1. Hem
  2. Fotokort
  3. Inbjudningskort fest
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.

Upp till 30% rabatt på alla fotoprodukter |  

Rabattkod: 30SOL

Läs mer Stäng arrow_right

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras av innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort eller fraktkostnader.

Inbjudningskort fest

Skicka inbjudningskort i VIP-klass till nästa fest eller viktiga livshändelse. Skapa egna inbjudningskort som passar festens tema eller gör en fin inbjudan till nästa barnkalas. Välj mellan tre exklusiva ytbehandlingar eller låt dina framkallade bilder tala för sig – kort och gott.

Inbjudningskort fest

Inbjudningar till födelsedagskalas

Särskilda födelsedagar förtjänar att firas med särskilda inbjudningskort, oavsett om det handlar om att fira någon som fyller sexton, femtio eller ett år. På önskefoto har vi ett många olika inbjudningskort till födelsedagskalas, från temakort för barn till klassisk design för vuxna. De kommer garanterat att skapa rätt stämning för det minnesvärda ögonblicket. För att göra dem personliga kan alla våra inbjudningskort skräddarsys för att spegla födelsedagsbarnets karaktär.

Inbjudningskort till barnkalas

När det kommer till inbjudningskort till barnkalas så har vi all den glitter och färg som krävs. Våra inbjudningskort till barnkalas är roliga och kreativa. välj mellan pirater, princessor, enhörningar, sagoslott och andra populära motiv. Dessutom, om du vill släppa loss din kreativitet, kan du använda våra clip art för att ge dem den där perfekta slutfinishen. Oavsett barnets ålder kan du välja ut födelsedagskort som på ett personligt sätt annonserar ut hur många år han eller hon kommer att fylla. De är skapade för att vara länge och därför kommer vänner och släktingar att vilja spara dessa inbjudningskort till barnkalas bland alla övriga minnessaker.

Skräddarsydda festinbjudningskort

Med önskefoto kan du skapa personliga festinbjudningar och skräddarsydda kort till födelsedagskalas. För att göra detta väljer du en mall och klickar sedan på knappen "anpassa" i rullgardinsmenyn. Vårt lättanvända redigeringsverktyg hjälper dig genom alla steg så att du kan skapa en personlig födelsedagsinbjudan. Oavsett om du bara vill göra ett eller ett par justeringar eller större förändringar är processen snabb och rolig. All din omtanke och uppmärksamhet på detaljer kommer att få sin belöning när du ser hur folk reagerar på dina personliga festinbjudningar.

Skapa dina egna inbjudningar till födelsedagskalas

Det finns många fördelar med att använda önskefotos festinbjudningar. Genom att skapa egna festinbjudningar eller skräddarsydda födelsedagskort kan du spegla temat för högtiden, oavsett om det är en livlig kväll med musik och dans för tonåringar eller en tankeväckande sammankomst för gamla vänner. Med hjälp av vårt verktyg för födelsedagsinbjudningar kan du enkelt och med rätt anda skapa alla vattendelare du vill fira, vare sig det är någon som fyller sju år eller blir myndig. Bäst av allt: med vårt online-verktyg för födelsedagskort har du full kontroll och kan göra alla justeringar du vill.

Partyinbjudningar för pojkar och flickor

Bläddra igenom vårt sortiment av mallar. Du hittar dynamiska och äventyrliga, livfulla och fina partyinbjudningar för pojkar och flickor. För äldre, mer mogna killar och tjejer finns det lättsamma och avslappnade, coola och festliga partyinbjudningar. Med hjälp av vårt skaparverktyg kan du ändra på ramar, grafik och ladda upp bilder. Du kan utforska olika teckensnitt med lekfulla skript och kraftfulla versaler och välja mellan läckra färgnyanser och mer dämpade, maskulina toner för att fånga uppmärksamhet.

Designa och skapa dina egna partyinbjudningar

Om ingen av våra fördesignade mallar passar, varför inte designa en partyinbjudan eller ett kort från scratch? Välj bara ut en av våra tomma mallar och börja där. Då får du full kontroll över designen av din födelsedagsinbjudan från början till slut. Vare sig du tänker samla några bekanta till eftermiddagsfikat eller fira en viktig födelsedag, kan du enkelt skapa en inbjudan som anger tonen och väcker intresse. På samma sätt kan du skapa inbjudningar till födelsedagar av alla de slag, från lågmälda till pråliga och högljudda.

Vintage- och övriga stilar för födelsedagsinbjudningar

Våra vackra födelsedagsinbjudningar finns i en rad olika stilar. Vi har födelsedagsinbjudningar i vintagestil där korten visar upp rosor, rustika svarta tavlor och andra traditionella inslag. Och om du gillar något mer modernt och elegant, finns det födelsedagsinbjudningar med en fin, minimalistisk look. Oavsett om du föredrar något djärvt eller diskret, något gulligt eller humoristiskt, när du är klar med anpassningen kommer dina födelsedagsinbjudningar att locka alla.

Födelsedagsinbjudningar med bilder

Det finns inget bättre sätt att göra dina kort personliga än genom att lägga till bilder till dina födelsedagsinbjudningar. Vare sig du väljer ett snyggt studioporträtt, en dråpligt spontan bild eller en inspirerande selfie, placerar en partyinbjudan med bilder födelsedagsbarnet där det hör hemma, i centrum av allas uppmärksamhet. Och om du inte kan bestämma dig för en enda bild, kan du alltid designa en partyinbjudan med ett bildkollage som presenterar huvudpersonens olika sidor.

Framkalla dina egna födelsedags- och partyinbjudningar

När du framkallar dina födelsedagsinbjudningar är det du som bestämmer allt. Innan du börjar väljer du mellan stående, liggande eller kvadratisk design. Du kan även framkalla dina partyinbjudningar i olika format – enkelsidigt, dubbelsidigt eller vikt format. Dessutom kan du välja olika typer av premiumpapper beroende på om du föredrar högglansig eller matt finish. Vi har extra tjockt papper för riktigt speciella tillfällen. Välj mellan många olika alternativ och skapa snabbt och enkelt dina egna födelsedagsinbjudningar.

Köp födelsedags- och partyinbjudningar hos önskefoto!

När du beställer partyinbjudningar från önskefoto kan du beställa minst tio födelsedagskort inklusive kuvert. Om du gör en stor beställning av födelsedagsinbjudningar online, kan det löna sig att göra en förfrågan genom formuläret på vår webbplats för att kolla om vi kan ge dig ett extra bra erbjudande. Beställningar av kort inkluderar vita kuvert för vart och ett av korten. Och kom ihåg: har du frågor eller funderingar - tvivla inte på att ta kontakt. Så varför inte välja ut en mall och sätta igång direkt?

Andra som älskar våra fotokort

4 baserat på 678 recensioner

slim_arrow_left

Fin. Ser proffsigt!


Maria

Superfina kort, lätt att göra personliga efter ändamål!


Louise

Prisvärd.


Susanne

Fint kort till bra pris.


Katarina

Roligt att kunna egna egna kort med kuvert!


Ladyruth

Super nöjd med inbjudningskort.


Douglas Diaz Cardenas
slim_arrow_right

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Om du är säker på att din e-postadress är korrekt, klicka en gång till på avsluta prenumeration