Fotobok med mjukt omslag

Fotobok med mjukt omslag

För ett enkelt album med ett anpassningsbart omslag, skapa en fotobok med mjukt omslag hos önskefoto. Ladda upp en omslagsbild för en personlig touch och designa ett album som är unikt för dig. Sök i vårt utbud av storlekar för att komma igång och beställ sedan din online.

  • Skapa en fotobok med mjukt omslag
  • 100 % nöjdhetsgaranti
  • Beställ snabbt och enkelt online

Skapa det mjuka omslaget till din fotobok

 

Skapa en fotobok med mjukt omslag personligt med önskefoto

Det finns massor av fantastiska omslag att välja ibland när du gör en fotobok personlig. När du ska skapa ett nytt projekt, kan du välja från ett urval av hårda omslag, som finns med ett linneomslag eller ett konstläderomslag. Eller så kan du skapa med bildomslag med dina egna bilder för fotoalbum med både hårda och mjuka omslag. Utöver att kunna göra ett mjukt omslag personligt med dina egna bilder, är de också idealiska om du vill ha en lätt bok att bläddra igenom eller bära med dig.

Hur du skapar en personlig fotobok med mjukt omslag

Genom att välja en fotobok med mjukt omslag med din egen bild skapar du ett unikt album som är ännu per personligt för dig eller den du ger det till. Det är så enkelt att lägga till din omslagsbild, antingen har du valt en liten kvadratisk fotobok med mjukt omslag eller ett större stående album för att visa upp dina favoritbilder. Allt du behöver göra är att ladda upp bilden du älskar i vårt fotoboksprogram och sedan placera den, ändra storlek på den eller rotera den tills den ser ut som du önskar. Du kan till och med ladda upp fler än en bild för att skapa ett montage av dina favoritminnen.

Redo att beställa din fotobok med mjukt omslag?

Med vårt fotoredigeringsprogram kan du slå på stort och lägga till ramar, mönster och clipart till dina fotoböcker. Och för att hjälpa dig berätta din historia, kan du också inkludera bildtexter och citat. När du är nöjd med din design, klicka på “lägg i varukorgen”. Här kan du välja att framkalla på högkvalitativt glansigt papper om du vill ge dina bilder en lyxig yta och ett ökat färgdjup. Därefter återstår bara att beställa din nya fotobok med mjukt omslag och få den levererad till din dörr.

Skapa nu

Rated 4.1 of 5 based on 10260 reviews
 
Jag är så nöjd med mina fotoböcker

Jag är så nöjd med mina fotoböcker. Ett enkelt sätt att föreviga sina minnen på ett snabbt och smidigt sätt. Ladda upp dina bilder du önskar och önskefoto kan hjälpa dig med resten via automatik som du sedan kan redigera lite efter hur d... Läs mer

– Angelie
 
 
Lättanvänt program vid skapande av…

Lättanvänt program vid skapande av fotobok.
Läs mer

– Ann
 
 
Enkelt och roligt!

Enkelt och roligt att skapa fotoböcker. Många valmöjligheter gällande layout, upplägg mm
Läs mer

– Stina
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.