Glansiga fotokort

Vare sig du gör ett vikt fotokort med en önskefoto-mall eller designar ditt eget kort, kan du se till att välja en glansig yta för båda. Ett glansiga fotokort tar verkligen fram färgerna i dina bilder och gör dem mer levande och intensiva. Kolla in vår guide för att göra ditt glansiga fotokort nedan.

  • Skapa personliga fotokort med glansig yta
  • 100 % nöjdhetsgaranti
  • Snabbt och enkelt att beställa online
Skapa dina glansiga fotokort

Glansiga fotokort

En glansig yta på dina fotokort ger dem en elegant och lyxig kvalitet så oavsett vilken händelse kortet är för, om det är en inbjudan, ett tackkort eller minneskort, kommer ditt fotokort att ha en premiumkänsla. Färgerna är djärvare än en matt yta och du kommer att tycka ett färgerna hoppar ut från kortet. Kombinerat med vårt professionella fotopapper för hög färgintensitet, är önskefotos glansiga fotokort lätta att göra och har hög kvalitet.

Så skapar du dina glansiga fotokort

För att skapa dina personliga fotokort, gå bara till avsnittet “Fotokort” på önskefotos webbplats och välj hur du vill skapa ditt kort genom att använda vårt fantastiska utbud av mallar eller skapa helt enkelt ditt eget. När du gjort det, kan du också välja om du vill ha vikta eller plana fotokort och gå till önskefotos redigeringsprogram online, där du kan ladda upp bilderna du vill använda.

Beställa dina glansiga fotokort

När du laddat upp dina bilder och dragit dem till huvudfönstret i önskefotos redigeringsprogram online, kan du välja att lägga till text, ClipArt, mönster, ramar och bakgrunder till ditt kort. När du är nöjd med vad du skapat, klicka bara på “Fortsätt beställning” och välj den storlek du önskar och därefter papperfinish. Markera rutan “högglansigt” och fortsätt till kassan och beställ dina personliga blanka fotokort. Så enkelt är det!