Fotoböcker i konstläder

Fotoböcker i konstläder

Designa din egen fotobok i konstläder från önskefoto. Ge ditt bröllopsalbum en klassisk läder-bunden look och skydda dina bästa familjebilder med ett slitstarkt och snyggt omslag. Så här skapar och köper du din egen fotobok i konstläder.

  • Skapa en fotobok i högkvalitativt konstläder
  • 100 % nöjdkund-garanti
  • Beställ snabbt och enkelt online

Skapa din fotobok i konstläder

 

Skapa din egen fotobok i högkvalitativt konstläder

En personlig fotobok i konstläder ger lite extra lyx till bröllopsbilderna och en professionell finish till en portfolio. Vårt slitstarka tyg är perfekt för att skydda dina bilder och det snygga konstlädret pryder sin plats i bokhyllan. Du kan ge alla våra böcker ett hårt omslag i konstläder. Kanske väljer du en fotobok i konstläder för bilder från din stora dag eller startar ett bildbibliotek med en serie av medium-stora böcker. Och precis som med alla våra fotoboksalternativ kan du anpassa motivet som du vill.

Hur du gör en fotobok i konstläder

För att komma igång kan du välja vårt fotoboksprogram. Du hittar ett stort urval av fotoböcker som du kan filtrera efter storlek och format. Du kan inte välja konstläder till en bok med spiralrygg eller ett album med mjukt omslag, så välj den stil på hårt omslag som du vill anpassa. Du kan sedan bestämma om du vill ha en bild på omslaget. Klicka “nej tack” om du vill ha konstläder och sedan kan du börja anpassa layouten på din fotobok. Ladda upp alla bilder du älskar och låt kreativiteten flöda med clip art, ramar och mer för att få den look du vill ha.

Hur du beställer en fotobok i konstläder

När du har lagt till alla dina favoritögonblick till din bok klickar du “lägg i varukorg”. Här kan du välja mellan linne och konstläder till omslaget. Oavsett vilken storlek eller stil du har valt på din bok kan du välja ett omslag i svart konstläder till ditt fotoalbum . Men om du har valt en av de mindre böckerna med hårt omslag kan du även välja en chokladbrun nyans. Du kan välja glansigt papper för att få fram alla livfulla färger. Nu är du redo att bekräfta din beställning, och vi levererar din personliga fotobok i konstläder till dig.

Skapa nu

Rated 4 of 5 based on 8885 reviews
 
Fotobok

Viss text i boken har hamnat för nära mitten, trots att jag har beaktat varningen om detta och flyttat in texten efter anvisningen.Jag använder en iMac med programmet Bilder, i ett delat album i Bilder finns det 206 bilder men i fotoboken visas ba... Läs mer

– Per-Olof
 
 
Fotobok

Mycket nöjd med Era fotoböcker men innan det blir en fotobok: I slutet av dec. 2020 var min fotoboks fil klar för beställning. 1 jan 2021 när jag skulle beställa min nya fotobok fanns inte min fil kvar i Önskefoto!! Samma fil fick göras om ig... Läs mer

– Ingvar
 
 
Fotobok

Det blev en fotobok för mitt barnbarn som är 16 månader. Funkar alldeles utmärkt!
Läs mer

– Monica
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.