Covid-19 uppdatering: Vi producerar och levererar som normalt, så du kan fortsätta att skapa och beställa hos oss. Försiktighetsåtgärder för att skydda våra anställda har vidtagits och vi fortsätter att leverera produkter med samma höga standard som tidigare.Läs mer

 

 Fotoalbum i linne

Fotoalbum i linne

Gör dina fotoalbum mer färgglada med omslag i kvalitetslinne från önskefoto. Våra omslag i linne finns i flera olika nyanser, så du kan ha ett tema från framsidan till baksidan Så här beställer du din fotobok inbunden i linne online.

  • Skapa en fotobok i linne av hög kvalitet
  • 100% nöjdkund-garanti
  • Beställ snabbt och enkelt online

Skapa din fotoalbum i linne

 

Val av linneomslag till ditt fotoalbum

Linne är vår standardbindning för fotoböcker med hårt omslag om du väljer att inte lägga till ett fotoomslag eller omslag i konstläder. Materialet är av fantastisk kvalitet, så den får ett professionellt utseende. Och i de flesta av våra storlekar, har du sju nyanser att välja bland. Om du gör ett album av julbilder, varför inte välja det varmt röda omslaget? Till en bröllopspresent, kan du ge ditt fotoalbum i linne ett skimrande silveromslag. Och om du älskar att fotografera naturen, vad sägs om ett naturfärgat linneomslag?

Så gör du ditt fotoalbum i linne personligt

Det är mycket lätt att komma igång. Gå till vårt skaparverktyg där du ser fotoböcker med mjuka och hårda omslag i många olika storlekar. Filtrera alternativen efter den storlek och det format du önskar, välj sedan en bok med hårt omslag – våra mjuka omslag finns endast med fotoomslag. Nu kommer den roliga delen. Du kan börja skapa genom att ladda upp bilderna du älskar, lek sedan med text, clipart, ramar och bakgrunder för att göra ditt fotoalbum i linne personligt.

Så väljer du ditt linneomslag och beställer ditt fotoalbum.

När du anpassat din fotobok, klicka på “lägg till varukorg”. Och det var allt, Där kan du lägga till alla extra detaljer och välja material på ditt fotoalbum. För de flesta av våra storlekar, kommer du att kunna välja en av sju linnenyanser. Du kan också välja att göra ditt omslag personligt med en titel vid detta skede. När du har lagt till din titel, varför inte lägga till glansigt papper för att få färgerna att framträda bättre i dina bilder? Och det var allt. Nu är du redo att bekräfta din beställning och få din skräddarsydda fotobok i linne levererad till din dörr.

Skapa nu

Rated 3.7 of 5 based on 8519 reviews
 
Händelser

Har alltid gillat att jobba i eran app för mobilen, är helt nöjd med mina beställningar när jag får tillbaka mina alster. Foto böckerna jag gör är oftast gåvor till mina nära o kära vilket uppskattas väldigt mycket. Värdet på en bok... Läs mer

– Jan
 
 
Enklaste fotoboken.

Jag har gjort fotoböcker på de flesta ställen, men ingen har ett så enkelt program som Önskefoto! När jag gör det offline så hamnar nya bilder jag väljer till mappen direkt i programmet. När jag gör en resefotobok, vill jag gärna ha en ka... Läs mer

– Harriet Pedersson
 
 
Min fotobok blev mycket bra

Min fotobok blev mycket bra, mycket tack vare ett enkelt sätt att göra den på
Läs mer

– Torbjörn Jonsson
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.