1. Home
  2. Fotokort
  3. Dopinbjudan

Dopinbjudan

Personliga inbjudningskort och tackkort för dopdagen är väldigt uppskattat.

Dopinbjudan

Gör en egen, personlig dopinbjudan. Det är roligt och kreativt, och ett underbart sätt att uppmärksamma detta lyckliga ögonblick i ert barns liv. Det är en bra idé att göra dopkort inbjudan och tackkort i samma stil och det blir ett underbart minne för familj och vänner. Att beställa dopinbjudan och kort från önskefoto är enkelt och snabbt och vi erbjuder produkter av hög kvalitet. Av erfarenhet vet vi att en personlig och modern inbjudan med dopkort i samma stil är uppskattat.

Dopinbjudan för pojkar och flickor

Beställ fina dopinbjudningar från önskefoto. Det är enkelt och bekvämt och våra produkter håller hög kvalitet. Ni kan enkelt designa era egna dopinbjudningar. Det finns många olika varianter att välja mellan - dopinbjudan pojke, dopinbjudan flicka eller kanske rentav en alldeles speciell inbjudan för er som har tvillingar. Skapa er egen personliga stil och låt kreativiteten flöda. Det är lätt och roligt. Unna familj och vänner att få njuta av moderna och kreativa inbjudningar och dopkort. Våra fina dopinbjudningar blir pricken över i på ett lyckat och mysigt dop.

Beställa dopinbjudan på önskefoto

Det är enkelt och smidigt att beställa dopinbjudan från önskefoto. Ni kan skräddarsy era inbjudningar så att ni får dem precis som ni vill. Utgå från någon av våra professionell designer och ändra sedan på utformningen tills ni blir nöjda. Om ni inte hittar någon design ni gillar när ni ska beställa dopinbjudan, kan ni börja från början med ett tomt kort. Vi ger er inspiration och tips på hur ni kan göra. Placera texten där ni vill, byt bakgrundsfärg och lägg till ramar. Det är roligt och praktiskt att beställa dopkort inbjudan och allt möjligt annat från önskefo.

Varför våra kunder väljer oss

7.6 baserat på 241 recensioner

slim_arrow_left

Klara färger, tryckt på snyggt, matt papper, en känsla av bra kvalitet!


Jonna

Produkten i sig var super fina! Leveransen var 3 veckor sen och tycker att det är dåligt att man inte kan spåra som leverans.


Linda

Det var enkelt att förstå hur man skulle gå tillväga. Och slutresultatet blev bra. Ingen lång väntetid på leverans.


Helén

Det ända jag har att klaga på är leveransen. Min var försenad och eftersom att man inte kan spåra produkten så blev jag ganska orolig


Amanda

Enkelt att göra egna kort och till ett bra pris.


Erika

Lätt dom finaste korten. Tjockt o bra papper 👍


Malin
slim_arrow_right

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Det verkar som om din e-postadress kan ha ett stavfel. Var vänlig dubbelkolla!