Baby shower kort

Designa dina egna baby shower kort på nätet enkelt hos önskefoto. Välj bild, skriv egen text eller använd dig av roliga mallar. Beställ snabbt!

  • Baby shower kort med foto
  • 100% Nöjdhetsgaranti
  • Beställ snabbt och enkelt online
Göra din egen baby shower kort

Baby shower kort med foto

Baby shower trenden växer sig allt starkare! Självklart vill man fira att ett nytt barn är på väg och vad passar väl då bättre än att skicka ut en personlig baby shower inbjudan till vänner och familj? När du gör ditt kort till din baby shower är det bara att släppa lös kreativiteten. Här kan du till och med ha med ett eget foto på ditt baby shower kort. Kanske en fin bild på de blivande föräldrarna eller ett foto av syskon som väntar på den nya familjemedlemmen skulle passa fint?

Göra och köpa baby shower kort på önskefoto!

Att göra ett baby shower kort på önskefoto är enkelt och roligt. Låt dig inspireras och använd dig av den moderna tekniken som önskefoto erbjuder. Du laddar upp den bild du vill använda och designar sedan ditt kort enkelt och lätt. Här kan du välja bland fina bakgrundsfärger och självklart även lägga till en personlig text på ditt kort. När du är nöjd med resultatet gör du din beställning och kan snart börja skicka ut inbjudningarna till din baby shower.