Fotobok med mjukt omslag

För ett enkelt album med ett anpassningsbart omslag, skapa en fotobok med mjukt omslag hos önskefoto. Ladda upp en omslagsbild för en personlig touch och designa ett album som är unikt för dig. Sök i vårt utbud av storlekar för att komma igång och beställ sedan din online.

  • Skapa en fotobok med mjukt omslag
  • 100 % nöjdhetsgaranti
  • Beställ snabbt och enkelt online
Skapa det mjuka omslaget till din fotobok

Skapa en fotobok med mjukt omslag personligt med önskefoto

Det finns massor av fantastiska omslag att välja ibland när du gör en fotobok personlig. När du ska skapa ett nytt projekt, kan du välja från ett urval av hårda omslag, som finns med ett linneomslag eller ett konstläderomslag. Eller så kan du skapa med bildomslag med dina egna bilder för fotoalbum med både hårda och mjuka omslag. Utöver att kunna göra ett mjukt omslag personligt med dina egna bilder, är de också idealiska om du vill ha en lätt bok att bläddra igenom eller bära med dig.

Hur du skapar en personlig fotobok med mjukt omslag

Genom att välja en fotobok med mjukt omslag med din egen bild skapar du ett unikt album som är ännu per personligt för dig eller den du ger det till. Det är så enkelt att lägga till din omslagsbild, antingen har du valt en liten kvadratisk fotobok med mjukt omslag eller ett större stående album för att visa upp dina favoritbilder. Allt du behöver göra är att ladda upp bilden du älskar i vårt fotoboksprogram och sedan placera den, ändra storlek på den eller rotera den tills den ser ut som du önskar. Du kan till och med ladda upp fler än en bild för att skapa ett montage av dina favoritminnen.

Redo att beställa din fotobok med mjukt omslag?

Med vårt fotoredigeringsprogram kan du slå på stort och lägga till ramar, mönster och clipart till dina fotoböcker. Och för att hjälpa dig berätta din historia, kan du också inkludera bildtexter och citat. När du är nöjd med din design, klicka på “lägg i varukorgen”. Här kan du välja att framkalla på högkvalitativt glansigt papper om du vill ge dina bilder en lyxig yta och ett ökat färgdjup. Därefter återstår bara att beställa din nya fotobok med mjukt omslag och få den levererad till din dörr.