1. Hem
  2. Fotokort
  3. Bröllopsinbjudan
30% rabatt på alla fotoprodukter
Rabattkod: 45ONSKE

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras från innan du betalar.

Bröllopsinbjudan

Det är ju din dag. Visa det med personliga inbjudningar

Bröllopsinbjudan

Att få en vacker bröllopsinbjudan är något som de flesta tycker är roligt, speciellt om inbjudningskortet har en unik och genomtänkt design. Här på önskefoto kan du skapa ett inbjudningskort bröllop som är helt personligt och kreativt. Använd dina egna fotografier, låt kreativiteten flöda och gör en bröllopsinbjudan som passar den stil som bröllopet ska gå i. Det enkla designverktyget är både roligt och inspirerande att använda. Välj mellan flera färdiga mallar, vackra bakgrunder, olika typsnitt och Clipart för att skapa ditt perfekta inbjudningskort.

Göra egna inbjudningskort bröllop

Det är enkelt att göra egna bröllopsinbjudningar genom vårt designverktyg. Utgå från en av våra färdiga mallar och personalisera den sedan i vårt designverktyg. Där kan du ladda upp dina egna fotografier, välja bakgrund, färgschema och lägga till olika dekorativa element. Det går även att välja mellan många olika typsnitt och skriva egen text. Vill du hellre göra bröllopsinbjudningar där varenda detalj är designad av dig kan du göra det. Välj då ett blankt kort och använd din kreativitet för att själv bestämma layouten. Att göra bröllopsinbjudningar är både roligt och enkelt hos oss på önskefoto.

Roliga bröllopsinbjudningar

Att gifta sig är en av de största händelserna i livet och då vill man självklart att allt på bröllopet ska vara perfekt. Genom att skapa fina bröllopsinbjudningar som är personliga och meningsfulla kan man få till rätt känsla redan från början. Många sparar även fina bröllopsinbjudningar för att ha som ett minne. Oavsett om det är ett klassiskt bröllop, om det ska följa ett tema eller kanske vara lite mer avslappnat går det att skapa kort med precis rätt design. Roliga bröllopsinbjudningar ska vara personliga och förmedla brudparets vision för den stora dagen.

Egna bröllopsinbjudningar

Det första steget när du ska designa egna bröllopsinbjudningar är att välja vilket format du vill ha: liggande, stående eller kvadratiskt. Sedan väljer du om kortet ska vara vikt eller tvåsidigt. I designverktyget kan du sedan personifiera den mall du har valt. Lek med olika färger och former för att skapa dina personliga bröllopsinbjudningar. Ladda upp egna fotografier direkt till designverktyget och lägg in dem i layouten. Det går att göra om och ändra hur mycket du vill. I nästa steg väljer du hur stort kortet ska vara och på vilket papper det ska tryckas.

Beställa inbjudningskort bröllop på önskefoto

Att beställa bröllopsinbjudningar är mycket enkelt när din design är färdig. Ett set med kort består av tio kort och vita kuvert, men vill du ha fler än så går det att lägga till innan du betalar. Att köpa bröllopsinbjudningar online genom oss på önskefoto är säkert och vi erbjuder alla våra kunder en 100% nöjdhetsgaranti. När vi har fått in din beställning trycker vi dina kort och sedan skickar vi dem hem till dig inom några dagar. Det är roligt att skapa personliga bröllopsinbjudningar online, för då får man något unikt som ingen annan har.

Varför våra kunder väljer oss

7.6 baserat på 257 recensioner

slim_arrow_left

Blev precis som vi förväntat oss. Bra återgivna färger utan att för mycket skärpa gått förlorad. Helnöjd!


Victoria

Bra kvalité


Anel

Bra och fina tackkort


Elizabeth Gylebrandt

Billigt och bra


Lennart

Mycket bra nöjda


Ulrika

Enkel och bra produkt


Leelja Seensalu dödsbo
slim_arrow_right

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Det verkar som om din e-postadress kan ha ett stavfel. Var vänlig dubbelkolla!