9 fantastiska presentidéer för mors dag

Skriven av Onskefoto, 2 maj 2023

Skäm bort din mamma på Mors dag med en helt unik fotopresent. Kolla in vår guide till fotopresenter från önskefoto som du kan skapa för att göra hennes dag extra speciell.

Mors dag-presenter kan vara lite knepiga. Visst går det bra med en klassisk blombukett och kanske några fina ljus, men varför inte överraska henne med en helt unik och personlig gåva? Ge henne möjlighet att minnas alla fantastiska stunder ni tillbringat tillsammans, vi kan lova att hon uppskattar det. Om du behöver lite inspiration, ta en titt på våra presenttips nedan. Vi är övertygade om att de får henne att le!

Mosaik-väggdekoration

Om du är som vi har du för många bilder av din mamma för att kunna välja en favorit och med våra mosaiklayouts för väggdekorationer behöver du inte det. Välj mellan 4 och 81 bilder för att skapa ett fantastiskt kollage av era favoritögonblick tillsammans. Vi har alla tillbringat mycket tid inomhus de senaste månaderna, så mamma kommer att bli väldigt glad att få ett nytt utseende på sina väggar.

Väggdekorationer på canvas

Lägg till lite extra värme i din mammas vardagsrum med väggdekorationer på canvas. Denna typ av väggkonstfinish ger ett rum hemtrevlig touch, samtidigt som den är iögonfallande. Skapa en eller flera väggdekorationer av canvas med foton av dina favoritstunder tillsammans eller med hela familjen. Hon kommer att kunna uppskatta den varje dag. Du kan få tips på hur du kan skapa väggdekorationer med vårt skaparverktyg i vår guide.

En fotobok med resebilder

Om din mamma har rest runt om i världen genom åren, är en fotobok av hennes resor en perfekt present. Det är ett utmärkt sätt att se tillbaka på alla sina äventyr, familjesemestrar, strandresor och avlägsna platser hon har utforskat. Den här boken kommer säkert att inspirera henne att åka på några nya i framtiden också. Behöver du hjälp att komma igång? Kolla in vårt resegalleri för fotoböcker.

Personlig fotomugg

Vi kan nästan garantera att din mamma kommer att använda denna gåva varje dag – en klassisk personlig fotomugg. Lägg bara till dina favoritminnen och anpassa sedan tills den blir helt rätt. Vårt online-redigeringsprogram kan inte vara enklare att använda, så oroa dig inte för att justera din design. Kolla in vår appes exklusiva tillägg om får dina foton att täcka din mugg hela vägen runt.

Väggdekorationer av aluminium

Personliga väggdekorationer blir alltid en fantastisk present, men vad händer om din mammas väggar redan är helt fulla? Tja, våra väggdekorationer av aluminium är utomhusbeständiga så de ser lika bra ut utomhus som inomhus. Tänk på några fantastiska foton du har som hon kommer att älska att titta på ute och som kommer att lägga lite färg på henne balkong, trädgård, uteplats eller terrass.

Personlig fotokalender

Hemligheten bakom de flesta mammors kunskap om familjens liv är organisation – och naturligtvis hennes kalender. Denna mors dag bör du skapa en extra speciell gåva till henne som inkluderar hennes favoritbilder av familjen, eller dina favoritstunder med henne, för varje månad på året. Du kan också skapa extra personalisering genom att lägga till alla hennes viktigaste datum, födelsedagar och evenemang som kommer under det kommande året. Dessutom kan du låta den börja från vilken månad som helst på året, så du behöver inte vänta till jul.

Retroframkallningar

Om din mamma föredrar att välja hur hon vill visa sina bilder, så är våra retroframkallningar en bra idé. De är verkligen mångsidiga och ser ut precis som de bilder du skulle få från vanliga gamla kameror – och de kan användas som fantastiska presentetiketter också. Kolla in dem i vår app där du kan hitta exklusiva färgade retroframkallningar för att de ska synas ännu bättre.

Personliga fotokort

Om du är superförberedd och redan har fixat din gåva till mors dag, eller om du inte har kunnat se din mamma nyligen kan du lägg till en extra touch med ett personligt kort. Med alla layouter, illustrationer och andra kreativa alternativ som finns kan du göra ett din mamma till ett morsdagskort som är lika unikt som hon. Varför inte göra ett fantastiskt kortkollage till henne av allt du har gjort de senaste månaderna. Du vet att hon alltid gillar att veta vad du gör.

Ett presentkort från önskefoto

Om du fortfarande inte är säker på vilken fotogåva du ska ge henne, eller om du tror att din mamma kanske föredrar att använda sina egna kreativa muskler, så är en värdecheck från önskefoto en bra presentidé. På så sätt kan hon skapa vad hon önskar från vårt utbud och du kan till och med ägna lite tid åt att skapa det tillsammans.

I år kan du göra Mors dag till en alldeles speciell dag. Våra mammor har gjort oss till dem vi är, så varför inte skapa en present bara för henne som hon värdesätter för alltid? Det enda du behöver göra är att klicka på knappen nedan och skapa loss.

Börja skapa