Fotoalbum i linne

Fotoalbum i linne

Gör dina fotoalbum mer färgglada med omslag i kvalitetslinne från önskefoto. Våra omslag i linne finns i flera olika nyanser, så du kan ha ett tema från framsidan till baksidan Så här beställer du din fotobok inbunden i linne online.

  • Skapa en fotobok i linne av hög kvalitet
  • 100% nöjdkund-garanti
  • Beställ snabbt och enkelt online

Skapa din fotoalbum i linne

 

Val av linneomslag till ditt fotoalbum

Linne är vår standardbindning för fotoböcker med hårt omslag om du väljer att inte lägga till ett fotoomslag eller omslag i konstläder. Materialet är av fantastisk kvalitet, så den får ett professionellt utseende. Och i de flesta av våra storlekar, har du sju nyanser att välja bland. Om du gör ett album av julbilder, varför inte välja det varmt röda omslaget? Till en bröllopspresent, kan du ge ditt fotoalbum i linne ett skimrande silveromslag. Och om du älskar att fotografera naturen, vad sägs om ett naturfärgat linneomslag?

Så gör du ditt fotoalbum i linne personligt

Det är mycket lätt att komma igång. Gå till vårt skaparverktyg där du ser fotoböcker med mjuka och hårda omslag i många olika storlekar. Filtrera alternativen efter den storlek och det format du önskar, välj sedan en bok med hårt omslag – våra mjuka omslag finns endast med fotoomslag. Nu kommer den roliga delen. Du kan börja skapa genom att ladda upp bilderna du älskar, lek sedan med text, clipart, ramar och bakgrunder för att göra ditt fotoalbum i linne personligt.

Så väljer du ditt linneomslag och beställer ditt fotoalbum.

När du anpassat din fotobok, klicka på “lägg till varukorg”. Och det var allt, Där kan du lägga till alla extra detaljer och välja material på ditt fotoalbum. För de flesta av våra storlekar, kommer du att kunna välja en av sju linnenyanser. Varför inte lägga till glansigt papper för att få färgerna att framträda bättre i dina bilder? Och det var allt. Nu är du redo att bekräfta din beställning och få din skräddarsydda fotobok i linne levererad till din dörr.

Skapa nu

Rated 4.1 of 5 based on 10447 reviews
 
Utvärdering av fotobok

Det gick snabbt och enkelt att konstruera en fotobok. Resultatet är jag mycket nöjd med.
Läs mer

– Susann Aspling
 
 
God Kvalitet

Tydliga klara foton, fotoboken blev bättre än jag förväntat mig
Läs mer

– Maria
 
 
Fotoböckerna har hög kvalitet

Fotoböckerna har hög kvalitet. Något dyra. Snabb leverans. Använt Önskefoto i många år.
Läs mer

– Ann Jacobsson
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.