1. Hem
  2. Julklappstips

Julklappstips

0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.

30% vid köp över 500 kr, 25% rabatt utan minimum belopp |  

Rabattkod: 30SOL

Läs mer Stäng arrow_right

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras av innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort eller fraktkostnader.

Viktig information om sista beställningsdatum för leverans till jul

Tidsfristen för leverans till jul har nu passerat, och alla nya beställningar kommer att levereras enligt våra vanliga leveranstider.

Klicka här för information om leveranstider.

Julklappar till honom och henne

Julen närmar sig och innan vi vet ordet av är det dags att börja fundera på julklappsidéer till nära och kära. Vi vet alla hur svårt det kan vara att komma på bra idéer till julklappar. Men oroa dig inte – vi har samlat massor av användbara julklappstips. Ska du leka julklappsleken eller vill du hitta perfekta små paket till julstrumpan? Vi har klapparna för dig.

stars_plus

Julklappar till henne

Visa din kärlek genom att skapa en personlig julklapp till henne. Vad sägs om en personlig kudde med en bild på ett speciellt minne eller en personlig fotokalender så att hon kan uppleva minnesvärda ögonblick året om?

guarantee

Julklappar till honom

Vill du köpa en julklapp till mannen som redan har allt? Gör en julklapp till honom som kommer direkt från hjärtat. Vad sägs om en personlig mugg med en cool text eller bild? Eller en personlig skrivbordskalender med bilder som gör varje månad lika speciell som förra året – vi kan lova att det blir en uppskattad julklapp.

clock_check

Unika julklappar

Det finns nog ingen som inte blir glad över att få en unik och exklusiv fotoprodukt som har skapats speciellt för dem. De blir uppskattade julklappar till alla, oavsett om du utgår från personens hobby, en plats de älskar eller det mysiga familjelivet.

Varför våra kunder väljer oss

4.1 baserat på 11189 recensioner

slim_arrow_left
Önskefoto

De är både proffsiga och levererade snabbt. Enda negativa är att det kunde vara enklare i appen


Ulrika
Mycket snabb leverans och väldigt nöjd…

Mycket snabb leverans och väldigt nöjd med fotoboken!


Catarina Liljegren
Bra program och snabb leverans.

Bra program och snabb leverans.


Johanna
Jag upplever att bilderna jag skickar in uppfyller mina förväntningar.

Jag upplever att bilderna jag skickar in


Carina Svanström
Snabb leverans

Snabb leverans . Fin kvalitet.


Eva Britt
Pålitligt

Pålitligt, bra och rätt snabb leverans. Lite dyrt om man inte har rabattkod eller om dom har rabatt! Men eftersom de alltid har rabatt inprincip så är de bra priser. Dom varnar om de e sämre bilder och att de kan bli suddigt. Inget jag märkt av då jag valt storleken jag vill ha. Rekommenderar 🙏


Madeleine Helmersson
Nöjd kund

Bra kvalitet och snabb leverans. Önskar att många fler tog hand om sina bilder på detta sättet.


Eva Högberg
Perfekta fotoböcker i kvalité och utförande. Snabb leverans.

Jättetrevligt med dessa fotoböcker. Jag fick i dagarna min 12:e fotobok från Önskefoto. De har varit i olika storlekar och alla har varit lika fina. Lite pill med att göra dem och det passar mig precis. Nu börjar jag samla foton för nästa bok (alltid bra att vara förberedd när erbjudande om rabattkod kommer in i mailboxen). Kvalitén är alltid på topp och leveransen snabb.


Yvonne Börjesson
Det funkar

Det funkar, lätt att använda och bra tryck och färgåtergivning. Rimligt pris.


Monica
Bra kvalitet och det var lätt att göra…

Bra kvalitet och det var lätt att göra fotoboken själv.


Bo Nilsson
Snabb leverans bra kvalitet

Snabb leverans bra kvalitet


Siv Barbara Nävertun
Snabb leverans och bra kvalitet.

Snabb leverans och bra kvalitet.


Helny
slim_arrow_right

Julklappstips

Livet kan vara hektiskt – jobb, hushållsarbete och kanske barn att ta hand om – då kan det vara svårt att hinna leta efter perfekta julklappar i god tid. Men vi kan hjälpa dig.

Vi vet att personliga julklappar alltid går hem. När du skapar en personlig present visar du din mamma, pappa, pojkvän eller flickvän hur mycket de betyder för dig. Gör något som bara kan komma från dig och bara vara avsett för dem. Vi vet också att de flesta uppskattar att få lite hjälp med att göra sina julklappar – och det är här vi kommer in i bilden. Du står för känslor och omtanke, vi har kompetensen och produkterna.

Om du vill skapa julklappar till henne som hon får glädje av i många år, kan vi varmt rekommendera våra exklusiva väggdekorationer. Du kontrollerar hela processen, från att välja bild till storlek på konstverket, användning av eventuella filter och naturligtvis vilket material fotot trycks på. Det här är julklappar som förskönar alla rum och påminner henne om hur mycket hon betyder för dig varje gång hon tittar på dem.

Det kan ibland vara svårt att välja julklappar till männen i ditt liv och många återkommer ständigt till klassiska favoriter som rakvatten, strumpor eller kanske en flaska vin. Välj i stället en personlig julklapp till honom i år och tryck den precis som du vill ha den. Ge bort värdefulla minnen att bevara för alltid. De kan också skapas med en flickvän, mamma eller farmor i åtanke, eftersom du väljer julklappar som kombinerar exklusiv kvalitet med den personliga omtanken hos en hemmagjord present. Vi använder teknik som underlättar skapandet, så det enda du behöver göra är att luta dig tillbaka, koppla av och sätta igång med att skapa den perfekta fotoprodukten till någon du tycker om.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Om du är säker på att din e-postadress är korrekt, klicka en gång till på avsluta prenumeration