1. Hem
  2. Fotokort
  3. Dopkort tackkort
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.

Upp till 30% rabatt på alla fotoprodukter |  

Rabattkod: 30SOL

Läs mer Stäng arrow_right

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras av innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort eller fraktkostnader.

Dopkort tackkort

Ett tackkort från det nyfödda barnet är ett fint sätt att visa uppskattning till alla som välkomnat det till världen. Beställ tackkort från dopet med hjälp av en färdig design, lägg till en favoritbild i tackkortet och skapa ett gulligt tackkort för familj och vänner.

Tackkort efter dop

Ett barns födelse är alltid en stor händelse fylld av förväntan, glädje och tårar – från att välkomna det lilla knyttet till världen till att låta familj och vänner träffa den efterlängtade bebisen för första gången. Kärlek, stöd och omtänksamma presenter från nära och kära får ofta både graviditet och den första tiden hemma att gå lite enklare. Berätta hur mycket deras hjälp betyder för er genom att skicka ett fint tackkort efter förlossningen med de gulligaste bilderna på er nyfödda bebis. Hos önskefoto kan du beställa 10-pack med personliga tackkort i samband med födsel. De levereras med kuvert, så att du enkelt kan skicka en personlig hälsning.

Hitta rätt design till tackkort med text efter födelse

Ett personligt tackkort med text efter födseln, dopet eller namnfesten är ett fint sätt att tacka släkt och vänner – för all hjälp under graviditeten eller uppvaktning i samband med firandet. Upptäck vårt stora utbud med tackkort efter dop och namngivning, vi har både traditionella designs och mer moderna alternativ.

Välj ett gulligt blommotiv eller en djurdesign, eller föredrar du en minimalistisk design eller modern pysselkartong när du ska skapa dina tackkort? Vi lovar att du hittar vad du behöver för att skapa ett originellt tackkort till barnets dop eller namngivning. Vill du släppa loss kreativiteten? Varför inte skapa en helt egen design? Genom att välja ett vitt kort kan du designa egna tackkort med text efter dopet och anpassa dem precis som du vill.

Hos oss kan du beställa tackkort för att skicka ett personligt tack efter dop

Om du vill skicka ett vykort som tack för uppvaktningen i samband med födsel, dop eller namnfest, börja med att välja mellan stående, liggande och kvadratiskt format. Välj sedan ut den allra finaste bilden på minstingen och placera det mitt på din egen kortdesign. Svårt att välja foto? Varför inte skapa ett collage med de bästa bilderna på lilla knyttet? Oavsett om du vill utgå från ett tomt kort eller anpassa ett av våra fördesignade tackkort med text för dop, finns det massor av kreativa alternativ. Använd olika layouter eller prova några roliga stickers.

När du är klar kan du skriva några väl valda ord till dina tackkort efter dop eller namngivning och tacka nära och kära för uppvaktningen och deras stöd. Men oroa dig inte, du behöver inte skriva någon lång text på tackkort efter dop. Det räcker med några väl valda ord för att tacka för presenten i samband med födsel, dop eller namnfest. En annan bra idé är att låta storasyskonen stå för texten till tackkort efter dop. Vi kan lova att det får mottagarna att le.

Säg tack efter dopet med ett kort

Oavsett om du vill skicka ett personligt tackkort efter födsel eller dop till dina arbetskamrater eller överraska nära och kära med ett babykort – hos önskefoto kan du enkelt anpassa tackkort efter dop. När du är nöjd med ditt val kan du kontrollera beställningen och göra sista ändringar, till exempel när det gäller storlek och papperskvalitet. Välj matt eller extra matt papper för ett stilrent utseende eller glansigt papper om du vill få kortet att stråla. Skapa tackkort med text efter födsel eller namngivning hos önskefoto och dela den goda nyheten med alla som gläds med dig.

Tänk på framtiden med fler fotoprodukter av ditt barn

Vårt tips: Glöm inte att behålla ett av de väldesignade tackkorten själv, så att du alltid kan se tillbaka på det här unika ögonblicket. Sätt in kortet i babyalbumet som ett litet minne eller överraska barnet genom att ge bort det i present på 18-årsdagen. Vill du göra en babyfotobok för att föreviga barnets första steg och milstolpar? Eller vill du skapa en väggdekoration med ett collage av babyns allra bästa stunder? Vi har många fotopresenter i vårt sortiment som garanterat får både dig och ditt barn att minnas och le i många år framöver.

Andra som älskar våra fotokort

4 baserat på 678 recensioner

slim_arrow_left

Fin. Ser proffsigt!


Maria

Superfina kort, lätt att göra personliga efter ändamål!


Louise

Prisvärd.


Susanne

Fint kort till bra pris.


Katarina

Roligt att kunna egna egna kort med kuvert!


Ladyruth

Super nöjd med inbjudningskort.


Douglas Diaz Cardenas
slim_arrow_right

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Om du är säker på att din e-postadress är korrekt, klicka en gång till på avsluta prenumeration