Gör inbjudningskort till kalaset i några enkla steg

Skriven av Onskefoto, 6 september 2022

Bjud in till födelsedagsfesten med personliga inbjudningskort från önskefoto. Vi visar hur du gör dem i några enkla steg.

Dags för fest! Bjud in till nästa födelsedagskalas med personliga inbjudningskort från önskefoto. Vi har gjort det så enkelt som möjligt att skapa egna kort med våra färdiga teman. Om du vill släppa loss kreativiteten och skapa från grunden har vi också enkla tips som hjälper dig att komma igång.

Gör upp en plan

Alla våra fotokort är enkla att anpassa, så du behöver inte förbereda dig så mycket – men det hjälper att tänka först. Fundera över vilket eller vilka foton du vill använda och vilket format som framhäver fotona bäst. Ska du välja stående format och sätta en stor bild på framsidan, eller kanske liggande format med ett collage av många små foton? Tänk igenom hur mycket text som ska läggas till – om du behöver få plats med mycket information om eventet kan en enklare design passa bra, så att kortet inte blir för svårläst. Fundera också på om du vill göra tackkort till gästerna efter festen. Då kan du söka efter matchande kortdesigner i vår samling för att enklare välja rätt.

Välj tema

Nu är det dags att välja din favoritdesign. Tänk på det allmänna temat eller stämningen du vill skapa på festen. Vi har ett enormt utbud av exklusiva temakort att välja bland, så vi kan lova att du hittar ett kort som passar till ditt evenemang. Om du ska ordna en stillsam tillställning, kanske med middag eller vad du hoppas ska bli en mer sofistikerad bjudning, fungerar det utmärkt med en klassisk eller elegant design. En modern och djärv design passar till en födelsedagsfest fylld av dans och musik. Vi har också många härliga barnteman, så att småttingarna kan bjuda in klasskamraterna och få dem att längta till den stora dagen.

Gör det personligt

Om du har ont om tid passar våra temakort perfekt till sista minuten-inbjudningar och tackkort. Du behöver bara lägga till bilder och information om festen. Lägg till datum, tid och plats och ev. extra information om tema eller klädkod genom att klicka i en textruta och skriva.

Om du har lite mer tid över och vill använda våra designer som utgångspunkt, kan du anpassa hur du vill. Välj design och sätt sedan igång och anpassa den precis som du vill ha den. Börja med att ladda upp en bild – och om du tycker att en annan färg skulle framhäva fotot är det jättelätt att byta bakgrund eller ändra en ram i skaparverktyget. Du kan också skapa egna designer från grunden. Klicka på Skapa kort och lek loss med en tom canvas.

Dags att lägga sista handen

Du kan också enkelt anpassa med clip arts. Byt ut befintliga ikoner eller illustrationer eller lägg till några extra som lekfull finess. Bläddra genom våra olika clip arts-kategorier för att hitta en som passar perfekt till din design.

Snart klart – dags att välja papper

När du är nöjd med kortet, förhandsgranska designen och välj den storlek du vill ha. Det sista steget är att välja pappersfinish – du kan behålla det matt, lägga till glansigt eller uppgradera till extra matt för att få ett tjockare kort och knivskarpt tryck som lyfter fram färgerna.

Skicka till tryck

Nu behöver du bara checka ut. Inte nog med att våra kort är enkla att anpassa, de säljs också i 10-pack och levereras med kuvert. På så sätt kan du bocka av hela gästlistan med några enkla klick. När du har lagt ordern skickas korten hem till dörren, så att du bara kan skriva under och posta dem till gästerna.

Sätt igång att anpassa dina inbjudningskort hos önskefoto, skapa matchande tackkort och gör dig redo att slå klackarna i taket. Vi hoppas att du får en fantastisk dag, oavsett hur festplanerna ser ut.

Skapa nu