1. Hem
  2. Fotokort
  3. Dopinbjudan
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.

40% rabatt på kort |  

Rabattkod: 2020FB

Läs mer Stäng arrow_right

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras från innan du betalar.

Dopinbjudan

Personliga inbjudningskort och tackkort för dopdagen är väldigt uppskattat.

Dopinbjudan

Gör en egen, personlig dopinbjudan. Det är roligt och kreativt, och ett underbart sätt att uppmärksamma detta lyckliga ögonblick i ert barns liv. Det är en bra idé att göra dopkort inbjudan och tackkort i samma stil och det blir ett underbart minne för familj och vänner. Att beställa dopinbjudan och kort från önskefoto är enkelt och snabbt och vi erbjuder produkter av hög kvalitet. Av erfarenhet vet vi att en personlig och modern inbjudan med dopkort i samma stil är uppskattat.

Dopinbjudan för pojkar och flickor

Beställ fina dopinbjudningar från önskefoto. Det är enkelt och bekvämt och våra produkter håller hög kvalitet. Ni kan enkelt designa era egna dopinbjudningar. Det finns många olika varianter att välja mellan - dopinbjudan pojke, dopinbjudan flicka eller kanske rentav en alldeles speciell inbjudan för er som har tvillingar. Skapa er egen personliga stil och låt kreativiteten flöda. Det är lätt och roligt. Unna familj och vänner att få njuta av moderna och kreativa inbjudningar och dopkort. Våra fina dopinbjudningar blir pricken över i på ett lyckat och mysigt dop.

Beställa dopinbjudan på önskefoto

Det är enkelt och smidigt att beställa dopinbjudan från önskefoto. Ni kan skräddarsy era inbjudningar så att ni får dem precis som ni vill. Utgå från någon av våra professionell designer och ändra sedan på utformningen tills ni blir nöjda. Om ni inte hittar någon design ni gillar när ni ska beställa dopinbjudan, kan ni börja från början med ett tomt kort. Vi ger er inspiration och tips på hur ni kan göra. Placera texten där ni vill, byt bakgrundsfärg och lägg till ramar. Det är roligt och praktiskt att beställa dopkort inbjudan och allt möjligt annat från önskefo.

Varför våra kunder väljer oss

8 baserat på 360 recensioner

slim_arrow_left

Fina kort och fin kvalitet på bilderna. Tog väldigt lång tid att levereras, över 1 vecka och ganska dyra.


Monika Fransson

Stort utbud och snabb leverans till bra pris!


Kund

Snabb leverans, fina julkort!


Evelina Dagbäck

Väldigt fina kort


Anna

Lång leveranstid.


Josephine Sandlund

Enkelt att beställa och göra själva julkorten. Snabb leverans. Nöjd!


Carina Svensson
slim_arrow_right

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Det verkar som om din e-postadress kan ha ett stavfel. Var vänlig dubbelkolla!