1. Hem
  2. Fotokort
  3. Bröllopsinbjudan
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.

40% rabatt på kort |  

Rabattkod: YFB2022

Läs mer Stäng arrow_right

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras från innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort, fraktkostnader eller studentprodukter.

Bröllopsinbjudan

Bygg upp förväntningarna inför den stora dagen med vackra, personliga inbjudningskort till bröllopet. Vi har en stor samling exklusiva designer, så att du garanterat kan hitta en som passar perfekt till ert tema. Matcha bröllopsinbjudan med save the date kortens design – och senare tackkorten.

Bröllopsinbjudan

Du har bestämt datum och bokat platsen för dina drömmar. Nu räknar du ned dagarna tills att du ska gå nedför altargången. När ditt bröllop närmar sig, låt dina favoritmänniskor veta det och bjud in dem för att vara med dig under en av de mest speciella dagarna i ditt liv. Med önskefoto kan du lätt fixa dina bröllopskort, från save the date-kortet till tackkort. Låt din inspiration flöda och skapa vackra, personliga bröllopsinbjudningar på nolltid. Alla dina inbjudningskort kommer i tio-pack, inklusive kuvert, redo att skickas till alla dina gäster.

Designs och idéer för bröllopsinbjudningar

Vet du inte var du ska börja? Bläddra bland våra exempel på bröllopsinbjudningar och låt dig inspireras. Från lantliga till mer eleganta inbjudningar, med blommotiv eller enkel design - du kommer definitivt hitta den layout som passar ditt bröllopstema. Att fundera över varje mall är det första steget i din kreativa process, sedan gör du det mer personligt för att det ska matcha ditt bröllopstema och för att det ska kännas helt rätt. Och om du redan har en tydlig design i åtanke, varför inte bara köra på det? Välj ett av de tomma korten och utforma dina bröllopsinbjudningar precis på det sätt du vill.

Hur du skapar din egen bröllopsinbjudning med önskefoto

När du har hittat de perfekta bröllopskorten väljer du mellan vikta och platta format och börjar anpassa din design. För att göra dina bröllopsinbjudningar unika, varför inte lägga till ett eller två foton med dina äkta hälft? Placera det längst fram och mitt på mallen för att skapa ett vackert minne som du kan dela. Lek med färger, bakgrunder och illustrationer för att ge en personlig touch till dina olika utformningar.

Till sist är det dags att lägga till en text. Om du är osäker på vad du ska skriva på inbjudningskortet till ditt bröllop kan du fokusera på några nyckeldetaljer och låta dina bilder tala för sig själva. Se till att det innehåller datum och tid, adress för platsen samt klädkod. Se till att nämna hur dina gäster ska OSA och skriv till sist ett personligt meddelande eller lämna en blankrad för att skriva ett personligt meddelande till varje gäst för hand.

Vi trycker dina bröllopsinbjudningar

När du är klar, klicka på "Lägg i kundvagn" för att få korten skickade hem till dig. Innan du skickar din beställningar kan du se över den och välja storlek liksom papperstyp för dina bröllopsinbjudningar. Vårt premiumpapper finns i allt från matt (235g/m2) till skarp finish på vårt högglansiga papper, till den extra skarpa och tjockare finishen på vårt supermatta papper (340g/m2). När du gjort dina val är du redo att ta emot dina inbjudningar från önskefoto.

Andra som älskar våra fotokort

4 baserat på 511 recensioner

slim_arrow_left

Super nöjd


Jonna b

Kvaliteten är det inget fel på, men att produktionen ligger utomlands hade jag ingen aning om 🤔. Alltså längre transport (ej klimatsmart) och tog mycket längre tid än andra företag jag beställt ifrån. Så jag gör nog ett övervägande om annat företag nästa gång jag ska beställa något.


Carina

Fina bilder till ett rimligt pris.


Linda Karlströms

Första gången vi beställde julkort från önskefoto. Vi är verkligen nöjda! Bra kvalitet till bra pris!


Marielle

Roligt sätt att skicka julhälsning till familjen


Charlotte

Så fina!!!


Johanna Saemundsdottir
slim_arrow_right

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Det verkar som om din e-postadress kan ha ett stavfel. Var vänlig dubbelkolla!