Fotobok med Panorama DeLuxe-sidor

Behöver du den perfekta fotoboken för att visa upp dina landskapsbilder eller extra speciella bilder? Beställ en fotobok med Panorama DeLuxe bindning från önskefoto. Så här gör du för att designa och beställa ditt album online.

  • Skapa en Panorama DeLuxe-fotobok
  • 100 % nöjd kund-garanti
  • Beställ snabbt och enkelt online
Skapa en fotobok med Panorama DeLuxe-sidor

Varför du ska välja en Panorama DeLuxe-fotobok?

Har du varit ute och rest eller älskar du att fota landskap? Fotoböcker med Panorama DeLuxe-sidor är perfekta för stora panoramabilder som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Genom avancerad teknologi är Panorama DeLuxe-fotoalbum bundna på ett sätt som göra att de vänstra och högra sidorna flyter ihop helt utan sömmar. Du kan placera en bred bild över ett helt uppslag utan att mittvecket stör bilden. Så om du längtar efter att få återuppleva de bästa vyerna från dina resor, eller framkalla ett stort familjefoto på två sidor, är det här layouten för dig.

I vilka storlekar finns för fotoböcker med Panorama DeLuxe-sidor?

Panorama DeLuxe ger inte bara sömlösa layouter på uppslagen, utan din fotobok kommer också att framkallas på papper av högre kvalitet. Pappret är tjockare och har ett extra lager av folie för att hålla dina bilder skarpare en längre tid. Det är även beständigt mot fläckar och fingeravtryck. Du kan välja Panorama DeLuxe till alla fotoböcker i storlek Lliggande, stående och kvadratisk. För maximal effekt kan du skapa en fotobok med Panorama DeLuxe i storlek kvadratisk XL. Du kan också välja Panorama DeLuxe -böcker med ett bildomslag, linneomslag eller konstläderomslag.

Hur du beställer en fotobok med Panorama DeLuxe-sidor

För att skapa din Panorama DeLuxe-fotobok kan du använda vårt fotoboksprogram som du arbetar med online eller laddar ner till din dator. När du har lagt till alla bilder du vill ha med och experimenterat med våra designalternativ klickar du på “Lägg till i varukorg”. I det här steget kan du göra alla efterbehandlingar du önskar i din fotobok med Panorama DeLuxe-sidor. Om du har valt en Panorama DeLuxe -fotobok av konstläder kan du välja vilket omslag du vill ha. Du kan också lägga till glansigt papper i det här steget för att få alla färger att vibrera i dina bilder. Nu är du redo att göra din beställning och vi skickar sedan din nya fotobok hem till dig.