Kvadratisk fotokalender

Kvadratisk fotokalender

Du får verkligen ut så mycket mer av dina ögonblick med en personlig fotoalmanacka. Med 12 månader där du kan vara kreativ, kommer en kvadratisk fotoalmanacka att pigga upp ditt eget hem eller bli en elegant present till vänner och familj. Kolla in vår guide för att skapa din personliga kvadratiska väggalmanacka nedan.

  • Skapa din egen kvadratiska fotokalender
  • 100 % nöjdhetsgaranti
  • Snabbt och enkelt att beställa online

Skapa dina kvadratiska fotokalendrar

 

Kvadratiska fotokalendrar

Våra kvadratiska kalendrar finns i 20×20 cm och är något mindre än alternativen i A4- eller A3-format, men de är lika effektfulla och precis lika enkla att skapa. En kvadratisk almanacka är ett perfekt sätt att få upp dina bilder från mobilen eller ditt Instagramflöde på väggar i verkliga livet. För att komma igång med att skapa din egen personliga kvadratiska almanacka, gå till avsnittet “Fotokalender” på önskefotos webbplats och välj “kvadratisk” under välj en storlek.

Så skapar du en kvadratisk fotokalender

Vi har ett enormt utbud av eleganta designmallar som hjälper dig skapa den perfekta kvadratiska fotokalender men om du föredrar att deisgna själv, kan du helt enkelt välja “Designa din egen”. Antingen du använder en av våra mallar eller själv designar din almanacka, ger önskefotos fotoredigeringsprogram dig många olika val t.ex. att lägga till bilder, text, layouter, bakgrunder, händelser, ClipArt och mycket mer. Med 12 månader samt ett omslag att designa, kan du verkligen testa hur varje alternativ ser ut!

Beställa din kvadratiska fotokalender

När du har gjort alla 12 månader personliga, klicka bara på “Lägg i varukorg” och nu kan du välja om din kvadratiska fotokalender ska framkallas med en glansig eller matt yta. Båda valen har professionellt kvalitetspapper så din kvadratiska väggalmanacka kommer att ha en lyxig premiumkänsla. Allt du behöver göra nu är att fortsätta till kassan för att betala och göra din beställning. Det är allt!

Skapa nu

Rated 4.2 of 5 based on 9234 reviews
 
Framkalla bilder

Bra bilder och jättefina färger och kort leveranstid samt prisvärt
Läs mer

– Birgitta
 
 
Fotokort

Fina kort, men känns lite onödig dyra jämfört med t.ex. julkort.
Läs mer

– Niclas
 
 
Fotokort

Det är verkligen en sådan fin kvalité på korten…Men jag tycker det tar för lång tid när det nästan tar 2 veckor att få korten. Annars nöjd
Läs mer

– Johanna Pettersson
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.