Fotobok med högglansigt papper

Fotobok med högglansigt papper

Ta fram de enastående färgerna i dina bästa bilder med en fotobok med högglansigt papper från önskefoto. Med vårt förstklassiga högglansiga papper kan du göra dina bilder livfulla och ge dem en lyxig glans. Så sätt igång och beställ din online.

  • Skapa en högglansig fotobok av hög kvalitet
  • 100 % nöjdhetsgaranti
  • Snabbt och enkelt att beställa online

Skapa din fotobok med högglansigt papper

 

Skapa fotoböcker med högglansigt papper från önskefoto

Om du tagit bilder på helt enastående vyer på ditt senaste äventyr eller om du har bilder av en speciell dag i din bärbara dator, ge nytt liv år dessa bilder med högglansigt papper. Med ett personligt högglansigt fotoalbum, kan du ge bröllopsbilder ett lyxigt utseende och en lyxig känsla eller ge din fotoportfölj en professionell yta. De högglansiga sidorna skapar en större kontrast och färgdjup, så att du kan visa vackra och livfulla bilder. Och vår glansiga yta är också perfekt för porträtt och närbilder – med större bildskärpa kan du dela mer av livets små detaljer.

Gör din egen fotobok med högglansigt papper personlig

Att göra ett personligt fotoalbum med högglansiga sidor är roligt och enkelt. Med vårt fotoredigeringsprogram online kan du arbeta med projekt när och var som helst. Och om du laddar ner vårt fotoredigeringsprogram kan du fortsätta designa även när du är offline. För att börja skapa din personliga fotobok med högglansiga sidor, välj bland en mängd format och storlekar. Du kan välja en stor liggande bok för att visa upp natursköna bilder från dina resor eller kanske välja en liten kvadratisk bok för att återuppleva de små ögonblicken. När du har valt ditt format, kan du experimentera fritt med din design.

Redo att beställa din fotobok med högglansiga sidor?

När du lägger till dina favoritbilder till vårt fotoboksprogram, kan du utforska olika layouter, leka runt med clipart och rama in dina bilder så att de blir så som du önskar. Du kan förhandsgranska din fotobok och när du är nöjd, klickar du på “lägg till i varukorg”. I detta steg kan du lägga sista handen vid framsidan på ditt omslag och välja en glansig yta för att skapa din fotobok med högglansiga sidor. Därefter återstår bara att beställa din personliga fotobok med högglansiga sidor och få den levererad till din dörr.

Skapa nu

Rated 3.9 of 5 based on 10076 reviews
 
Fotobok

Smidigt att arbeta med och att skapa fotoboken. Kunde möjligen ha lite tydligare information om hur nära sidans kant man kan placera bilderna.
Läs mer

– Henrik
 
 
Prisvärd fotobok

Prisvärd fotobok, snabb leverans ocj jättefint resultat!
Läs mer

– Jessica
 
 
Kort leveranstid

Kort leveranstid, bra kvalitet på produkterna! Fotoböckerna blir verkligen exakt likadana i verkligheten som du skapar dem i verktyget. Älskar Önskefoto!
Läs mer

– Magda
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.