Fira avslutningen med våra skol- och lagböcker

Föreviga barnens höjdpunkter i skolan eller oförglömliga matchdagar med en förstklassig fotobok. Och varför inte skapa en åt hela klassen och laget också? Du får upp till 45% rabatt med vår mängdrabatt.

Upp till 45% rabatt på fotoböcker +fri frakt  |  

Rabattkod: SKOLBOK

Läs mer Stäng arrow_right

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras av innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort eller fraktkostnader.

Fira avslutningen med våra skol- och lagböcker

Föreviga barnens höjdpunkter i skolan eller oförglömliga matchdagar med en förstklassig fotobok. Och varför inte skapa en åt hela klassen och laget också? Du får upp till 45% rabatt med vår mängdrabatt.
prize

Skapa snabbt och enkelt

Beställ när och var som helst, från din dator, surfplatta, mobil eller vår app.

star_outline

Böcker av toppenkvalitet

Våra fotoböcker är tillverkade för att ge dig hållbarhet och högsta kvalitet - 100% nöjdhetsgaranti.

thumbs_up

Obegränsade kreativa alternativ

Skräddarsy din fotobok som du vill med bakgrunder, layouter, clipart och handgjorda illustrationer.

Skapa fotoböcker åt alla snabbt och lätt

Fira barnens gladaste dagar under året med en rolig fotobok av högsta klass. Varför inte göra en till hela klassen eller laget också? – du får upp till 45% med vår mängdrabatt och dessutom fri frakt. Ta en titt på våra helt nya fördesignade temaböcker. De hjälper dig att spara tid när du skapar och det fins många fina designs att välja mellan.

Börja nu
Antal fotoböcker Rabatt Fraktavgift
5 – 9 35% Ingen fraktavgift
10 – 24 40% Ingen fraktavgift
25+ 45% Ingen fraktavgift

Skapa en personlig skolfotobok

Oavsett om ditt barn ska börja skolan eller dags för ett efterlängtat studentfirande, kan du skapa en skolfotobok för att kunna se tillbaka på de finaste, roligaste och viktigaste stunderna under barnets studietid. Det här är också ett jättebra presenttips till lärare, idrottslag eller hela klassen! Kolla in våra temaböcker och skapa personliga skolböcker för att dokumentera höjdpunkterna under barnets läsår.

Perfekt till studenten: En skolfotobok

När skoltiden går mot sitt slut kan en personlig skolfotobok bli ett fint minne och se till att alla speciella stunder, anekdoter och upplevelser som aldrig glöms bort. Ta med klassfoton, bilder på kompisar och de bästa fotona från skolresor och utflykter i boken, så att skoltidens alla höjdpunkter samlas på ett ställe.

Tips! Lägg till några tomma textrutor i boken, så att klasskompisarna kan skriva personliga meddelanden till skolboken med hälsningar och citat.

Fotoböcker till hela klassen

Varför inte skapa en fotobok till hela klassen eller idrottslaget? Du kan göra roliga före-och-efter-bilder där du jämför foton från första skoldagen med nya, så att ni kan se hur mycket alla har vuxit. Välj bland alla våra fina designs och lägg till personlig text för att förse fotona med kommentarer, datum och anekdoter.

Med våra temaböcker kan du välja bland fördesignade layouter där du bara lägger till dina bilder. Våra skolfotoböcker med Panorama DeLuxe passar särskilt bra till klassfoton, eftersom bilden kan tryckas helt plant över ett helt uppslag.

Fotobok som avskedspresent till lärare

En fotobok blir en fin present för att tacka lärare för den här tiden. Du kan lägga till höjdpunkter från läsåren och alla klassfoton, från den första skoldagen till aktuella bilder. En annan bra idé är att sätta in foton på varje elev med en personlig hälsning. Ge läraren en personlig fotobok, så kan vi lova att hen aldrig glömmer klassen.

Back to school-fotoböcker

Även om ditt barn har många år kvar i skolan kan en fotobok vara en omtänksam presentidé. Samla de bästa familjebilderna eller de roligaste fotona på familjens fyrbenta vän, så att barnet kan titta igenom dem när som helst. Be även släktingar att skriva små uppmuntrande hälsningar i boken, så att barnet känner att det alltid har stöd, under alla dagar.

Med vårt skaparverktyg kan du anpassa skolfotoböcker med gulliga Cliparts, olika färger och layouter och använda barnets favoritmotiv. Älskar ditt barn enhörningar, fotboll eller djur? Anpassa fotoboken, så att ditt barn blir ännu gladare för presenten.

Så skapar du en fotobok till klassen eller laget

Vill du föreviga barnets största vinster och spännande ögonblick? Då passar det perfekt med en skolbok eller lagbok. I några enkla steg kan du beställa unika skolfotoböcker med vårt skaparverktyg:

  • Välj design: Titta igenom våra fördesignade layouter och välj en design som passar till skolan eller idrotten. Det finns allt från klassiska till moderna alternativ, så vi kan lova att du hittar en som passar.
  • Välj storlek och format: Vill du ha en stor bok till dig själv eller flera små att ge bort i present? Du kan välja mellan flera storlekar och format för att hitta den som passar just dig.
  • Överför bilder: Samla foton från skolresor, viktiga matcher eller bara vardagliga bilder som passar fint i din skolfotobok. Du kan också samarbeta med andra föräldrar eller klasskamrater.
  • Släpp loss kreativiteten: Nu kan du leka loss med färger, layouter och stickers och lägga till roliga kommentarer och citat för att göra fotoboken ännu mer personlig.
Hos önskefoto kan du enkelt beställa skolfotoböcker online. Upptäck våra temafotoböcker och välj bland många olika designs för alla tillfällen. Även presenttips till lärare och förskolepersonal. Håll också ögonen öppna efter våra mängdrabatter och få rabatt på skolfotoböcker. Perfekt om du vill ge en bok till varje klasskamrat.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Om du är säker på att din e-postadress är korrekt, klicka en gång till på avsluta prenumeration