Foto födelsekort

Designa dina egna foto födelsekort på nätet enkelt hos önskefoto. Välj bild, skriv egen text eller använd dig av roliga mallar. Beställ snabbt!

  • Foto födelsekort
  • 100% Nöjdhetsgaranti
  • Beställ snabbt och enkelt online
Göra din egen foto födelsekort

Foto födelsekort

Visst är det fantastiskt med nyfödda barn? Finns det något vackrare än en människa som nyss kommit till jorden. Tänk att så många människor blir glada och berörda av att en ny varelse har fötts, inte bara föräldrarna. Ofta finns det mor och farföräldrar, släktingar och vänner som skulle bli glada för ett kort med den nyfödda bebisen. Skapa ditt eget födelsekort och sätt upp på väggen hemma eller ge bort det till någon som du vet skulle uppskatta det.

Skapa och köp födelsekort på önskefoto!

På önskefoto kan du enkelt skapa och köpa ett födelsekort. Du kan själv ladda upp bilder på den nyfödda och beställer enkelt hem bilderna till din brevlåda. Vi erbjuder många olika typer av format, papperstyp med mera. Dessutom kan du välja bland olika teman och dekorationer som förgyller ditt kort och gör det ännu vackrare. Allt för att du ska kunna skapa kort som passar dig och dina önskemål. Födelsekort uppskattas av de allra flesta och är en alldeles utmärkt present.