close

Välkommen!
Som tidigare Photobox kund får du rabatt hos önskefoto
__welcomeModal.posterXXL.title

50% __welcomeModal.posterXXL.discount.percentage1
På beställningar
över 500 kr
__welcomeModal.posterXXL.discount.description1
30% __welcomeModal.posterXXL.discount.percentage2
På beställningar
under 500 kr
__welcomeModal.posterXXL.discount.description2
BÖRJA NU __welcomeModal.posterXXL.btn
Rabattkod:
Önskefoto rekommenderas av

Beställ dina fotoprodukter hos önskefoto

Photobox Sveriges webbplats har stängts ner och du kan inte längre skapa eller beställa fotoprodukter därifrån. Du blir därför rekommenderad att fortsätta skapa dina fotoprodukter med önskefoto som är Photobox partner varumärke och har skapat fotoprodukter av hög kvalité i nästan 50 år. Vi är övertygade om att du kommer att älska var och en av våra produkter, därför erbjuder vi en 100% nöjd-kund-garanti. Så ta del av vårt fantastiska välkomsterbjudande och börja skapa idag med upp till 50% rabatt!

Villkorslim_arrow_right Villkorslim_arrow_down Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras av innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort, student produkter eller fraktkostnader. Rabatten kan inte erhållas på redan gjorda och betalda beställningar och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Inga ersättningar, överlåtelser eller kontanter motsvarande samma värde ges. Osäker på hur koden används klicka här.

__welcomeModal.posterXXL.moreInfo.title

__welcomeModal.posterXXL.moreInfo.text

Villkorslim_arrow_right Villkorslim_arrow_down __welcomeModal.posterXXL.moreInfo.terms
close

__welcomeModal.albelliDE.title Welcome to new posterXXL

__welcomeModal.albelliDE.message

__welcomeModal.posterXXLNew.message

  1. Hem
  2. Fotokort
  3. Tackkort bröllop
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.

40% rabatt på kort när du handlar för över 250 kr |  

Rabattkod: SPARA2023

Läs mer Stäng arrow_right

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras av innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort eller fraktkostnader.

Tackkort bröllop

Uttryck er tacksamhet efter den stora dagen med personliga tackkort för bröllopet. Säg tack på ett personligt sätt och lägg till din favoritbild som minne till alla gäster. Du kan till och med anpassa designen så att den matchar inbjudningarna och save the date korten.

Tackkort bröllop

Ditt bröllop blev ännu bättre än du föreställt dig. Nu när allt det hektiska från den stora dagen har lagt sig, är det dags att visa dem som gjort dagen oförglömlig hur tacksam du är. Och finns det något bättre sätt att göra det på än med ett personligt tackkort för bröllop? Hos önskefoto kan du beställa tackkort för bröllop i paket om tio, inklusive kuvert. De passar perfekt för att ge ditt innerliga tack till släkt och vänner för deras presenter och närvaro.

Tackkort för bröllop med idéer och mallar

Som den sista detaljen i din kommunikation för bröllopet är tackkort ett fint sätt att återuppleva stämningen från er speciella dag. Toppentips: det är bäst att skicka iväg tackkorten så snart som möjligt efter bröllopet och i alla fall inte senare än tre månader efteråt. Söker du lite inspiration? Bläddra igenom våra fördesignade kort för att hitta den perfekta matchningen till din bröllopspalett. Och om du redan har en speciell design i åtanke, ta då ett blankt kort och börja anpassa din design det så att det blir helt unikt.

Skapa dina egna tackort för bröllop hos önskefoto

När du har hittat det perfekta kortet, väljer du mellan vikta och platta format och börjar anpassa din design. Med våra redigeringsprogram kan du släppa loss din kreativitet och skapa vackra, skräddarsydda kort på nolltid. Till att börja med föreslår vi att du lägger till din favoritbild från bröllopet till tackkorten − gör så att dina tackkort sticker ut med en romantisk bild av kyssen framför altaret eller er första dans som äkta makar. Därefter är det dags att leka med våra layouter, färger och ClipArt så att dina tackkort blir unika. Använd slutligen våra textrutor för att skriva en trevlig tackkommentar till dina gäster. Vet du inte vad du ska skriva på dina tackkort? Skriv en enkel kommentar och tacka dina gäster för presenterna och för att de delat ett oförglömligt ögonblick med dig. Om du har knappt om tid, lämna ett litet utrymme på tackkorten för din signatur − och, om du kan, skriv en kort kommentar till var och en av dina gäster för att göra tackkortet mer personligt.

Vi trycker dina tackkort för bröllop

När du är nöjd med dina tackkort, klicka på "Lägg i varukorgen" för att slutföra beställningen. Här kan du kontrollera den och välja till exempel storlek och papperskvalitet. Välj mellan matt eller extramatt papper för en mer definierad look eller ta en högglansig finish för att ge dina tackkort extra glans. Nu är du redo att ta emot dina tackkort för ert bröllop från önskefoto.

Andra som älskar våra fotokort

4 baserat på 589 recensioner

slim_arrow_left

Himla fin kvalitet, prisvärd, supernöjd, snabb leverans


Mattias

Lätt att använda, fina kort, bra sortimentet att välja på, snabb leverans


D.C

Som förväntat, fina kort


Frida Sj

Fotoboken blev hur bra som helst, väldigt fina bilder som var klara och fina


Ronny

Det första var inte bra men den som blev nu hos jag blir bra


Carl norling

Toppenfina !


Lena
slim_arrow_right

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Det verkar som om din e-postadress kan ha ett stavfel. Var vänlig dubbelkolla!