Vikta fotokort

Vikta fotokort

Det enda som är bättre än att få ett vackert, personligt fotokort är att skapa och skicka ett. På önskefoto har vi ett enormt utbud av vikta gratulationskort för foton, alla tillverkade av papper av hög kvalitet och levereras kompletta med kuvert för att underlätta. Kolla in vår guide för att skapa anpassade vikta fotokort för att få ut mer av dina ögonblick.

  • Skapa vikta fotokort i premiumkvalitet
  • 100 % nöjdhetsgaranti
  • Snabbt och enkelt att beställa online

Skapa dina Vikta fotokort

 

Vikta fotokort

Antingen du firar en ny födelse i familjen, vill bjuda in vänner till ett minnesvärt tillfälle som t.ex. ett bröllop eller dop, eller bara vill hälsa God Jul, gratulera på födelsedagen eller tacka, är ett anpassat vikt fotokort ett underbart sätt att göra det på. På önskefoto har vi praktiskt taget alla mallar du kan behöva eller så kan du helt enkelt dsigna ditt eget. Gå bara till avsnittet “Personliga kort” på önskefotos webbplats för att komma igång.

Så skapar du anpassade vikta fotokort

Det är hur enkelt som helst att skapa dina personliga vikta fotokort med önskefoto. Välj bara den händelse du vill skapa ett fotokort för eller “designa ditt eget” och välj sedan orientering och papperstyp från de val som visas. Glöm inte att markera rutan “Vikta fotokort” och börja göra det personligt med önskefotos fotoredigeringsprogram. Här kan du ladda upp dina bilder och välja en layout, lägga till text, ramar, bakgrunder med mera.

Beställa dina vikta fotokort

När du är nöjd med din design på dina kort, klicka på knappen “forsätt beställning” så kan du välja antingen 10×15 cm eller 13×19 cm storlek på dina fotokort. När du gjort ditt val är du nästan klar att gå till kassan. Se bara till att du har valt antalet kort du vill ha i ditt set, från 10-1000 och den pappersyta du föredrar. Men tänk på, hur många personliga vikta fotokort du än väljer är kuvert inkluderade! Nu behöver du bara lägga till betalningsinformation så är det klart.

Skapa nu

Rated 4 of 5 based on 8864 reviews
 
Framkalla bilder

Jag är jätte nöjd med korten jag beställt från ER
Läs mer

– Liselott Karlsson
 
 
Fotokalender

Väldigt fina almanackor och mina amatörbilder blev bra på dem! Blev även väldigt nöjd med julkorten!
Läs mer

– Anna
 
 
fotokalender

Mycket bra skaparverktyg som var lätt att använda. Produkten hade bra kvalite till ett bra pris. Den hade också kort leveranstid trots omständigheterna kring pandemin. TACK för bra service.
Läs mer

– Debra Lundahl
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.