Enkla fotokort

Enkla fotokort

Inte alla kort måste vara vikta. På önskefoto har vi en hel mängd alternativa fotokortsalternativ som du kan välja mellan och designa så att du kan göra mer av dina ögonblick. Oavsett om det gäller ett tackkort, en save-the-date, eller bara ett semesterögonblick som du vill visa dina vänner och familj, kommer vårt högkvalitativa fotopapper med en matt eller högglansig finish att göra ditt fotokort så stilrent som möjligt.

  • Skapa dina egna enkla fotokort
  • 100 % nöjdhetsgaranti
  • Snabbt och enkelt att beställa online

Skapa dina enkla fotokort

 

Enkla fotokort

Enkla fotokort är en modern touch på det traditionella kortet. Oavsett om du vill skicka dem i ett kuvert – du får en uppsättning med varje beställning – eller om du föredrar att sätta ett frimärke på baksidan och skicka som ett egetdesignat vykort gör önskefotos fotoboksbrogram det enkelt att skapa dem. Våra enkla fotokort är i A6-format (eller 4×6) och finns med högglansig och matt finish i set om 10 kort.

Hur du skapar dina egna enkla fotokort

Att skapa dina designade enkla fotokort är väldigt enkelt. Gå till “Fotokort” på önskefotos hemsida och välj antingen “Gör dina egna kort” eller välj någon av mallarna som vi har skapat åt dig. När du har gjort det väljer du helt enkelt “Foto” från de organgefärgade “Papperstypsalternativen” högst upp. Genom att välja detta uppdateras din skärm och visar samtliga tillgängliga alternativ för enkla fotokort. Välj din favort och ladda sedan upp dina foton i önskefotos fotoboksredigerare online.

Beställa dina enkla fotokort

När dina bilder är uppladdade kan du välja att designa dina enkla fotokort genom att lägga till text, clip art, lager, bakgrunder och mer till ditt fotokort. När du är klar med detta klickar du “Lägg till i varukorg” och väljer den storlek du vill ha när du får frågan. Du kan nu välja att öka din beställning från ett set om 10 till ett om 1000! Kom ihåg att kuvert är inkluderade! Välj nu en högglansig eller matt finish på ditt fotokort och du är redo att gå direkt till betalning.

Skapa nu

Rated of 10 based on 8443 reviews
 
Fotokalender

Fin kvalité på foton och namsdagsnamn är en fin detalj. Kort om tid bara när jag fått erbjudande om att beställa fler.
Läs mer

– Jan
 
 
Så trevligt att kunna beställa så bra…

Så trevligt att kunna beställa så bra kort.
Läs mer

– Jessica
 
 
Framkalla bilder

Älskar vanliga kort
Läs mer

– Jessica
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.