5 tips för att skapa en fantastisk fotobok för din nya bebis

Skriven av Onskefoto, 27 juli 2020

Din nyfödda bebis är värd en alldeles egen fotobok. Låt oss hälsa din bebis välkommen till världen med ett personligt fotoalbum från önskefoto.

Två saker som vi kan garantera kommer att hända under den lyckliga tiden av en ny bebis är: du kommer att ha MASSOR av bilder och troligen inte mycket tid över. Undvik att skrolla igenom den evigt växande kamerarullen genom att skapa din bebis första fotoalbum med önskefoto. Vi har gjort det så enkelt som möjligt att samla alla dina favoritbilder i ett personligt fotoalbum. Det är en suverän sak att skapa till dig själv, men det är också en perfekt överraskningspresent till mor- och farföräldrar, vänner och släktingar som kanske inte kan hälsa på så ofta som de skulle önska.

  • Skapa fantastiska fotoprodukter med önskefoto
  • 100% nöjdhetsgaranti
  • Snabbt och enkelt att beställa online

Skapa en bok av alla de första ögonblicken med din bebis

De första månaderna är i stort sett allt en bebis gör för första gången, så det är en bra idé att organisera dina fotoboksbilder i kronologisk ordning. På så sätt kan du se de fantastiska framstegen din bebis har gjort när du bläddrar igenom din bok. Om du tänker att din fotobok berättar en historia, kan du ha stora milstolpar som det första leendet, de första tänderna och stegen, som de stora ögonblicken tillsammans med massor av mindre första gången-ögonblick.

Låt kreativiteten flöda med några extra förslag

Ett fotoalbum behöver inte bara innehålla bilder av din bebis. Låt kreativiteten flöda med det du lägger till på sidorna — en skannad bild av födelsebeviset, ultraljudsbilder från graviditeten och hand- och fotavtryck och till och med en stående bild av deras första nalle. Alla dessa saker blir din bebis berättelse och lägger till extra färg. Glöm inte att se till att du är med på bilderna också — det kan låta konstigt men det är lätt att endast fokusera på din nya bebis och inte få med bilder av er som familj. Ta dig tid att få med er alla på bilden. Ta helbilder av ert vardagsrum och resten av huset också. Om ni flyttar i framtiden är det härligt att minnas dessa första månader där ni alla bodde.

Varje liten sak har betydelse

Det första leendet och det första stegen är naturligtvis de mest uppskattade ögonblicken att fånga med kameran, men glöm inte de mindre milstolparna. Första gången de inser att de kan styra sina händer (tro oss, det är en händelse) är ett fantastiskt ögonblick att fånga. Deras kladdiga eskapader vid matbordet är alltid roliga, fånga dem när de somnar på olika platser (inklusive på morfar) och har roligt med de hundratals leksaker du har skickat efter. Ring dina vänner och din familj för att se om du kan använda några av deras bilder också, för att få lite variation.

Lägg till några personliga detaljer

Med önskefoto kan du lägga till din egen text i fotoalbumet. Att använda textverktyget är ett fantastiskt sätt att få med några av dina favoritcitat eller sånger, kommentera bilder eller lägga till extra rubriker. Du kan också lägga till bildtexter med berättelsen bakom vad som hände och till och med bjuda in familj och vänner att skriva brev till bebisen som de kan läsa när de blir äldre.

Kolla in våra temaböcker

När du har ont om tid — och när har man inte det med en nyfödd — eller din kreativitet inte är på topp, varför inte prova våra fantastiska fördesignade babyfotoböcker? De är mycket enkla att göra personliga. Vi har gjort allt designarbete åt dig — sätt bara in bilderna du vill använda och gör dem personliga med dina egna bildtexter. Vi har ett stort utbud av fördesignade fotoböcker: från gulliga illustrationer ända till minimalistiska moderna layouter. Vilken stil du än gillar, så finns det någon för alla. Om du vill ha fler tips och inspiration till hur du använder våra temafotoböcker, kolla då in vår guide här.

Vi hoppas att dessa tips och idéer har givit dig lite inspiration till att skapa din första bebisfotobok. Allt som återstår för oss att säga är ett stort grattis och låt oss sätta igång — gå till önskefotos fotobokssida; det är dags att börja skapa.

Om något fotobokstema eller någon layout som du har sett i detta blogginlägg har fångat din uppmärksamhet, blir du säkert glad över att veta att de alla har designats av våra mycket duktiga designers på önskefoto. Vilken stil eller vilket tema du än tror skulle passa din bebisbok bäst, hittar du dem på sidan med fördesignade bebisfotoböcker.

Börja skapa