1. Hem
  2. Fotokort
  3. Inbjudningskort fest
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.

40% rabatt på kort |  

Rabattkod: REA2024

Läs mer Stäng arrow_right

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras av innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort, studentprodukter eller fraktkostnader.

Tackkort födelsedag

Visa gästerna hur mycket du uppskattar deras presenter med personliga tackkort efter ditt födelsedagskalas. Välj en design som matchar inbjudningarna, anpassa tackkortet med en härlig bild från partyt eller skapa ett collage med dagens höjdpunkter.

Inbjudningskort fest

Fotokort som tack för uppvaktningen

Efter en fantastisk fest eller mottagning och när alla presenter har öppnats är det väl en bra idé att visa sin tacksamhet med ett personligt kort som tack för uppvaktningen? Ett personligt tack är ett sätt att visa att du bryr dig, och med önskefoto får denna långa tradition en kreativ modern twist. Du kan ladda upp dina favoritbilder till ett av våra tackkort, eller skicka ditt tack med ett kort på samma tema som festens klädkod och dekorationer. Det spelar ingen roll om du väljer ett enkelt kort eller ett av våra mer detaljerade vikbara kort. I vilket fall som helst blir alla glada över att du har tänkt på dem och det kommer att fungera som en rolig påminnelse om en rolig sammankomst.

Personliga kort som tack för uppvaktningen

Med dina personliga tackkort har du full kontroll på varje detalj i designen, från form och storlek till pappret det ska framkallas på. Vi har kort som tack för uppvaktningen som passar unga och gamla, från diskreta geometriska designer till kort med flaggor och ballonger. Oavsett om du skickar ett tackkort eller en inbjudan till en fest är metoden densamma: välj helt enkelt en design eller skapa från början själv, lägg sedan till ditt namn, ett meddelande, bild(er) och alla andra personliga detaljer som du vill ha med. Du får mycket inspiration av att leka med clip art, ramar och teckensnitt. Du kommer att märka att det är enklare än du tror, det bara tar några få minuter att skapa ett unikt tackkort.

Skapa och köp tackkort hos önskefoto!

Med vårt skaparverktyg kan du göra tackkort från början eller utgå från en av våra populära mallar. När du är klar med din personliga design kan du köpa dina tackkort i set om tio kort inklusive vita kuvert. När du har gjort din beställning kan du räkna med att dina tackkort kommer inom en vecka cirka så att du kan sprida glädjen till dina nära och kära. Om du har frågor , funderingar eller kanske behöver hjälp - kontakta vår kundtjänst så hjälper de dig på bästa möjlig sätt.

Andra som älskar våra fotokort

4 baserat på 672 recensioner

slim_arrow_left

Super nöjd med inbjudningskort.


Douglas Diaz Cardenas

Bra skärpa och mycket bra fotopapper!


Ulrika

Nöjd med produkten.


Maria Ledell

Är väldigt nöjd!


Jasmin

Superbra, som alltid!


Emelie

Det enda jag kan ha en åsikt om är att frakten är väldigt dyr och tar lång tid.


Frida Haakansson
slim_arrow_right

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Om du är säker på att din e-postadress är korrekt, klicka en gång till på avsluta prenumeration