, oavsett om du utgår från personens hobby, en plats de älskar eller det mysiga familjelivet.

Varför våra kunder väljer oss

3.9 baserat på 10971 recensioner

slim_arrow_left
Mitt 2023 finns kvar!

Fin bok. Minnen av 2023 med barn,djur, trädgård och äventyr. Bläddrar i den varje dag. Uppskattar det tjockare pappret men det kanske i vissa fall påverkar färgåtergivningen? Svårt att veta vilken kvalité mobilbilder har. Kanske krävs det mer detaljerad kvalitetskontroll i appen? Jag är väldigt nöjd!


Suzanne Wejland
Snabb leverans

Snabb leverans, bra kvalitet på bilderna.


Stefan Mårtensson
Good quality and fast delivery!!

Good quality and fast delivery!! 🤝🏼


Viktorij AA
Mycket nöjd

Mycket nöjd. Bra kvalitet och snabb leverans.


Elizabeth
Snabb leverans

Snabb leverans Fin kvalité


Tiina Ahola
Good quality, fast delivery, and not expensive at all

I ordered two 40x60 photo posters from Önskefoto to take them to a concert of my favorite artist (hoping to get autographs). I am very pleased with the quality of the posters, they were well packed so that they would not be damaged on the road. And the delivery was fast. A few days ago my daughter and me went to the concert, everything was great, and we got autographs! Now we must only buy photo frames and find free space on the walls. Thank you so much for the good work! Nadya


Nadezhda Pavlova
Rekommenderar verkligen! 🌟

Enkel beställning, enkelt att göra boken och jättefint resultat. Gjort flertal böcker här! Det enda jag hade önskat som kanske går bara det att jag inte förstod är att kunna flytta sidor. Om man gjort ett upplägg att kunna flytta i ordningen dom kommer i boken.


Louise
Kvalitén på fotoboken var suverän

Kvalitén på fotoboken var suverän, riktigt nöjd! Leveranstiden kunde vara något snabbare men är så glad att den kom fram till slut samma dag som alla hjärtans dag!


Armin
Snabb leverans från det man beställt…

Snabb leverans från det man beställt till dem kommer i lådan


Aase
Fina bilder

Fina bilder


Robert
Nöjd kund

Lätt att beställa. Snabb leverans.


margareta
Enkelt och snyggt

Enkelt och snyggt. Snabb leverans.


Anette Almqvist
slim_arrow_right

Julklappstips

Livet kan vara hektiskt – jobb, hushållsarbete och kanske barn att ta hand om – då kan det vara svårt att hinna leta efter perfekta julklappar i god tid. Men vi kan hjälpa dig.

Vi vet att personliga julklappar alltid går hem. När du skapar en personlig present visar du din mamma, pappa, pojkvän eller flickvän hur mycket de betyder för dig. Gör något som bara kan komma från dig och bara vara avsett för dem. Vi vet också att de flesta uppskattar att få lite hjälp med att göra sina julklappar – och det är här vi kommer in i bilden. Du står för känslor och omtanke, vi har kompetensen och produkterna.

Om du vill skapa julklappar till henne som hon får glädje av i många år, kan vi varmt rekommendera våra exklusiva väggdekorationer. Du kontrollerar hela processen, från att välja bild till storlek på konstverket, användning av eventuella filter och naturligtvis vilket material fotot trycks på. Det här är julklappar som förskönar alla rum och påminner henne om hur mycket hon betyder för dig varje gång hon tittar på dem.

Det kan ibland vara svårt att välja julklappar till männen i ditt liv och många återkommer ständigt till klassiska favoriter som rakvatten, strumpor eller kanske en flaska vin. Välj i stället en personlig julklapp till honom i år och tryck den precis som du vill ha den. Ge bort värdefulla minnen att bevara för alltid. De kan också skapas med en flickvän, mamma eller farmor i åtanke, eftersom du väljer julklappar som kombinerar exklusiv kvalitet med den personliga omtanken hos en hemmagjord present. Vi använder teknik som underlättar skapandet, så det enda du behöver göra är att luta dig tillbaka, koppla av och sätta igång med att skapa den perfekta fotoprodukten till någon du tycker om.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Om du är säker på att din e-postadress är korrekt, klicka en gång till på avsluta prenumeration