Fotokort med matt yta

Fotokort med matt yta

På önskefoto har vi hela tre val med matt yta att välja bland för dina fotokort. Antingen skapar du ett plant kort eller ett vikt kort så kan du göra det personligt med en matt yta som du kommer att älska.

  • Skapa personliga fotokort med matt yta
  • 100 % nöjdhetsgaranti
  • Snabbt och enkelt att beställa online

Skapa dina Fotokort med matt yta

 

Fotokort med matt yta

Fotokort med matt yta ger dina personliga kort en modern och trendig känsla. Antingen du skapar ett vikt kort eller ett plant kort, och väljer en av våra tre matta ytor kan du vara säker på att ditt inbjudnings-, tack- eller gratulationskort kommer att bli ett modernt mästerverk. För vikta kort kan du välja Matt, som är premiumpapper med en jämn, halvmatt eller extra matt yta, som inte är överdragen och extra tjockt ljust papper för bättre hållbarhet. Om du designar ditt egna kort kan du också välja ett matt papper.

Så skapar du dina matta fotokort

Gå först till avsnittet “Fotokort” på önskefotos webbplats och välj det ögonblick som bäst passar ditt fotokort eller varför inte designa ditt eget! Om du väljer en av våra berömda kategorier av ögonblick som t.ex. Bröllopskort eller Tackkort kommer du att kunna välja bland Matt eller Extra Matt när du är klar med din design och går till kassan. Om du valt “Designa mitt eget” och har valt “Foto” som din papperstyp, kommer du att kunna välja en fotospecifik matt yta när du går till kassan.

Beställa dina matta fotokort

När du laddat upp dina bilder för kortet eller det plana fotokortet som du valt, dra det till mallen i huvuddelen i önskefotos skaparverktyg och du kan lägga till text, mönster, bakgrunder med mera till dem. När du klickat på “Lägg i varukorg” kan du välja den storlek du vill ha och därefter kan du välja den pappersyta du önskar. Markera bara rutan Matt eller Extra Matt när du skapar ett vikt kort eller bara Matt om du designar ditt eget plana fotokort. Så enkelt är det!

Skapa nu

Rated 3.9 of 5 based on 10076 reviews
 
Fotokort

Vi gör varje år julkort hos er och inbjudningskort till olika evenemang såsom konfirmation, födelsedagar etc. Det finns en mängd olika layouts att välja mellan och det går hur lätt som helst att ladda upp de foton man vill använda. Snabb lev... Läs mer

– Carina
 
 
Roligt och kvalificerat redigeringsverktyg

Framförallt gäller det redigeringsverktyget som har många fler möjligheter än man tror vid första anblicken. Det handlar inte alls bara om att fylla på med bilder i mallar. Man kan förstås flytta omkring bilderna, beskära dem och dra upp d... Läs mer

– Johan
 
 
Jättefina julkort

Jättefina kort, enkelt att göra med många olika snygga mallar som kan anpassas.
Läs mer

– Nina
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.