1. Hem
  2. Fotokort
  3. Tackkort bröllop

Tackkort bröllop

Tacka dina gäster på ditt eget speciella sätt

Tackkort bröllop

Ditt bröllop blev ännu bättre än du föreställt dig. Nu när allt det hektiska från den stora dagen har lagt sig, är det dags att visa dem som gjort dagen oförglömlig hur tacksam du är. Och finns det något bättre sätt att göra det på än med ett personligt tackkort för bröllop? Hos önskefoto kan du beställa tackkort för bröllop i paket om tio, inklusive kuvert. De passar perfekt för att ge ditt innerliga tack till släkt och vänner för deras presenter och närvaro.

Tackkort för bröllop med idéer och mallar

Som den sista detaljen i din kommunikation för bröllopet är tackkort ett fint sätt att återuppleva stämningen från er speciella dag. Toppentips: det är bäst att skicka iväg tackkorten så snart som möjligt efter bröllopet och i alla fall inte senare än tre månader efteråt. Söker du lite inspiration? Bläddra igenom våra fördesignade kort för att hitta den perfekta matchningen till din bröllopspalett. Och om du redan har en speciell design i åtanke, ta då ett blankt kort och börja anpassa din design det så att det blir helt unikt.

Skapa dina egna tackort för bröllop hos önskefoto

När du har hittat det perfekta kortet, väljer du mellan vikta och platta format och börjar anpassa din design. Med våra redigeringsprogram kan du släppa loss din kreativitet och skapa vackra, skräddarsydda kort på nolltid. Till att börja med föreslår vi att du lägger till din favoritbild från bröllopet till tackkorten − gör så att dina tackkort sticker ut med en romantisk bild av kyssen framför altaret eller er första dans som äkta makar. Därefter är det dags att leka med våra layouter, färger och ClipArt så att dina tackkort blir unika. Använd slutligen våra textrutor för att skriva en trevlig tackkommentar till dina gäster. Vet du inte vad du ska skriva på dina tackkort? Skriv en enkel kommentar och tacka dina gäster för presenterna och för att de delat ett oförglömligt ögonblick med dig. Om du har knappt om tid, lämna ett litet utrymme på tackkorten för din signatur − och, om du kan, skriv en kort kommentar till var och en av dina gäster för att göra tackkortet mer personligt.

Vi trycker dina tackkort för bröllop

När du är nöjd med dina tackkort, klicka på "Lägg i varukorgen" för att slutföra beställningen. Här kan du kontrollera den och välja till exempel storlek och papperskvalitet. Välj mellan matt eller extramatt papper för en mer definierad look eller ta en högglansig finish för att ge dina tackkort extra glans. Nu är du redo att ta emot dina tackkort för ert bröllop från önskefoto.

Varför våra kunder väljer oss

7.8 baserat på 276 recensioner

slim_arrow_left

Jag är nöjd . Jag har skickat efter mycket på Önskefoto, både böcker, kort och stora bilder och är nöjd. Jag kommer så småningom att skicka efter en bok till Britt Traneving


Britt

Jätte fina


Linda Mikaela Karlsson

Precis som tidigare år är jag såå nöjd!


Rebecca

Är nöjd med fotokorten. Kul när man kan se flera foton .


Siv Annelie Eriksson

Kanonbra! Fina julkort till familj och vänner


sarah forster

Bra valmöjligheter och snyggt resultat!


Stefan
slim_arrow_right

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Det verkar som om din e-postadress kan ha ett stavfel. Var vänlig dubbelkolla!