Fotobok med högglansigt papper

Fotobok med högglansigt papper

Ta fram de enastående färgerna i dina bästa bilder med en fotobok med högglansigt papper från önskefoto. Med vårt förstklassiga högglansiga papper kan du göra dina bilder livfulla och ge dem en lyxig glans. Så sätt igång och beställ din online.

  • Skapa en högglansig fotobok av hög kvalitet
  • 100 % nöjdhetsgaranti
  • Snabbt och enkelt att beställa online

Skapa din fotobok med högglansigt papper

 

Skapa fotoböcker med högglansigt papper från önskefoto

Om du tagit bilder på helt enastående vyer på ditt senaste äventyr eller om du har bilder av en speciell dag i din bärbara dator, ge nytt liv år dessa bilder med högglansigt papper. Med ett personligt högglansigt fotoalbum, kan du ge bröllopsbilder ett lyxigt utseende och en lyxig känsla eller ge din fotoportfölj en professionell yta. De högglansiga sidorna skapar en större kontrast och färgdjup, så att du kan visa vackra och livfulla bilder. Och vår glansiga yta är också perfekt för porträtt och närbilder – med större bildskärpa kan du dela mer av livets små detaljer.

Gör din egen fotobok med högglansigt papper personlig

Att göra ett personligt fotoalbum med högglansiga sidor är roligt och enkelt. Med vårt fotoredigeringsprogram online kan du arbeta med projekt när och var som helst. Och om du laddar ner vårt fotoredigeringsprogram kan du fortsätta designa även när du är offline. För att börja skapa din personliga fotobok med högglansiga sidor, välj bland en mängd format och storlekar. Du kan välja en stor liggande bok för att visa upp natursköna bilder från dina resor eller kanske välja en liten kvadratisk bok för att återuppleva de små ögonblicken. När du har valt ditt format, kan du experimentera fritt med din design.

Redo att beställa din fotobok med högglansiga sidor?

När du lägger till dina favoritbilder till vårt fotoboksprogram, kan du utforska olika layouter, leka runt med clipart och rama in dina bilder så att de blir så som du önskar. Du kan förhandsgranska din fotobok och när du är nöjd, klickar du på “lägg till i varukorg”. I detta steg kan du lägga sista handen vid framsidan på ditt omslag och välja en glansig yta för att skapa din fotobok med högglansiga sidor. Därefter återstår bara att beställa din personliga fotobok med högglansiga sidor och få den levererad till din dörr.

Skapa nu

Rated 4 of 5 based on 8850 reviews
 
Bra kvalitet och många valmöjligheter

Bra kvalitet på produkterna. Har framförallt gjort fotoböcker. Lätt att arbeta med. Stort urval, många verktyg, tydlig information. Så nöjd med resultaten.
Läs mer

– Elisabeth
 
 
Fotokalender

Jag är otroligt nöjd med mina kalendrar. Fantastiskt skärpa i bilderna. När jag börjar planera min kalender eller fotobok kan jag inte slita mej utan sitta i timmar för det är så roligt
Läs mer

– Rita
 
 
Superfina fotoböcker till ett bra pris…

Superfina fotoböcker till ett bra pris och kvalitet. De är alltid lika uppskattade och detta är vår 3:e fotobok. Jag brukar rekommendera Önskefoto till mina vänner.
Läs mer

– Deborah
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.