Flyttkort

Ska du flytta? Designa dina egna flyttkort på nätet enkelt hos önskefoto. Välj bild, skriv egen text eller använd dig av roliga mallar.

  • Flyttkort med dina egna bilder
  • 100% Nöjdhetsgaranti
  • Beställ snabbt och enkelt online
Göra din egen flyttkortet

Beställ flyttkort med egen design

Att flytta är en av de största och mest spännande händelserna i ditt liv. Dela den glädjen genom att skicka flyttkort till vänner, familj och bekanta på ett enkelt sätt. Hos oss kan skapa unika flyttkort med eget tryck, precis så som du vill ha dem. Designen bestämmer du också själv där du t.ex kan välja mellan olika mått och antal sidor. Flyttkorten beställs i 10-pack, alltid med högsta kvalitet.

Roliga flyttkort – gör det personligt

Berätta var du bor med stil. Våra roliga flyttkort gör inte bara din flytt mer personlig, utan är också ett kreativt sätt att säga: ”Här bor jag, välkommen hit!”. Varför inte ta tillfället i akt och bjuda in till inflyttningsfest direkt i flyttkortet, så slår du två flugor i en smäll? Låt dig inspireras av våra populära kort med roliga motiv eller designa ditt flyttkort helt själv, valet är ditt.

Så skapar du enkelt flyttkort på nätet

Det ska vara enkelt att skapa flyttkort på nätet. Därför har vi utvecklat ett användarvänligt verktyg som hjälper dig att designa dina egna flyttkort helt från grunden. Börja med att välja bilden du vill ha. Placera sedan innehållet så att allt ligger rätt. Du har hela tiden en överblick där du ser baksidan, framsidan och insidan av kortet.
Avslutningsvis kan du lägga till din personliga touch med färg, clip art och ramar för att få kortet precis som du vill ha det. Och glöm inte att alltid förhandsgranska innan du är klar med designen. Då får du en bättre bild av hur kortet kommer att se ut innan vänner och familj får det i brevlådan. Enkelt, personligt och snyggt.

Flyttkort online – samla allt på en och samma plats

Du har massor av bra idéer. Varför låta de gå förlorade? När du skapar dina egna flyttkort online har du möjligheten att spara alla dina tidigare kort, så att du kan återanvända dem när du vill. För vem vet, du kanske flyttar fler gånger? Dessutom är det enklare att skapa flera olika utkast för att sedan bestämma sig för den absolut bästa designen.Experimentera med olika ramar, färger, clipart och finslipa på designen tills du är helt nöjd.

Tydliga adresskort där allt finns med

Det är mycket att tänka på mitt i flyttkaoset. Och när flyttlasset väl drar iväg vill vi gärna känna en känsla av lättnad snarare än att vi glömt något. Med våra adresskort får du med all viktig information som mottagaren behöver veta på ett snyggt sätt, där du själv kan bestämma designen.
Pssst! Glöm inte att få med korrekt adress på ditt adresskort. Det är lätt hänt.

Beställ flyttkort av hög kvalitet

Vi vet hur viktigt det är att skapa ett bra första intryck, inte minst för din nya bostad. Av den anledningen har alla våra flyttkort mycket hög kvalitet, oavsett vilka bilder du väljer eller antal sidor. Vi vet också hur viktigt det är att du hinner informera alla om din flytt i god tid.
Skicka flyttkort av hög kvalitet med designen du vill ha – skapa dem hos önskefoto!