close

Välkommen!
Som tidigare Photobox kund får du rabatt hos önskefoto
__welcomeModal.posterXXL.title

40% __welcomeModal.posterXXL.discount.percentage1
På beställningar
över 500 kr
__welcomeModal.posterXXL.discount.description1
25% __welcomeModal.posterXXL.discount.percentage2
På beställningar
under 500 kr
__welcomeModal.posterXXL.discount.description2
BÖRJA NU __welcomeModal.posterXXL.btn
Rabattkod:
Önskefoto rekommenderas av

Beställ dina fotoprodukter hos önskefoto

Photobox Sveriges webbplats har stängts ner och du kan inte längre skapa eller beställa fotoprodukter därifrån. Du blir därför rekommenderad att fortsätta skapa dina fotoprodukter med önskefoto som är Photobox partner varumärke och har skapat fotoprodukter av hög kvalité i nästan 50 år. Vi är övertygade om att du kommer att älska var och en av våra produkter, därför erbjuder vi en 100% nöjd-kund-garanti. Så ta del av vårt fantastiska välkomsterbjudande och börja skapa idag med upp till 40% rabatt!

Villkorslim_arrow_right Villkorslim_arrow_down Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras av innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort, student produkter eller fraktkostnader. Rabatten kan inte erhållas på redan gjorda och betalda beställningar och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Inga ersättningar, överlåtelser eller kontanter motsvarande samma värde ges. Osäker på hur koden används klicka här.

__welcomeModal.posterXXL.moreInfo.title

__welcomeModal.posterXXL.moreInfo.text

Villkorslim_arrow_right Villkorslim_arrow_down __welcomeModal.posterXXL.moreInfo.terms
  1. Hem
  2. önskefoto apps

Låt kreativiteten flöda,
var du än är

Skapa medan du är i farten

Ladda ner vår app idag och skapa fotoböcker, väggdekorationer, fotokalendrar, framkallade bilder och mer direkt från din mobil eller surfplatta med bilder från Minbildbank, Dropbox eller sociala feeds. Det har aldrig varit enklare att ge liv åt dina favoritögonblick i personliga fotoprodukter.

Skapa när och var som helst med önskefoto app

Med vår gratisapp kan du sätta ihop ett fotoalbum på din mobiltelefon med några svep med fingret. Vill du visa upp spektakulära semesterfoton eller samla värdefulla familjestunder på ett ställe? Genom att välja mellan mjuka pärmar eller robusta hårda pärmar och sedan välja mellan olika storlekar och positioner kan du skapa en färdig produkt som är perfekt för önskat ändamål. Vår fotobok-app låter dig arbeta med så lite som 24 och så mycket som 120 foton. Du kan antingen designa din egen layout eller trycka på en knapp för att klippa in ett foto per sida. Appen visar dig sedan en överblick av fotoboken, och du kan därefter trycka på en sida och anpassa den genom att lägga till kanter, färger eller text. Flexibiliteten och användarvänligheten gör att detta måste vara den bästa fotobok-appen som finns på marknaden.

Läs mer Stäng

Skapa dina egna fotoprodukter med några enkla steg

Utöver fotoalbum gör appen från önskefoto det enkelt att designa många olika typer av andra produkter av hög kvalitet. Liva upp hemmet med unik väggkonst som skrivits ut på en duk, aluminium eller akryl, med hjälp av våra hjälpfulla förhandsvisningar för att föreställa dig hur produkten kommer att se ut i ett typiskt vardagsrum. Beställ hållbara fotoutskrifter av dina familjeporträtt i ett urval av olika format. Om du är på jakt efter en present får du inte glömma att kolla in våra personliga muggar, kort eller fotokalendrar. Allt kan förbättras med din kreativa insats och sedan färdigställas på ett professionellt sätt. Du behöver bara starta appen och scrolla ner för att se alla valmöjligheter.

Beställ dina fotokollage genom appen

önskefoto fotobok-app kan användas för att göra fotokollage på flera olika sätt. En möjlighet är att ladda upp bilder på individuell väggkonst och sedan ordna bilderna med hjälp av layoutalternativet som endast kräver ett tryck med fingret. Varför inte arrangera flera mindre delar av väggkonst till ett stort konstverk? Oavsett hur du bestämmer att göra kommer du garanterat att uppskatta fotokollageappens funktionalitet.

Din fotoapp för alla ändamål

Oavsett vad du har för fotografisk uppgift är appen från önskefoto ett ovärderligt verktyg. Du kan snabbt importera foton från Facebook, Dropbox, Instagram, Google bilder och självklart även från din egen mobiltelefon. När bilderna väl är uppladdade kan de beskäras, roteras eller vändas med ett tryck på spegelvändningsknappen. Det finns dessutom videoklipp och vägledning som hjälper dig att visualisera alla möjligheter som finns.

Använd appen från önskefoto på dina favoritenheter

Vår fotobokapp fungerar smidigt på både Android- och iOS-plattformar och är lika snabb och effektiv oavsett om du använder en surfplatta eller en smartphone, en iPhone eller en iPad. Tack vare appens tydliga, intuitiva gränssnitt kan du slutföra ditt fotoprojekt på fikapausen eller när du har några minuter över. Testa nu och upptäck själv hur enkelt det är.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Det verkar som om din e-postadress kan ha ett stavfel. Var vänlig dubbelkolla!