close

Välkommen!
Som tidigare Photobox kund får du rabatt hos önskefoto
__welcomeModal.posterXXL.title

40% __welcomeModal.posterXXL.discount.percentage1
På beställningar
över 500 kr
__welcomeModal.posterXXL.discount.description1
25% __welcomeModal.posterXXL.discount.percentage2
På beställningar
under 500 kr
__welcomeModal.posterXXL.discount.description2
BÖRJA NU __welcomeModal.posterXXL.btn
Rabattkod:
Önskefoto rekommenderas av

Beställ dina fotoprodukter hos önskefoto

Photobox Sveriges webbplats har stängts ner och du kan inte längre skapa eller beställa fotoprodukter därifrån. Du blir därför rekommenderad att fortsätta skapa dina fotoprodukter med önskefoto som är Photobox partner varumärke och har skapat fotoprodukter av hög kvalité i nästan 50 år. Vi är övertygade om att du kommer att älska var och en av våra produkter, därför erbjuder vi en 100% nöjd-kund-garanti. Så ta del av vårt fantastiska välkomsterbjudande och börja skapa idag med upp till 40% rabatt!

Villkorslim_arrow_right Villkorslim_arrow_down Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras av innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort, student produkter eller fraktkostnader. Rabatten kan inte erhållas på redan gjorda och betalda beställningar och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Inga ersättningar, överlåtelser eller kontanter motsvarande samma värde ges. Osäker på hur koden används klicka här.

__welcomeModal.posterXXL.moreInfo.title

__welcomeModal.posterXXL.moreInfo.text

Villkorslim_arrow_right Villkorslim_arrow_down __welcomeModal.posterXXL.moreInfo.terms
  1. Hem
  2. Fotokort
  3. Bröllopsinbjudan
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.

20% rabatt när du handlar för över 250 kr |  

Rabattkod: PRESENT20

Läs mer Stäng arrow_right

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras av innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort eller fraktkostnader.

Bröllopsinbjudan

Bygg upp förväntningarna inför den stora dagen med vackra, personliga inbjudningskort till bröllopet. Vi har en stor samling exklusiva designer, så att du garanterat kan hitta en som passar perfekt till ert tema. Matcha bröllopsinbjudan med save the date kortens design – och senare tackkorten.

Bröllopsinbjudan

Du har bestämt datum och bokat platsen för dina drömmar. Nu räknar du ned dagarna tills att du ska gå nedför altargången. När ditt bröllop närmar sig, låt dina favoritmänniskor veta det och bjud in dem för att vara med dig under en av de mest speciella dagarna i ditt liv. Med önskefoto kan du lätt fixa dina bröllopskort, från save the date-kortet till tackkort. Låt din inspiration flöda och skapa vackra, personliga bröllopsinbjudningar på nolltid. Alla dina inbjudningskort kommer i tio-pack, inklusive kuvert, redo att skickas till alla dina gäster.

Designs och idéer för bröllopsinbjudningar

Vet du inte var du ska börja? Bläddra bland våra exempel på bröllopsinbjudningar och låt dig inspireras. Från lantliga till mer eleganta inbjudningar, med blommotiv eller enkel design - du kommer definitivt hitta den layout som passar ditt bröllopstema. Att fundera över varje mall är det första steget i din kreativa process, sedan gör du det mer personligt för att det ska matcha ditt bröllopstema och för att det ska kännas helt rätt. Och om du redan har en tydlig design i åtanke, varför inte bara köra på det? Välj ett av de tomma korten och utforma dina bröllopsinbjudningar precis på det sätt du vill.

Hur du skapar din egen bröllopsinbjudning med önskefoto

När du har hittat de perfekta bröllopskorten väljer du mellan vikta och platta format och börjar anpassa din design. För att göra dina bröllopsinbjudningar unika, varför inte lägga till ett eller två foton med dina äkta hälft? Placera det längst fram och mitt på mallen för att skapa ett vackert minne som du kan dela. Lek med färger, bakgrunder och illustrationer för att ge en personlig touch till dina olika utformningar.

Till sist är det dags att lägga till en text. Om du är osäker på vad du ska skriva på inbjudningskortet till ditt bröllop kan du fokusera på några nyckeldetaljer och låta dina bilder tala för sig själva. Se till att det innehåller datum och tid, adress för platsen samt klädkod. Se till att nämna hur dina gäster ska OSA och skriv till sist ett personligt meddelande eller lämna en blankrad för att skriva ett personligt meddelande till varje gäst för hand.

Vi trycker dina bröllopsinbjudningar

När du är klar, klicka på "Lägg i kundvagn" för att få korten skickade hem till dig. Innan du skickar din beställningar kan du se över den och välja storlek liksom papperstyp för dina bröllopsinbjudningar. Vårt premiumpapper finns i allt från matt (235g/m2) till skarp finish på vårt högglansiga papper, till den extra skarpa och tjockare finishen på vårt supermatta papper (340g/m2). När du gjort dina val är du redo att ta emot dina inbjudningar från önskefoto.

Andra som älskar våra fotokort

4 baserat på 616 recensioner

slim_arrow_left

Enkel att tillverka och fin att skicka.


Agneta

Jag är nöjd, fina kort och bra leverans.


Karin Aiff

Mycket nöjd kund!


Terese Nohrborg

Snyggt gjort.


Carl-Erik

Alltid lika nöjd när jag beställer från önskefoto! Det är bra kvalitet och bilderna blir bra!


Ama