1. Hem
  2. Fotokort
  3. Dopinbjudan
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.

40% rabatt på kort |  

Rabattkod: REA2024

Läs mer Stäng arrow_right

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras av innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort, studentprodukter eller fraktkostnader.

Dopinbjudan

Ska ni fira ett nytillskott i familjen? Gör en personlig dopinbjudan till alla gäster. Använd dina favoritbilder på babyn och lägg till några väl valda ord i inbjudningskortet till dopet, för att göra dagen till något alldeles extra.

Dopinbjudan

Gör en egen, personlig dopinbjudan. Det är roligt och kreativt, och ett underbart sätt att uppmärksamma detta lyckliga ögonblick i ert barns liv. Det är en bra idé att göra dopkort inbjudan och tackkort i samma stil och det blir ett underbart minne för familj och vänner. Att beställa dopinbjudan och kort från önskefoto är enkelt och snabbt och vi erbjuder produkter av hög kvalitet. Av erfarenhet vet vi att en personlig och modern inbjudan med dopkort i samma stil är uppskattat.

Dopinbjudan för pojkar och flickor

Beställ fina dopinbjudningar från önskefoto. Det är enkelt och bekvämt och våra produkter håller hög kvalitet. Ni kan enkelt designa era egna dopinbjudningar. Det finns många olika varianter att välja mellan - dopinbjudan pojke, dopinbjudan flicka eller kanske rentav en alldeles speciell inbjudan för er som har tvillingar. Skapa er egen personliga stil och låt kreativiteten flöda. Det är lätt och roligt. Unna familj och vänner att få njuta av moderna och kreativa inbjudningar och dopkort. Våra fina dopinbjudningar blir pricken över i på ett lyckat och mysigt dop.

Beställa dopinbjudan på önskefoto

Det är enkelt och smidigt att beställa dopinbjudan från önskefoto. Ni kan skräddarsy era inbjudningar så att ni får dem precis som ni vill. Utgå från någon av våra professionell designer och ändra sedan på utformningen tills ni blir nöjda. Om ni inte hittar någon design ni gillar när ni ska beställa dopinbjudan, kan ni börja från början med ett tomt kort. Vi ger er inspiration och tips på hur ni kan göra. Placera texten där ni vill, byt bakgrundsfärg och lägg till ramar. Det är roligt och praktiskt att beställa dopkort inbjudan och allt möjligt annat från önskefo.

Andra som älskar våra fotokort

4 baserat på 672 recensioner

slim_arrow_left

Super nöjd med inbjudningskort.


Douglas Diaz Cardenas

Bra skärpa och mycket bra fotopapper!


Ulrika

Nöjd med produkten.


Maria Ledell

Är väldigt nöjd!


Jasmin

Superbra, som alltid!


Emelie

Det enda jag kan ha en åsikt om är att frakten är väldigt dyr och tar lång tid.


Frida Haakansson
slim_arrow_right

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Om du är säker på att din e-postadress är korrekt, klicka en gång till på avsluta prenumeration